Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 081
  • 373
  •   1
Отговори
# 240
За мен различни шампоани, са шампоаните на Amway. Grinning Скъпи, но качествени и без химии.Дори като чели от тях косата ми расте малко по-бързо.
Подкрепям също с две ръце тези шампоани. Peace Неверотна правят косата и са със серамиди... Grinning

# 241
Аз харесвам шампоана на клоран с папирус http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=247813
много добре изглажда косъма, моята коса е с плътен косъм и като я измия с него изглежда лъскава и жива, иначе е доста гъст и бих казала икономичен  Peace
Сега съм  поръчала на керастаз олео релакс /май така беше/, като дойде ще направя разлика, предполагам е огормна, но засега шампоана с папирус действа най-добре на косата ми  Simple Smile

# 242
Mindy , продава се само в аптеките.
Blush обърках се значи, ами ще го пробвам Simple Smile аз балсам не си слагам, но този флуид може да го взема. той против цъфтеж ли е?

# 243
  • Варна
Mindy , Прегаин е само един вид. Няма флуиди и балсами с такова име. Шампоанът е медицински, а фирмата производител е фармацевтична. Исках да кажа, че косата става доста обемна и по дължините има нужда от продукт за изглаждане и прибиране.

irim, и аз се замислям за този с папирус. Искам да изглажда, но без да натоварва.

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:14 от didaka

# 244
  • През девет планини в десета...
Ето този шампоан ми се стори различен: http://herbosophy.bg/hinin/hair/product  Резултатите от него са, че косата спира да капе и расте много бързо. А само за краищата си слагах от маската от същата серия. Купих си го от аптека /около 8 лв/.  Heart Eyes
Втория шампоан от който също съм доволна е на SERI с палмово масло.  Peace

# 245
Ето този шампоан ми се стори различен: http://herbosophy.bg/hinin/hair/product  Резултатите от него са, че косата спира да капе и расте много бързо. А само за краищата си слагах от маската от същата серия. Купих си го от аптека /около 8 лв/.  Heart Eyes

И аз ползвам същия, само че си го взех от Елитис за 6-7лв. Спря ми косопада(не съм сигурна обаче дали е от него), но ми се омазнява косата през ден, което не ми харесва изобщо  Crossing Arms

А този шампоан Фармона на каква цена е и за какво е по принцип?

# 246
  • София
Аз от Фармона не съм никак доволна  Thinking Но го подарих и приятелката ми, която ползва само от най- евтините шампоани по хипермаркетите, го намери за хубав  Rolling Eyes

# 247
Въпрос на коса, аз съм ви взимала и професионален от салон и хич не съм доволна.

Фармона има различни видове, аз съм ползвала този с коприва за мазна коса, а сега съм с този с жен шен за тънка коса без обем и мога да кажа, че въобще не ми се омазнява косата с него доста време за разлика от други шампоани, отделно става мн мека и блестяща косата. за мен е идеален. Цената му е около 6 лв. от аптека.

# 248
Ето този шампоан ми се стори различен: http://herbosophy.bg/hinin/hair/product  Резултатите от него са, че косата спира да капе и расте много бързо. А само за краищата си слагах от маската от същата серия. Купих си го от аптека /около 8 лв/.  Heart Eyes
Втория шампоан от който също съм доволна е на SERI с палмово масло.  Peace

За първи път ги виждам тези шампоани. Пробвали ли сте други, освен този с хинин? Какви са по народност?

# 249
Бях си купувала шампоан Хербософи за боядисана коса- боята ми падна още на второто миене след боядисването и скалпа ми реагира много бурно- сърбеше и се разрани (а никога не съм имала чувствителен скалп). Много изсушаваше косъма. Но колкото и да е странно косата ми имаше доста блясък.
Доскоро си перях чорапите с него  Laughing Стават много меки  Sunglasses

# 250
Аз имам чувството, че тази Фармона с коприва, дето уж е за мазна коса, ми омазнява допълнително  Sick Да не говорим че трябва да сложа една шепа, за да се разпени нормално.
Определено не бих повторила покупката.

# 251
Доскоро си перях чорапите с него  Laughing Стават много меки  Sunglasses

Не можах да се въздържа  hahaha Joy hahaha Имам завидна колекция от шампоани от които не съм доволна и може и аз да си препера чорапите с тях...барем станат пуФени  Joy Не съм се сещала, че могат да влязат в употреба  Hug
Иначе по темата ..аз май писах по рано , но не съм сигурна. Най- доволна съм от лореал профешънал но не закупен от бг. Нямат нищо общо като краен ефект закупените от тук и от чуждите сайтове, което много ме дразни  #2gunfire

# 252
  • София
Това за разликата между продукт, купен от тук и същия, но от чужбина го знам. Но за шампоаните от лореал профешънал ми емалко неясно защо е  newsm78 Търговците, продаващи ги тук не ги ли вземат също от чуждите сайтове  Rolling Eyes Или може би от дистрибутори, щом има разлика в качеството  Crazy

# 253
За момента фаворит ми е:  Heart Eyes  След него и без маска мога да мина.

# 254
 The Baroness , не знам от къде и как си зареждат салоните/защото аз май само от фризьорски салони съм купувала до сега такъв ш-н от бг/, но разликата в качеството според мен е очевидна. Някога работех в маркова парфюмерия и предлагахме цялата гама непрофесионални продукти на лореал и тогава дистрибуторите са ми казвали, че продуктите се правели на различни места в зависимост за чий пазар са предназначени. Явно българският пазар не е от уважаваните, поне аз така си го обяснявам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт