Тwilight/Здрач- тема 54 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 36 242
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Да споделя с вас онзи ден как ме разсмя мъжът ми. Връща се от фирмено парти и ми казва - абе къв е тоя Робърт, бе? И аз -  Shocked откъде-накъде пък той ме пита за него.  Laughing
А той ми каза - една колежка днес на партито ми каза, че много съм приличал на тоя Робърт, я го дай да го видя къв е тоя.  Laughing
Аз тука вече е така Shocked Shocked Joy Щото мъжът ми няма нищо, ама нищо общо с Робърт, оназ как го е припознала, е мистика за мен, явно й се привиждат Робъртовци под път и над път. Та му отворих темата тук и му дадох нагледен материал как изглежда Робърт и за какво се бори Joy

Кажете сега не е ли ирония - аз, дето съм върло тийм Джейкъб, първо ми казва една приятелка, че мъжът ми бил Едуард от плът и кръв, сега пък приличал на Робърт, помооощ, аман от вампирски сравнения Joy Joy

Сури, и аз като теб, хич не мога да пия и съм много щастлива като си намирам оправдания - я, че съм бременна, я че кърмя, я че карам Laughing

Кате, айде мръдни още малко встрани, дееее. И ела в правилния отбор, не стой в тоя, дето най-много ме ядосва Laughing Hug

# 661
Стефи,ще видим, ти бъди на щрек, че не предупреждавам кога ще ти го пусна Whistling

Аз мисля веднъж на кино да я гледам Алиса и у нас оригинално да си слушам Деп....то просто иначе се губи толкова много! Да не започвам да ги обиждам, които са го узвочили...

Репорт ще има като дойде агент Мон Flutter

Fairy, това се казва прецаквация - да си в грешния Тийм. Обаче виж как Роб огрява навсякъде Joy

Вчера почти успешно зарибих по каста едни приятелки и те веднага наименуваха вампирите - "този с мускулите", "този с усмивката", "този с косата" и "напушената мацка"  Joy Следва втора фза - гледайте филма и след това четете книгите Sunglasses

# 662
Кой е "този с усмивката"  newsm78

# 663
Кой е "този с усмивката"  newsm78
Джаксън Heart Eyes
Holly

Верно, че освен Коледа е и петък..

# 664
Fairy, таз колежка май иска на здрава глава бинт да слага!
Не знам дали ще мина в "правилния" отбор, обаче като ме отпусна манията по Едуард, най-после забелязах истински Джейкъб в "New moon". Тейлър се справя повече от чудесно-много чувствен, много искрен...
Но не мисля, че преди следващият филм ще мръдна нанякъде Laughing

# 665
Ааа, ясно. Зачудих се, защото той във филма хич не изглежда усмихнат Simple Smile
Ама и ние какви сме агитаторки. Всеки обработва приятели когато му падне Simple Smile Моите сами пожелаха да гледаме Здрач и Новолуние на Нова година  Crazy Направо не повярвах Simple Smile
Петък е Simple Smile

# 666
Ооо любимо гифче!
Все едно казва "Rock ooon" Sunglasses
Може ли да си пожелая, тъй като все още е Коледа, да имаме догодина поне още 2-3 ВФ фотосесии Whistling или е малко прекалено....

# 667
Присъединявам се към желанието  Praynig Определено най-добрите сесии са техните  Crazy

# 668
Леле коледният дух е приел много веселяшки уклон  Joy   Феъри, я виж ти, била си близо до Робуард, но не го оценяващ като такъв. Никой не е пророк у дома си, ей. Трябвало е хората да му кажат.   Wink  

Ами на тези, които са на чашка - Наздраве и умната  Hug

Да, Роб гифчето е трепач.  Цвети, пожелавай  си, пожелавай си, не го щади Дядо Коледа  Joy

Яна, добре ни изтипоса с Неси относно филмовите ни интереси.  Joy   Аз се интересувам от търговията с недвижими имоти всъщност там.   Mr. Green

# 669
Люси, аз го щадя, виж само една фотосесийка умножена по 2 си пожелавам! Ако може и снимки да има в Будапеща...
Иначе за списъка за догодина - може Роб да ни дойде на гости или ние на него, кой знае къде ще сме на следващата Коледа Mr. Green Joy
Ейй как ми личи, че ми се приспа - започвам да говоря щуротии, но така е като се пусне на воля Изауренска фантазия, айде спирам, че утре не искам да се червя като чета какво съм писала Mr. Green

Лека нощ момичета Hug

# 670
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Нека вярата в Спасителя сътвори много чудеса в живота ви и ви донесе истински мир, радост и благодат!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Благодаря на всички ви за милите пожелания на ЛС и скайп, съжлвам,че не отговорих лично на всяка от вас, но вие си ме знаете   bouquet

п.п. пиша ви от подаръка от Дядо Коледа (а.к.а. мъжа ми  Heart Eyes )

# 671
Честита Коледа, мили момичета и Андрю!  Hug

# 672
Аз сега пак гледам Здрач / за около хиляден път/ и се чудя нещо. Когато Едуард и Бела са в ресторанта и тя му казва "Трябва да ми дадеш някои отговори", той й отговаря "Да, не, за да мине от дугата страна..." Последното знам какво означава, но срещали ли сте някъде /ако Катрин Хардуик го е споменавал/ какво означават първите два отговора?  newsm78

# 673
"Добро утро" Бюлетин ОТ ЗДРАЧНОТО МЯСТО

изготвен от Twifanfiction Blog

1. Merry Christmas and Happy New Year

Весели празници, приятели.

