Има ли шампоан, който ви се стори Различен

• 77 081
  • 373
  •   1
Отговори
# 255
The Baroness , не знам от къде и как си зареждат салоните/защото аз май само от фризьорски салони съм купувала до сега такъв ш-н от бг/, но разликата в качеството според мен е очевидна. Някога работех в маркова парфюмерия и предлагахме цялата гама непрофесионални продукти на лореал и тогава дистрибуторите са ми казвали, че продуктите се правели на различни места в зависимост за чий пазар са предназначени. Явно българският пазар не е от уважаваните, поне аз така си го обяснявам  Thinking

Да, това определено е така само че за непрофесионалните продукти според мен. Т.е. при професионалните и при т.нар. "медицинска козметика" мисля, че нещата стоят по друг начин, а именно държи се на качеството, независимо в коя държава ще се предлагат. Поне така си мисля аз, дано не съм в грешка.

# 256
  • Somewhere far away
За момента фаворит ми е:  Heart Eyes  След него и без маска мога да мина.

Къде могат да се намерят тези шампоани... освен от салони или отлайн?

# 257
И моят фаворит е Oleo Relax на Kerastase  Heart Eyes
Но също така харесвам и старият любимец на доста американски жени Joico K-Pak  Mr. Green

# 258
Deathcrush, съжалявам, тук не мога да помогна.  Blush
Аз ги купувам от английски сайт. Хем най-евтино ми излиза(около 28лв.) пък и е без доставка.  Simple Smile

# 259
 ACQUА, дано си права или поне нещата са се променили. Аз си признавам, че в последната година от тук не съм си купувала, но преди съм сравнявала- има разлика дори в самата консистенция. Разбира се говоря специално за Лореал Профешънал ш-н и балсам, за др продукти, серии и т.н. нямам лични наблюдения.
 В момента съм с един ш-н Franck Provost, който оставя у мен смесени чувства. Първият ден след миене косата е разкошна, въртя се пред огледалото и само цъкам с език, обаче на следващият деееннн, едни мазни корени, ужас. Косата ми е изрусена и с този ш-н просто нямам нужда от балсам, но...явно пък ми идва мазен за корените и в тази връзка да ви попитам имате ли някакви наблюдения върху приятен ш-н за руса коса, но да не омазнява корените на следващият ден. Лореалски за руса коса не съм ползвала до сега, че дъълго време бях накъдрена и тя тогава косата коренно по различен начин се държеше  Thinking

# 260
Доскоро си перях чорапите с него  Laughing Стават много меки  Sunglasses
Не можах да се въздържа  hahaha Joy hahaha Имам завидна колекция от шампоани от които не съм доволна и може и аз да си препера чорапите с тях...барем станат пуФени  Joy Не съм се сещала, че могат да влязат в употреба  Hug

Grinning  Mr. Green  Hug

И за да не спамя, ще похваля сегашния си шампоан-  Лакме за мазни корени и дълбоко почистване.  Прави косата много мека, но след месец употреба започна да става леко суха. Явно не е много подходящ за всяко миене на третирана коса.

# 261
А този шампоан на Лакме в аптеките ли се намира?

# 262
  • София
Има го във фпиз. салони.
Арлет Енерджи зад Плиска работят с продукти на Лакме.
Дъщерята ми подари Лакме за обем - доволна съм.

# 263

Моя го взех от Златна рибка. Може цените в сайта да се различават в тези в салоните  Peace

# 264
  • София
Според вас кой е най-добрия шампоан от златна рибка подходящ за обем и тънка и слаба коса?

# 265
На мен фризьорка ми е казвала, че продуктите от Zlatna ribka са ментета и далеч не са истинския Loreal Profesionnal. Аз не съм ги ползвала и не мога да дам отзиви, но казвам само какво ми казаха. Иначе съм много доволна от този шампоан:
http://www.saphir.it/detersione.php?categoria=ristrutturante
Аз съм с тънка коса и рядка при това и с този косата ми има значителна разлика, става по обемна и създава илюзията, че е по-гъста. Взех си го за 10 лв. от изложението в Пловдив, а е 500 мл. Някой да даде отзиви за шампоана Orzene?

# 266
Аз ползвам продуктите от сайта от доста време и никога не съм имала съмнения в качеството. Пазарувала съм Л'ореал Проф. и от чуждестранни сайтове, разлика не съм усетила.  Peace

За да не е спам - половинката е с чувствителен скалп. Оправихме положението още след първото измиване с този шампоан:

# 267
  • Варна
Златна рибка е трън за фризьорите, защото L'Oréal Professionnel се продава в салоните и магазинът им спъва търговията.

# 268
Златна рибка е трън за фризьорите, защото L'Oréal Professionnel се продава в салоните и магазинът им спъва търговията.
Така е newsm10

# 269
  • София
Така е newsm10
Абсолютно съм съгласна,те да не мислите че от някой друг склад зареждат Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт