Новите ви книги - 5

• 47 651
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Това са новите ми попълнения.
Като я прочетеш непременно да споделиш впечатления.

# 601
# 602
  • Кацнала на едно дърво.

Тъкмо я дочитам. Много е хубава. Препоръчвам.

# 603
Прочетох "Сага за войната на разлома" първи том на Реймънд Фийст, който обича да релаксира чрез фентъзи това е идеалния избор горещо я препоръчвам

# 604
  • Sofia
Новата ми книга, която ЩЕ купя в понеделник, се казва `Задната къща` - Ане Франк
За мой срам, не съм я чела на младини  Embarassed А за моя радост  Grinning , все пак успях да я открия и ще ми я запазят до понеделник

# 605
Никаква "Задна къща" не съм чела и аз.  Embarassed Много ли трябва да се срамувам или малко ...  Laughing

# 606
  • София
Мидълсекс на Джефри Юдженидис
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=37054

Горещо препоръчвам. Всъщност всички книги на поредицата Отвъд на Жанет-45 за удивително интересни.
Също и Hash Oil на Момчил Николов(автора на Кръглата риба), чакам ч вече 3 месеца

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 16:22 от ЕйМиМи

# 607
Книгите на Филипа Грегъри свързани ли са помежду си т.е. има ли значение  с коя ще започна (предстои да си закупя)

Да, свързани са като "Другата Болейн" е първата. Simple Smile Но не пречи и поотделно да се четат. Wink

Grinning Grinning Grinning

И само да кажа, че "Ирландски вълшебни сказания" на Майкъл Скот е страхотна! Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 19:24 от Анн Шърли

# 608
# 609

Горещо препоръчвам. Всъщност всички книги на поредицата Отвъд на Жанет-45 за удивително интересни.
Също и Hash Oil на Момчил Николов(автора на Кръглата риба), чакам ч вече 3 месеца

[/quote]

Много любим автор. +++++ Хъш ойл я четох преди време (първото издание), а Кръглата риба е уникална книга.
Освен тези двете нещо друго негово има ли издадено?

# 610
  • София

Много любим автор. +++++ Хъш ойл я четох преди време (първото издание), а Кръглата риба е уникална книга.
Освен тези двете нещо друго негово има ли издадено?
[/quote]

Има : Горният етаж .
Ето я : http://www.book.store.bg/p15052/gorniat-etazh-momchil-nikolov.html

На Кръглата риба  пишеше че е втора книга от трилогия , а на Горният етаж пише че е книга трета.
Горният етаж е едно много малко книжле, чете се бързо и няма почти нишо общо с рибата.

# 611
  • Кацнала на едно дърво.
Аз потънах в занимателни и леки четива покрай тежкия си грип.  Laughing
Започнах с това:
http://www.helikon.bg/books/62/65517_zhertvata.html
Намерих и "Фатален срок", пак на Майкъл Крайтън. Хубави са и двете. А също и "Ген" (купих я преди година, мисля).Препоръчвам ги.
И още една на Джоан Харис (тя ме преследва, може би защото усеща, че не съм й почитател Laughing).
http://www.helikon.bg/books/62/63797_blazheni-bezumtci.html

# 612
"Бонбонените обувки"на Джоан Харис

# 613
Ох, днес си устроих цяло пиршество. Получих от Пингвините:

- Кръглата риба
- Мръсна Хаванска трилогия
- Играта на де Ниро
- Мидълсекс
- Фирмин
- Прекрасните творения небесни

Дочетох си "Елегантността на таралежа" - страхотна книга!!!
Също така "Яж, моли се и обичай" - не е лоша, но нищо особено.
"Пътят" просто ме побърка - през цялото време ме държа в ужас и напрежение. Много добра!
Взела съм си и "Вълча нежност" и "Червеношийката", но нещо в момента не ми се четат трилъри и криминалета, така че си ги оставям за по-натам.

# 614
Ох, днес си устроих цяло пиршество. Получих от Пингвините:

- Играта на де Ниро

Миналата година прочетох тази книга и много ми хареса. Допада ми стила на автора, историята в книгата се развива по време на войната в Ливан, но книгата не е сълзлива, по скоро отразява доста добре грубата действителност. Ако тази книга ти хареса, потърси другата му книга "Хлебарка", която излезе миналата година. Малко история за автора, Хаджи е бил таксиметров шофьор, преди да публикува Играта на де Ниро, за която печели една от най-високо платените литературни награди в Дъблин. Той имигрира от Ливан в Канада, кьдето живее в момента.  

Общи условия

Активация на акаунт