Новите ви книги - 5

• 47 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Вълшебнице, да ти се смеем ли, ще те аплодираме -  smile3501 . "Войната на таралежите" съм я чела, но "Васко да Гама" не съм, а трябва... Това е класика в жанра и във филмово и във книжовно отношение.

Вчера си си купих "Записки по българските възстания" на Захари Стоянов - 1 том, от колекцията "Златните книжи на ХІХ век". Другата седмица ще взимам 2-рия том.

# 496
Лу, сподели за "Елегантността на таралежа", моля.

# 497
Днес си взех "Дракула Немъртвият" и веднага я награбих с настървение. Grinning Засега бива, макар и малко да ме изненадва сюжетът. Всъщност е добре, че ме изненадва.

# 498
"Инес, моя душа"- толкова чакана.
Вече е в ръцете ми.
http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=482

# 499
И аз ще си купя "Инес, моя душа". Последната ми придобивка е "Музей на невинността" На Орхан Памук.

# 500
  • София
Днес си взех "Дракула Немъртвият" и веднага я награбих с настървение. Grinning Засега бива, макар и малко да ме изненадва сюжетът. Всъщност е добре, че ме изненадва.

Моля те сподели отзиви като я прочетеш. Дракула на Брам Стокър много я харесвам, ще ми е интересно какво е продължението ...

# 501
Моята нова стара книга - По пътя на Керуак !

# 502
  • Belgium
Лу, сподели за "Елегантността на таралежа", моля.

Разбира се, щом я прочета  Peace

Много добра новина за новата книга на Алиенде, веднага ще я купя  Laughing

# 503
Тази нощ дочетох "Отива една жена при лекаря ", не помня друг път да съм плакала толкова над книгата.

Отзиви за "Без нея"?

# 504
  • София
Не съм чела нищо на Исабел Алиенде Embarassed И се чудя с какво да започна т.е трябва първо да си купя.... Какво ще ме посъветвате?

Вълшебница, как ми припомни, че мога утре да грабна  Войната на таралежите, която купих на дъщеря ми, но не виждам да влиза в употреба. Трябва ми нещо такова за освежаване.

# 505

http://www.slovesa.net/img/2277F1.jpg

Моля те сподели отзиви като я прочетеш. Дракула на Брам Стокър много я харесвам, ще ми е интересно какво е продължението ...
С удоволствие. Simple Smile Ще споделя във вампирската тема, когато я свърша.

# 506
  • Пловдив
Не съм чела нищо на Исабел Алиенде Embarassed И се чудя с какво да започна т.е трябва първо да си купя.... Какво ще ме посъветвате?

Откъдето и да я подхванеш Исабел Алиенде, все ще ти хареса. Аз навремето започнах с "Ева Луна". Но мисля, че най-интересно и завладяващо ще ти е да започнеш с "Къщата на духовете". И после можеш да продължиш с другите две книги от трилогията. Аз съм чела всичко на Исабел Алиенде и не мога да кажа, че има нейна книга, която да ме е разочаровала.

По темата: последното, което си купих вчера беше именно "Инес, моя душа" на Исабел Алиенде.  Simple Smile Преди 5-6 дни си взех "Крадци на лебеди" на Елизабет Костова и в момента я чета. А сега, в чест на осми март, мисля да си взема "Музей на невинността" и "Джевдет бей и неговите синове" на Орхан Памук, че много по дамски съм го подкарала напоследък.  Grinning Иначе, купувам и поредицата на Труд всяка седмица, та сега се сдобих и със "Записки"-те I част.

# 507
  • Sofia
Тази нощ дочетох "Отива една жена при лекаря ", не помня друг път да съм плакала толкова над книгата.

Отзиви за "Без нея"?

На мен определено ми хареса, въпреки че първата е много по-силна.
Тук, във форума имаше и недобри отзиви. Явно въпрос на вкус.

# 508

Отзиви за "Без нея"?
Aз съм ЗА. Пак ще си поплачеш, обаче, бъди готова.
С две думи там изплува "как да продължа без теб", "какво БИ БИЛО с теб" и "липсваш ми, но животът продължава БЕЗ ТЕБ".

# 509

Отзиви за "Без нея"?

Определено не е като първата, но е интересно продължение.
Според мен си заслужава да се прочете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт