Новите ви книги - 5

• 47 754
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Belgium
Купих си я, "Момичето, което си играеше с огъня", и зарязах други 5 книги. Laughing
Интересно ми е, ако и да съм гледала вече филма, защото има много повече детайли, описания, абе...няма да се спи пак.

Абе Жози, гледай от кога съм я купила  Joy

# 481

Чете ми се готин чиклит. Кориците и на двете ми го обещават, дано съм улучила:)

# 482
Поредната книга, която прочетох със 100 зора: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-37/id-22425/izgubenata-roza-serdar-iuzkan.html

Сравняват я с "Малкият принц" и "Джонатан Ливингстън Чайката". Да бе, да!  Mr. Green
По-скоро бледо и скучно подобие на Паулу Коелю...

# 483
Тази книга обаче ми хареса страшно много: http://www.book.store.bg/c/p-p/m-290/id-22708/tanciorkata-ot-hiv … iga-1-bibish.html

# 484
# 485
  • Варна
Благодаря ви, момичета, за съветите! Като приключа "Всичко наопаки" и мятам едната на Хюсейни.

Снощи гледах "Аватар" и много силен ми дойде като емоция, като преживяване. Плакала съм два часа след това, даже и сега ми се насълзяват очите. Имам чувството, че няколко дни няма да мога да чета книга  Tired

# 486
Лу , " Елегантността на таралежа " е наслада за сетивата !!! Приятно четене   bouquet!

# 487
  • Belgium
Чyдесно, тъкмо исках нещо стойностно за четене  Laughing

# 488
  • София
Ама сега коя първа да почна: "Ловецът на хвърчила" или "Хиляда сияйни слънца"? Още взех "Петте четвъртини ..." и "Къпиново вино", но тях ще чета след тези на Хюсейни  Crazy

Аз лично бех ти препоръчала да прочетеш първо Ловецът и после Слънцата.
Защо? Не защото едната е по-слаба от другата, а защото втората е "по-женска" и мен лично повече ме разтърси от Ловецът (в никакъв случай да не се разбира, че Ловецът не е покъртителна, напротив).
Слънцата някак си повече прониква в женската душа, тъй като главните герои са жени и се разказва за живота им. Ако прочетеш първо нея, а после Ловецът, втората няма да те потресе толкова. Та затова   bouquet

По темата -
моите две нови са 2 и 3-та част от сагата за Ейглетиерови, Анри Троая. Остава да си намеря и първата.

# 489
  • Ямбол
Това е добър съвет за книгите на Хосейни.
И аз така направих с поредността на четенето им.

# 490
  • Sofia
И аз ви благодаря, момичета. И аз още не съм ги чела.  Embarassed

# 491
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

]Снощи гледах "Аватар" и много силен ми дойде като емоция, като преживяване. Плакала съм два часа след това, даже и сега ми се насълзяват очите. Имам чувството, че няколко дни няма да мога да чета книга  Tired

Защо? С какво точно те затрогна толкова ? Наистина ми е интересно, защото на мен не ми повлия по този начин ... може би не съм разбрала посланието

# 492
Ама , Лу, аз известно време се въздържах да пиша, та....съм ти пропуснала постинга.
Колко книги имам натрупани-не е истина.

# 493
Момичета, някакви отзиви за тази книга?

А някой да я има и да иска да я продаде, или размени? Силно се интересувам.  Simple Smile

Също така, търся "Унизеният Атлас" на Айн Ранд.

# 494
Аз го ударих на детство. За ден изгълтах "Войната на таралежите",
,
сега захапах "Васко да Гама от село Рупча"

Не простих и на филмите  Laughing Смейте ми се сега.

Общи условия

Активация на акаунт