Детоксикацията на д-р Михайлов

• 244 075
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте и от мен,цял ден ви чета и не мога да ви изчета. ooooh!
Реших и аз да направя една детоксикация ама много се чудих,защото кърмя бебчето си и ме е страх да не намалее кърмата или да влезнат токсини в нея.Обаче гледам ,че има и други кърмещи майки и се престраших.Аз започнах от днеска сутринта , пих английската сол и съм ходила 3 пъти до ВЦ-то.Сега започнах да чуствувам глад,но ще издържа.
Кърмещите майки,намаля ли ви много кърмата и смятате ли да продължите до края?Моля ви окуражете ме и аз си мисля,че като се изчистя ще е по добре за бебчето ми.

# 316
Момичета, айде още малко и мина и днес. Днеска съм много по-добре от вчера. Не ме боли глава, пия соковете и водата без да ми се подвига. Аз между другото не слагам нито мед, нито захарин. Даже правих на децата мързелива баница и мислех, че ще откача както мирише, обаче интересно не ми подейства така, напротив даже мисля, че не мога да хапна нищо, отвращава ме. Стомахът ми се е свил като охлюв.

# 317
Slva4e, моето  бебче е изцяло на кърма и следвам едно правило-по често да му давам. Така беше посъветвала една майка от най - стриктните във форум "часът на мама". като че ли бебчо дърпа повече, което може би означава че е понамаляла newsm78
Да ви се похваля и аз дне ссъм мноооого по-добре от вчера-даже не ме дразни апетитната вечеря която спретнаха съпружеското тяло и детето. вече съм почти сигурна че и утре ще издържа. Този сок от цитруси определено повече ми понася Peace

# 318
Да се включа и аз отново. Днес сутринта започна с главоболие, но след обяд си поспах малко с малката и ми мина. Сок, чай, чай, сок и така до сега, чувствам се добре, дори ми се струва, че утре ще ми е по-лесно. Относно задържането на килограми д-р Михайлов казва, че след детокс метаболизма се засилва и това помага за задържането. Разбира се, трябва да се спазва определен хранителен режим, не може да очакваме да ядем само тесто и сладко и да не качваме. Аз си го обяснявам простичко така: ако дневният ми прием на калории е 1500, след детокс поради ускорения метаболизъм организма ми ги изгаря всичките и така не качвам. Ако пък метаболизма ми е бавен, изгарям само примерно 1000 и останалите 500 ми се трупат като мазнини. Другото нещо което засилва метаболизма е спорта, но пък и апетита е по-голям, поне при мен.

# 319
 Peace Стискаме още, нали? За храна говоря, а за токсините - да се махат, да заминават на каналааааааа  Laughing
Добре съм след сутрешното повръщане, поркам си джусовете, май чая ми е малко. Тъкмо се подсещам да забъркам едно.
Хайде лека и до утре Wink

# 320
Още се държа ...
Не знам обаче сега като се прибере милото и си сипе винце и си сложи синьо сиренце .... дали няма да настъпи преломния момент и края на детоксикацията  newsm78

# 321
  • под дъгата
Аааа,*Rozichka* -дръж се мъжки! #2gunfire Не остана-само 1 ден!Макар,че вечер си е голямо изкушение.Някъде бях чела,че вечер ако се наложи излизане може да се приеме чаша бяло вино или чаша бира-само дано не греша,че е ствало въпрос за детокса и те подведа.Приятелката ми(която ме запали)от 1 г прави детокс и дори и тогава си пийва по 1 чаша бира.И пак има голям успех!Не искам да съм  Twisted Evil и да те изкушавам,ама и на мен така ми се пийва 1 чаша вино...Че сега пак ме подхвана един студ.Бррррррррр

# 322
buba_lina, тъкмо чух нещо по БНТ 1, което ще ме задържи още няколко часа дори и при сладки изкушения - пълнолунието утре вечер ще е едно от най-силните влияния и пълните до сега - не можах да хвана пълния текст, но ще изчакам новините в 11 да чуя подробно.

# 323
  • под дъгата
Аз така съм се зачела тук...много нещо сте изписали днес #Crazy Ама ще мина и аз на БНТ в 11ч. А аз открих отговор на д-р Михайлов относно хапването на плод по време на детокса: "Здравейте,
Може ябълка или киви или портокал. Калориите са нищожни, а пектинът и органичните киселини подпомагат очистването. Ако ще ви е приятно, може и чаша бира."
Щото си хапнах една ябълка одеве... Embarassed

# 324
  • София
Ох и мен ме хвана студа  - климатика е на 25градуса (обикновено го държим на 22 и на мен все ми е топло), а аз замръзвам - ръцете, краката, носа ми са на лед. Иначе приключих със сока за днес. Направих си чаша мате - ще го пия като се постопля под душа.
*Rozichka* заинтригува ме. Ще чакам да чуя и аз. Да не би да има връзка с това http://dnes.dir.bg/2010/01/29/news5782339.html
Лека вечер и по-малко изкушения Wink!

# 325
  • в Tara
няма да се давате, ей!
ето мен - след малко отивам на ресторант и ще гледам как хапват хората Rolling Eyes Laughing
мисля да си взема шишето с витамини...

# 326
О'Хара, хич не си за завиждане. Ужас!  Mr. Green
Да, наистина, ябълка или друг плод са позволени, ако вече умираш от глад.
Или пък лъжичка мед.
И днес издържах геройски, а мъжът ми вечеря зад гърба ми (щото съм на компа) грах с пилешко, а преди това и някакъв хубав колбас.
Няма да ви казвам как надушвам миризмите отдалече.  ooooh!

# 327
  • под дъгата
Calathea-и аз,и аз -не знаех че съм толкова добра в тая насока Outta Joint

# 328
Глад мори добитъкааааа...
Ужасно гладно ми е, от сока ми се драйфа вече, сега ще си направя чай и ще сложа повечко медец. Crazy
Но ще издържа, няма да се отказвам....то е грехота като се сетя, че гладувах 2 дни и накрая да се предам. Naughty

О'Хара, аз не бих отишла на подобно мероприятие. Ти си герой, да кажеш после как е минала вечерта.

Calathea, и моите домашни вечеряха пиле с грах....а така вкусно миришеее....бррр, в понеделник ще си хапна подобаващо на обяд. Crazy

# 329
Рони ,ако ти е много гладно можеш да вземеш малко пектин и да го разтвориш с водичка.Той набъбва в стомаха и го лъжи за глада. А и честно казано е много вкусен.
това е цитат на д-р Михайлов от форума "Може също пектин - 1-2 ч.л. пектин с половин ч.л. мед се разбърква на каша. Долива се малко вода и се разбива с ножа на миксера до гъстота на желе. Пектинът набъбва в червата, създава чувство на ситост и ускорява чистенето."  Би трябвало и при вас в аптеките да го има,тук съм го срещала и в хранителните магазини. Peace
Аз съм добре ,но не ми е за първи път и може би за това.Просто в един момент организмът привиква. Днес правих едни вкусотии (няма да казвам какви ,че много гладнички има) нахраних малкия и не ми се прииска да си хапна.
Успех ефекта не е само естетически ефекта е и здравословен заслужава си . Peace А каква гладка кожа става ммммм

Общи условия

Активация на акаунт