Новите ви книги - 5

• 47 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Новата ми книга - "Без нея".

# 541
# 542
Току що довършвам "Яж, моли се и обичай!". Честно казано не ми харесва - не бих я препоръчала, а и не е от книгите, които с удоволствие ще задържа в библиотеката си!

# 543
  • Over the rainbow
А аз тъкмо се сдобих с "Яж, моли се и обичай" и "Кажи да" именно по препоръките от форума. Надявам се да ми харесат.
Лу, сподели после за новата книга на Софи Кинсела.

# 544
Доста се чудих на тази " Елегантността на таралежа". Следващия път ще я взема Peace

Изобщо не се чуди ! Заслужава си  Peace.

# 545
Последната книга, която четох беше "Лекарство против северния вятър" на Даниел Глатауер. Съвсем нова книга е, публикувана за първи път през 2006 година, писателката е австрийка.

Даниел Глатауер е писател- има ееей такава снимка на гърба на книгата.

Пипа Лий е страхотна.
Ребека Милър е дъщеря на Артър Милър - достойна при това.

Вълшебница, вярно  Laughing много се посмях със себе си... абсолютно си права! Честно казано още като започнах книгата и сложих една хартиена обложка и не съм я поглеждала отвън. А след като я прочетох, вероятно и от самия стил изобщо не ми хрумна, че може да е писана от мъж. Според мен такава книга може да сътвори само някой романтичен женски мозък  Mr. Green

# 546
На мен пък ми звучеше доста лаконично.
Подхода е неискрен- създадена е "женска" комерсиална история, ама по мъжки повърхностна.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 00:48 от вълшебница

# 547
На мен пък ми звучеше доста лаконично.
Подхода е неискрен- създадена е "женска" комерсиална история, ама по мъжки повърхностна.
Eeeee...Аз си я купих и не съм я прочела още. Интересна ми бе точно мъжката гледна точка в историята, а той пък авторът бил с женски мозък. Жалко, пак чиклит ще се чете.

# 548
Купих си втората част на "Записки по българските въстания" от поредицата от ХІХ век на в. "Труд". Брей, тази поредица край няма. Това е 24 книга, а всички са 40. Аз купувам само тези книги, които нямам, а не цялата поредица. Лошото е, че вече сме в частта, в която липсите са повече. Ми - като обичам купчинки  smile3529 , това ще да е...  newsm78  Laughing 

# 549
# 550
Споделям - "Без нея" ми хареса, някак логично продължение на първата книга.

Започнах разкази на Чудомир.

# 551
Но актьорският състав ми допадна много, особено Лисбет, просто е копие на това, което си представях от книгата.

Да, страхотна е, наистина.  Grinning

Чакам с нетърпение третата част от трилогията.  Peace

Аз нямам май желание да ги гледам.
Първата книга, определено е по-добра. Малко насила четох втората. Иначе, като конструиране на сюжет ми допада.
Записала съм се на опашка в библиотеката за третата, като излезе. Нямам големи очаквания обаче.

# 552

Подавам го вятърничаво и глуповато. Обаче то не може само сериозности в живота.
Утре ще си взема и останалите три от одисеята на Беки. Забавляват ме.

# 553
  • Слънчевия дом
Здравейте , лоследна " Златото на Кивира " -Дъглас Престън/Линкълн Чайлд

# 554
  • sofia
"Добра година" - Питър Мейл! Откога я чакам само! Филмът е сред най-любимите ми, а откакто прочетох "Френски уроци" , спокойно мога да причисля и авторът към любимците ми.

Общи условия

Активация на акаунт