Желаем Ви много ЗДРАВЕ – то винаги е нужно.

Много ЩАСТИЕ – то никога не стига.

Морe  от ЛЮБОВ и бряг на който винаги да ви

чака някой.

Благодарим Ви, че сте с нас, че ни четете и обичате.

Изживейте най – хубавата коледа и най – вълшебната НОВА ГОДИНА.

ОБИЧАМЕ ВИ !!!

Екипа на TwiFun

2. Glamour Magazine – перфектно качество на скановете

Всички сканове на линка в заглавието!

3. Scans da New Moon Collector Edition

Още много на линка

4. Нова Фотосесия на Kellan Lutz

Останалите 30 снимки на линка!

5. Stills de Daniel Cudmore em X-Men

Останалите снимки на линка

6. New Moon Dominates E!’s Year-End Polls

* Най-стилна звезда – Kristen Stewart
    * Най-добър филм - The Twilight Saga: New Moon
    * Най-заполняща се снимка – Robert Pattinson и Kristen Stewart държейки се за ръце
    * Top Tweeter- Peter Facinelli
    * Втора звездна личност - Robert Pattinson
    * Шеста звездна личност – Taylor Lautner

7. Julia Jones – „Opening Night of Palestine, New Mexico“

8. Taylor Lautner – ммммм…..

Още на линка!

9. 10 от най-сполучливите облекла на Кристен

Спортен дух

Знаем какво си мислите: кецове на червения килим? Но страхотната Кристен може да бъде извинена – тя нарани глезена си малко преди филмовите награди на MTV. И беше успешна вечер за звездата, която грабна наградата Best Female Performance, като се появи в чудесно модно облекло, което изразяваше рокаджийския й секси стил.(31 May 2009)

Останалите 9 на линка!

10. Тинзел Корей радва ученици

Великолепната Тинзел Корей, която играе ролята на Емили в „Новолуние“ е активен член на организацията Quileute Nation през изминалите няколко месеца.

През септември, тя посети деца от училището Quileute Tribal, за да подкрепи интересите им в изкуството.

Всичко за посещението в линка

11. Boo Boo Stewart a distribuir comida na Misión de LA

Останалите снимки на линка

12. Песента на Taylor Swift „Howlin’“ посветена на Taylor Lautner?

„Може да е твърде късно да не бъдем сериозни, но никой от нас не бърза. Taylor и аз наблягаме на нашите кариери, кариери които никой от нас не можеше да си представим преди няколко години. Затова я караме бавно засега.“

Taylor Swift пише песни от десет годишна и става първият 14 годишен писател в историята на звукозаписната си компания. Тя смята, че е написала над 100 песни досега. Но нещата със съгурност са се променили от първите песни.

Цялата статия в линка

13. Защо е интересен? (Видео)

14. New Moon (видео)

15. Robert Pattinson – той пее, ама кой ли го слуша? (Видео)

16. Robert Pattinson – Give it to Me Right (Видео)

17. Broken Beyond Repair ВИДЕО

прекрасно видео и музика за "Новолуние"

18. Bella and Edward-Merry Christmas (Видео)

19. All i want for Christmas is Taylor Daniel Lautner (Видео)

20. Joan Jett & Cherie Currie vs. Kristen Stewart & Dakota Fanning

НОВО ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО ОТ ЗДРАЧНОТО МЯСТО

21. „Отговорности“, глава шеста, част първа от „Сияние“ (ФФ)

Автор: daikata

Влязох в дома си след дълга разходка, през която бях осмислял за пореден път действията си спрямо Ренесме. Вероятно никога нямаше да свикна с мисълта, че просто трябва да сме разделени за известно време.
Затворих входната врата и оставих тениската си на облегалката на стола. Погледнах към хладилника и усетих тихо къркорене в стомаха си. Отворих ниската, бяла вратичка, но вътре нямаше нищо, което да задоволи глада ми. Затворих отегчен, след което видях бележка закачена с магнит за фризера.

22. „Една различна среща“, глава първа от „Здрач“ (извън канон)(ФФ)

Автор: Radoya B.

С всеки изминал ден ставаше все по-невероятно дразнещо да живееш около толкова добре подхождащи си двойки. Всички те бяха толкова влюбени, че чак можеше да се усети ако си наблизо.
Имах нужда от въздух за това излязох да ловувам. Есме се притесняваше от много време за мен. Бях спрял да свиря на пиано и в повечето случаи се държах така сякаш съм в депресия. Може би се дължеше на монотонното ми ежедневие.

Страницата ни във FaceBook ТУК

Други Фен Фикшъни, новини, авторски статии и клипове можете да намерите  в Twilight FanFictions Blog

# 674
  • София
Цве, виждам обиждала си ми аватара?! А аз даже впрегнах невероятните си умения на фотошоп заради него! Crossing Arms

Агент Мон докладва: днешните събития включваха загубената агент Мон в Лондон, съветите на агент Цве как да я намери и тълпи крещящи фенки. Повече инфо когато ви разкрия адреса на чисто-новият-ми-направен-днес-свръх-таен-туитър-акаунт  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт