Новите ви книги - 5

• 47 723
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • Казанлък of all places
Някой може ли да даде отзиви за "Няколкото живота на Пипа Лий"?
Хем пресни-пресни! Simple Smile
Прекрасна книга, чувствена без да е сълзлива, интелигентна без да е назидателна, женствена без да е сладникава...Преводът на моменти малко ме изнервяше, имах чувството,че редакторът просто не е прегледал определни страници, но това е единствения и дефект. Силно препоръчвам.
Освен това препоръчвам и филма.

# 526
  • На земята, която е всъщност звезда.
Хем пресни-пресни! Simple Smile
Прекрасна книга, чувствена без да е сълзлива, интелигентна без да е назидателна, женствена без да е сладникава...Преводът на моменти малко ме изнервяше, имах чувството,че редакторът просто не е прегледал определни страници, но това е единствения и дефект. Силно препоръчвам.
Освен това препоръчвам и филма.

Ткс. Много ме зарадва, опасявах се да не е всичко това, което си изредила.  Hug

# 527
Последната книга, която четох беше "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер. Съвсем нова книга е, публикувана за първи път през 2006 година, писателката е австрийка. Много актуално звучи книгата и е доста интересна. Това е книга от този тип, които хващаш и четеш до сутринта, докато не я прочетеш. Само ще загатна, че става въпрос за e-mail авантюра между мъж и жена, които случайно се запознават Simple Smile

# 528

Хубава е.

# 529
# 530
"Елегантността на таралежа" - в началото ми се стори тромава и претенциозна, но после....После не исках да свършва. Прекрасна!

# 531
  • Кацнала на едно дърво.

Това е последната ми книга. Прекрасна, прекрасна!

П.П. Всъщност, исках да си купя книгата за Мара Белчева и Пенчо Славейков, но я разгледах и се разочаровах. Избрах "Бленувам те".
П.П.П. Прочетох "Съветникът от Перигор". Също горещо препоръчвам.

# 532
Исабел Алиенде - "Инес, моя душа"

# 533
Доста се чудих на тази " Елегантността на таралежа". Следващия път ще я взема Peace

# 534
Тъкмо свърших една много добра книга, която горещо препоръчвам. Ще ми бъде интересно да "чуя" и други мнения. Казва се - Страстите на Кармела. Бях много приятно изненадан, авторът е неизвестен у нас - латиноамериканец , Маркос Агинис. Много увлекателно описва кубинската действителност по време и след революцията.

# 535
Последната книга, която четох беше "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер. Съвсем нова книга е, публикувана за първи път през 2006 година, писателката е австрийка.

Даниел Глатауер е писател- има ееей такава снимка на гърба на книгата.

Пипа Лий е страхотна.
Ребека Милър е дъщеря на Артър Милър - достойна при това.

# 536
А аз в момента направо се мъча със "Сватовника от Перигор", не знам защо.

# 537
Запалихте ме и мен с "Елегантността на таралежа" и днес си я купих от книжарницата в Мола.

Търся си "Среднощни деца", но е изчерпан тиражът. Намира ли му се на някой? Искам да я купя.  Simple Smile

# 538
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Запалихте ме и мен с "Елегантността на таралежа" и днес си я купих от книжарницата в Мола.

и аз ще си я взема тази

# 539
Фермата на животните
1984
ПРЕКРАСНО! Simple Smile Няма какво повече да кажа

Общи условия

Активация на акаунт