Интерактивни играчки Fur Real!

• 8 655
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • София
те тези малките са сладки....но само мъркат и  ровят с лапички...и мяукат като спреш да ги галиш.....
в смисал не правят кой знае какво...но малкият много си го обича котето....иначе никак не заглеждам тези животни по магазините и не съм обърнала внимание къде и дали ги има тези котенца....

# 16
Та в този сайт profesionalist.com може ли да поръчам оттам има я котката, сега ще питам newsm78

# 17
  • София
те тези малките са сладки....но само мъркат и  ровят с лапички...и мяукат като спреш да ги галиш.....
в смисъл не правят кой знае какво...но малкият много си го обича котето....иначе никак не заглеждам тези животни по магазините и не съм обърнала внимание къде и дали ги има тези котенца....
Мерси за отговора  Hug,а може ли да ми кажеш още мекички ли са поне,стават ли за гушкане,или и те са с твърда конструкция отвътре   Thinking
Иначе като им чета характеристиките, разликата е ,че голямата котка си затваря и очите и размера и разбира се, другите функции май са еднакви.

# 18
  • София
Та в този сайт profesionalist.com може ли да поръчам оттам има я котката, сега ще питам newsm78
Би трябвало да може,Скайпа им е включен,питай Peace

# 19
Би трябвало да може,Скайпа им е включен,питай Peace
Не става тамън 3 пъти ми заби скайпа с този линк в сайта #Cussing out #2gunfire
Oпа  писах най-после, но никой не отговаря newsm78 Shocked Close

# 20
  • София
petleto
http://www.amazon.com/gp/product/images/B002GXATZK/ref=dp_image_ … ;s=toys-and-games такова е нашето.... има си твърда конструкция...мисля всички тези интерактивни имат такъв скелет..... а и като го галиш, за да се задейства трябва всъщност да натиснеш нещо по гръбчето му....
Иначе козинката му е мекичка, та ние си го гушкаме и мачкаме...
но то май има и някакви средни котета...тези новородените са най-мъничките.

Малко е идиотска тази снимка, на живо е по-сладко.

А Лулу поне на рекламата се изправя от легнала до седнала...

Stefito_17 - при вносителите свършила ли е Лулу? или не си провала там.

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 12:12 от Angel_Dust

# 21
  • София
Angel_Dust, благодаря  Heart Eyes
Ще потърся такова бебче  Simple Smile ,но среден размер на съм виждала пък съвсем.
Мда,тази Лулу е по-раздвижена.

# 22
petleto
http://www.amazon.com/gp/product/images/B002GXATZK/ref=dp_image_ … ;s=toys-and-games такова е нашето.... има си твърда конструкция...мисля всички тези интерактивни имат такъв скелет..... а и като го галиш, за да се задейства трябва всъщност да натиснеш нещо по гръбчето му....
Иначе козинката му е мекичка, та ние си го гушкаме и мачкаме...
но то май има и някакви средни котета...тези новородените са най-мъничките.

Малко е идиотска тази снимка, на живо е по-сладко.

А Лулу поне на рекламата се изправя от легнала до седнала...

Stefito_17 - при вносителите свършила ли е Лулу? или не си провала там.
Kой ще се яват вносители, защото  в my toys и в amazon.uk.com няма беше се изчерпила. newsm78

# 23
  • София
Имах предвид вносителя за БГ Simple Smile Ноо.... сега като отворих сайта гледам, че вече я няма котката...като писах първият път по темата и ти пратих линка на ЕОН, все още я имаше..... явно е свършила в тези няколко дни.... Confused

А в тойс таун има кити кат....то не е ли същото като лулу, но бяло и ангорско? пак е на fur real

# 24
Имах предвид вносителя за БГ Simple Smile Ноо.... сега като отворих сайта гледам, че вече я няма котката...като писах първият път по темата и ти пратих линка на ЕОН, все още я имаше..... явно е свършила в тези няколко дни.... Confused

Бре тази котка имам чувството, че съм във филма "Коледата невъзможна", ако някой го е гледал знае за какво става въпрос hahaha bowuu

# 25
  • София
 hahaha hahaha hahaha има нещо такова....все пак ако не намериш, като последна надежда може да се обадиш на ЕОН, дали пък не могат да ти доставят, внесат или каквото там една котка.

Ако не в крайна сметка - бялата прави същите неща....

# 26
  • София
Между другото, сега гледах рекламата на Лулу, че то си е баш бялата котка, която я има навсякъде....поне това, което рекламират по дисни ченъл....

http://www.youtube.com/watch?v=_pTKxeOiwpU

тази я има и в тоус таун и в касида и в кикиморско...а предполагам и по магазините....

# 27
  • Разград

Бре тази котка имам чувството, че съм във филма "Коледата невъзможна", ако някой го е гледал знае за какво става въпрос hahaha bowuu
Stefito_17, мила, тази бялата ангорската я продават почти нова за 70лв! Явно не им е допаднала! Виж я! А има и друго едно черно коте! Показвам ти ги и двете! второто го има на същата цена в Хиполенд! Peace
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=879617&cat=8
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=887230&cat=8

# 28
Ами сега ще видя и в крайна сметка, ако я няма Лулу ще взема бялата или някое бебе коте и да се приключва, че ми писна. Изпратила съм агенти по София дано намерят нещо hahaha
Сега я показах котката на таткото той се стаписа каза, че съм луда Joy Joy Joy

# 29
  • София
добре де, то детето ти ако от рекламата по дисни го е харесала детто...то си е бялото коте така или иначе...пусни и рекламката - питай я това ли е котето...и ако каже да го зимай, преди и то да е свършило Simple Smile))

Иначе - че си луда Simple Smile така си е....аз не мога да си представя толкова пари за подобро нещо и то за няма и 2 годишно дете....Wink а и от тези по-големите интерактивни животни и от бебетата особено...ме побиват тръпки направо....особено бебетата са ми направо гадни Simple Smile))

Дано се похвалиш все пак, че сте я намерили и детето да се радва като толкова я иска таз котарана Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт