Тwilight/Здрач- тема 54 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 36 250
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Аз сега пак гледам Здрач / за около хиляден път/ и се чудя нещо. Когато Едуард и Бела са в ресторанта и тя му казва "Трябва да ми дадеш някои отговори", той й отговаря "Да, не, за да мине от дугата страна..." Последното знам какво означава, но срещали ли сте някъде /ако Катрин Хардуик го е споменавал/ какво означават първите два отговора?  newsm78

Sourire, и аз много се чудих в началото какво говори, но всъщност тя казва думата "отговори" (answers) и явно тук наблягат на забавната му страна - т.е. започва да й дава отговори, общи. "Да", "Не" ... поне аз така го разбирам.
А това "to get to the other side", си го превеждам като - "да стигнеш до истината" или "да откриеш отговора"!

# 676
ТТ, да, той й дава общи отговори, но те все пак са отговори на някакви въпроси. Не въпросите, които Бела иска да зададе, а някакви други, колкото да я разсее. А това "to get to the other side" аз си го превеждам както и на диска го правят " за да мине от другата страна", което е препратка към "Алиса в огледалния свят". И тъй като този отговор има смисъл ми е интересно какви са въпросите, на които Едуард отговаря с Да и не.

# 677
  • София
ТТ, да, той й дава общи отговори, но те все пак са отговори на някакви въпроси. Не въпросите, които Бела иска да зададе, а някакви други, колкото да я разсее. А това "to get to the other side" аз си го превеждам както и на диска го правят " за да мине от другата страна", което е препратка към "Алиса в огледалния свят". И тъй като този отговор има смисъл ми е интересно какви са въпросите, на които Едуард отговаря с Да и не.
Стана ми интересно за препратката към Алиса...не си спомням конкретно точно това. За какво става въпрос? Simple Smile

# 678
Добро утро!
Келън ми харесва повече с черна коса,като Емет е вълшебен с тия тръпчинки.
Люска,дано няма проблем че споменах за филмовите интереси,но досега с Веси не сте ме подвели когато става въпрос за нещо забавно и шантаво!  Hug
Файри,давай сега снимки на мъжът ти!  Joy Joy JoyНие сме вътрешни агенти и ще преценим прилики и разлики!  Wink И аз така 5 години само ям,защото или съм бременна или кърмя.Не пиех и не пуших!Сега искам да обърна системата като преди,но трудно се получава!  Sad

# 679
Честита Коледа, момичета, желая ви много усмивки и щастие  Hug

Цвети, аз пуснах на Васко трейлъра на Алиса и се нави много да го гледаме заедно на кино Simple Smile  Hug

Не съм ви чела, но тука е пълна лудница, роднини, празници и тн, ще наваксвам тия дни Simple Smile

Дано днес успеем да идем до Пловдив  Praynig

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 09:56 от Bel Ami

# 680
Цве, виждам обиждала си ми аватара?! А аз даже впрегнах невероятните си умения на фотошоп заради него! Crossing Arms

Агент Мон докладва: днешните събития включваха загубената агент Мон в Лондон, съветите на агент Цве как да я намери и тълпи крещящи фенки. Повече инфо когато ви разкрия адреса на чисто-новият-ми-направен-днес-свръх-таен-туитър-акаунт  Mr. Green
Аааа Агент никъде не съм ви обиждала аватара, даже му е радвах Mr. Green
Агент Мон, предлагам довечера да разкриваме големите тайни Thinking
Мисията може би ще завърши утре и като кацнем на летище София да разбулим тайните Sunglasses

Хайде хубав ден от мен Hug
Мирка, ще чакам да се обадите ако идвате, аз все някак ще се измъкна Heart Eyes

# 681
Здравейте,  Hug много тихо е в темата, спите ли още, аз съм на работа/дежурна, ама сама си го избрах  ooooh!, сега ми е много скучно  Mr. Green, та реших да ви поднеса един снимков поздрав

започвам с малко плочки на върколаци/ пренебрегвани от мен/

конкурента за сърцето на Бела, с неохота обаче отбелязвам, че хич не е зле момчето, но не, не сменям отбора

малко Тейлър, страхотна муцка е направил, опитва се да имитира някого може би Joy Joy Joy

Някой каза трапчинки-ето едни незабравящи се  Wink

тази е специално за Катрин, нали Келън й е слабост Laughing Laughing Laughing

Не, не съм забравила за Джаксън, тук е много .... и той с тръпчинка Heart Eyes

и сега за всички робови робини

Еми, мъжете любимци ги уредихме, жените може да почакат  до след малко Joy Joy Joy Joy Joy

# 682
Здравейте!
Днес е прекрасен ден! Минавм само да ви гушна виртуално и да ви пожелая много усмивки днес.

# 683

Sourire, това за Алиса ми е малко в мъгла. Ако може да ни разкриеш на мен и Монка.

Да, той дава отговори, но единият вариант може би е да чете мислите на околните и за това започва да отговаря. Или моя вариант - прави се на забавен. Смисъл, той не може да прочете мислите й и може би започва да си налучква онези, които са общи отговори, не знам. Имаше няколко момента във филма, които ми отне време да разбера.
Примерно това за гръмотевичната буря.

P.s. Тук в София времето е пролетно. Вчера вечерта имаше най-необичаиният вятър за декември - един хубав топъл вятър.... разтопи ми снега по двора! Ама Витоша ми е под носа ...

# 684
ДНЕВЕН БЮЛЕТИН

- Kaкви бяха коледните ви украси?? (И имаше ли картонена фигура на Едуард Кълън... или може би Роб под елхата??). Още тук

- Един забавен коледен поздрав за блога ни (но май за цялата тема в бг-мама се отнася.. или поне тийм Тейлър???)-  Heart Eyesтук

- Сканове от книга за Роб- дузина снимки тук

- Туайлайт не бил най-често сваляният филм от торенти за 2009 г. (изненадана съм). Подробности- тук

- Стилс с Хари и Ембри- по-големи тук

- Ако няма какво да правите, можете да си поиграете да обличате и събличате някои познати лица. Подробности тук

- Няколко хубави гифа с Роб от Робсесд

-Little Ashes ще излиза по кината в Корея (не че е супер-новина, но поне плакатът изглевда интересно). По-голям тук

-Дейвид Слейд туитва докъде е стигнала подготовката на трейлъра на Затъмнение- тук

-Компютърните анимации на вълците, отблизо- тук

-Нов плакат на Valentine’s Day. По-голям тук

-Тейлър с кого би искал да има романтична среща на Коледа, можете да научите тук

-Нови промо-снимки на Есме и Алек, по-големи тук

-Кристен и Дакота докарват оригиналите доста добре. По-голяма снимка тук

- Това бащата на Кристен ли е (с Роб на Оскарите)?? По-голяма тук

Предишните бюлетини са   ТУК

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 13:41 от staro-novo

# 685

Или моя вариант - прави се на забавен. Смисъл, той не може да прочете мислите й и може би започва да си налучква онези, които са общи отговори, не знам. Имаше няколко момента във филма, които ми отне време да разбера.
Примерно това за гръмотевичната буря.

И аз така мисля.
За гръмотевичната буря трудно го сванах също Blush
Но  на мен бейзболът ми е най-тъпото и не на място нещо в целия филм...

# 686
  • в сърцето на един мъж...
Ох, ама че забавление - да обличаш Роб и Тай Rolling Eyes Че кой ги иска облечени тия двамата Mr. Green

# 687
Благодаря за бюлетините  Hug
ТТ, Мон, това за Алиса е следното - смисълът на Алиса в огледалния свят е да мине тя от другата страна. Нали се счита, че огледалото е вход към отвъдното, към Бог, към друг свят и всякакви такива разновидности. Това е най-общо казано. Та затова ми е интересно на какви неизречени въпроси отговаря Едуард с Да и Не.
Измислих къде да сложа магнитите - на абсорбатора Половинката каза, че лошо ми се пише, ако загоря някое ястие гледайки Едуард  Whistling

# 688
Здравейте    Hug

Данир , благодаря за снимката на Келан и че си се сетила за мен     Hug

Благодаря за бюлетините         bouquet

Аз тези дни покрай празниците нямам никакво време , даже не съм помисляла да седна на компа и ви изгубих следите   Laughing
Пожелавам ви страхотно посрещане но новата година , много успехи , любов , здраве и всичко най-най ...  Heart Eyes
И да не забравя да кажа , че качих малко коледни снимки в блога  ....  Peace

До скоро ... целувки   Hug Heart Eyes

# 689
Супер бюлетини Peace Благодаря  bouquet Много интересна първа среща между Едуард и Бела. Бързо се развива действието, но ми хареса Grinning
Класацията за тоалетите на Кристен...да си призная не ми харесват особено( с изключение на една от белите рокли newsm78).
Мерси и за играта, отивам да обличам Роб да не му е студено Laughing Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт