Отговори
# 555
Здравейте мами,как сте в този снежен ден.Мен ме е страх да излизам,че нали на сухото се изпотрепах сто пъти и сега като е заледено сигурно съвсещ бих се овършила ако си покажа носа навън.
Я да питам момичетата които с с планово секцио как мислите да избирате дата за секцио.Направо ми е много грудно.Как да се правя на Господ и да решавам кога да се роди детето ми.Мисла мисля и не мога да иззмисля.А докторката каза да и кажа какво съм решила най-късно до началото на януари,че трябва да го планира в болницата.

# 556
  • някъде тук
Зравейте Hug
Ама че време сутринта валеше дъжд като станах ,след това сняг и сега навън сигурно е ледена пързалка. И аз си стоя вкъщи на топло от сутринта след малко обаче ще ходим до свекитата да ги видим ,и след това отново пред телевизора абе мързел голям Simple Smile

За линея негра аз си я имам още от пети месец сигурно ,само че сега вече е по тъмна и се забелязва повече Peace

От утре официално съм по майчинство ще ходя да си взема болничния и да си пусна кръв  и урина а също и влагалищен секрет, само незнам сега ли се дават обменна карта и направление за раждане newsm78

А забравих днес е Игнажден внимавайте кой ще е първият човек влязъл в къщата ви както казва баба ми кой ще ви  подлази Laughing

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 14:18 от bela *

# 557
Привет на всички Hug Hug
Мяуче ,
Честит 8 месец - дано сега да ти по-спокойно и да не ти е зле! spoko
Ника,
 Добро утро - дано все пак да не я мъкнеш толкова време настинката!
За линеа негра нямам данни, но пък още не е късно Crazy Както и за стрии Mr. Green
Аз на тази снежна приказка взех, че се разчистих вкъщи, а сега подбирам рецепти за сладки, соленки и прочие Коледни изкушения Blush
Надявам се утре да попрестане виелицата, та да мога да си закупя необходимите продукти и да си творя на воля в кухнята за радост на родата Mr. Green
Ако свърша това и успея да си подам едни документи за един изпит - чудесно ще ми се получи - мъжът ми е обещал да се разходим я до Витоша, я до Мальовица във вторник -ура, ура, ура Mr. Green В сряда сме на ЖК и вече нямам търпение да дойде:)Междувременно  ще трябва да понакупя някой друг подарък + да си сменим личните лекари, така че се очертава интересна седмица Crazy Ама наистина Коледа си дойде набързо Crazy
Но пък днес ми е официален ден за мързел  Mr. Green

# 558
  • София
Велви, мързелувай си с кеф! Аз вчера смених личната лекарка на мъжа ми и съм много доволна от това.
Изпрах всички подходящи дрехи до 6 месеца /че май и по-големи мернах  Laughing/, освободих на новия човек 3 чекмеджета и някак почувствах, че времето наистина наближава.  Laughing Crazy Дори направих списък какво трябва да му се купува, нещата са успокоително малко дори за моята скръндзава душа.  Mr. Green

Бела, за обменната карта и направлението за раждане нямам идея кога се дават.  Rolling Eyes Все си мисля, че е заедно с болничния 45 дни преди раждане, но може и да греша. Предния път нали всичко ми беше на едно място и въобще не съм и подушвала такива документи, доктора сам си движеш всичко.

Налика, дата се избира общо взето 7-10 дни преди термина, естествено е много индивидуално всичко. Аз предния път си избрах дата 8 дни преди термина, но можех да изчакам и още, защото нямах родова дейност, нито разкритие, накрая просто не ми се мътеше повече.

Този път ако всичко е наред, май ще трябва аз да се съобразявам с болницата, не те с мен /имам предвид, че след като няма да избирам екип е малко вероятно да ми предложат избор на дата, но аз ще се пробвам все пак  Laughing/. Иначе съм си харесала 10.02.10.

Мислех днес да излизам, но нещо не съм съблазнена от гледката навън. Мъжа ми отива на пазар, а аз ще си остана да си подсмърчам вкъщи.  Mr. Green

# 559
  • Бургас
Ние сме на рожден ден довечера и се чудя какво да облека....  Crossing Arms

# 560
  • София

Е, как какво - вечерна рокля с пайети и деколте до пъпа.  Crazy Crazy Crazy

# 561
  • Най-зеленият остров
Здравейте и от мен.
Днес е гаден ден, човек му омръзва само да мързелува. С мъжа ми решихме да се разходим до Мола, че има Благотворителен базар и си купим някаква дрънкулка. Е 40 мин. не можем да излезем от паркинга, направо  smile3515 .
Missmall как мина прегледа? Успя ли да се разбереш с акушерката за раждането?
Лек ден и малко слънце от мен   Nature Sunny
 newsm44 и аз съм вече в осмия месеццц.

# 562
Хелоооууу!

Нашата разходка приключи изключително бързо. За 1 час излязохме, купихме си хладилник и се прибрахме. Времето е тооолкова ужасно  Wear Umbrella cold , че не ми се разхождаше повече в тоя дъжд и вятър и се прибрахме. Сега мислим да се гушнем на топличко и да гледаме филмче. Само да добавя към списъка с каръщините ни, че, тръгвайки към Технополис, установихме, че акумулаторът ни се е прецакал и не можахме да запалим. Както и да е, оправихме се, ама определено някой ни урочаса. Дето казва мама- то лошото само не ходи.

Съни, аз тоя проблем с обличането го нямам, щото май разполагам общо с 3-4 чифта дрехи, които ми стават и нямам особено голям избор, че да се колебая.  Laughing Веселко изкарване довечера!  Hug

Качих малко снимки на покупките за бебешорка от вчера. Марго, много са сладки дрешките ти.  Hug

Айде, сега се трупясвам в леглото и ще дремуцаме с писето. До после!   love001

# 563
Здравейте!
Аз да започна с оплакванията-първо мъжа ми се прибра тази сутрин от банкета,то не било кръчмички,дискотеки и т.н.,събудих го по обяд,хапнахме,излязохме до Кауфланд да напазаруваме,прибрахме се и аз докато измия чиниите той заспал Close Не стига,че през седмица по цял ден съм сама ами и днес пак!
На всичкото отгоре снощи ми се счупи зъб,а толкова ме е страх от зъболекари,че ако ида нищо чудно и да родя от страх!
Но поне имаше на промоция боденца-4бр.за 8лв и взехме.Ника сигурно от оня тип от който ти беше взела.
Танче честит ви хладилник и със здраве да си го ползвате!Дано скоро каръщината ви забрави и започнат да ви се случват само хубави неща!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 16:43 от puhich

# 564
  • София
Танче, честит ви хладилник и от мен!
Пух, същите бодита са явно, не са лоши като за 2 лв. направо са идеални.  Laughing Остави го мъжа ти да реанимира днес, особено ако си пийва човека.  Laughing
Банкета на моя се оказа, че ще бъда на 22-ри, а на 23-ти ще трябва да гледа детето, че нали сме на Шейновски ОВ. Не ми се мисли какъв екшън ще е вкъщи и как ще се изтормозят двамата взаимно.  #Crazy

# 565
  • Бургас
Ако времето се пооправи малко ,някоя от бургаските мами да е навита да се видим през следващата седмица?
Понеделник,вторник,сряда преди Коледа примерно?  Mr. Green

# 566
  • София
Здравейте Simple Smile

Тан4е, честит хладилник, със здраве да си го ползвате.  Hug

В4ера с мъжа излизахме до пазар Красно село, понеже аз нямам ботуши с равна подметка, реших за временно ползване да си взема някакви и си взех на Мат Стар(когато се поуспои времето искам да ида до Перник, да си купя ботуши с агнешки хастар, ако някои е от Перник нека сподели за магазини JACO), та тези въпросните какво им стана ципа на левия не се отваря как го закопчах не знам, но не се сваля, мъжа ми сега се опитва да го оправи за сега неуспешно. Sad Не че нещо, ами утре съм на преглед и трябва с нещо да стигна до болницата, и ако ми взима секрет трябва и да си сваля ботушите.. както и да е ще измислим нещо!

Ина4е днес ходихме да размразяваме колите Joy Кошмар беше, бяха адски замръзнали. После мъжа реши, 4е иска сарми ама в тава, ей такова нещо до сега не бях правила, ще видим след 4ас два какви съм ги сътворила Simple Smile

Налика Според мен си избери дата, която ти допада и така Simple Smile какво толкова.

Стискайте ми палци утре бебето да се е обърнало както трябва, 4е съм се навила за нормално раждане.

И да се опла4а, хвана ме цистит, пия уринал сега и се надявам да ми мине скоро, утре ще споделя с лекаря да видим какво мисли!

Ами това е от мен, лека ве4ер на вси4ки и стойте на топличко Hug

# 567
  • Бургас
Привет!
Аз не съм си показала носа навън днес. Бррр, много студено ми се струва...
По всички телевизии дават коледни филмчета, само че на мен май все още не ми се гледат. Не ме е обхванала напълно коледната вълна.

И аз съм в 8ми месец!  newsm44

Кате, вчера и аз хвърлих едно око на нещицата, изложени на Благотворителния базар, като си мислех днес да отидем пак, за да купим нещичко. Но, май няма да стане, явно няма да стигнем до там. А базарът май е обявен само за вчера и днес.

Благодаря на всички за мненията за количката (Hauck-Apollo RS).   bouquet
Аз съм я набелязала в един сайт. Но, все пак ми се икаше първо да я видя "на живо". Хммм, ще мисля още.

Страхотни снимки, момичета!  Hug
Пеперудке, твоята фотосесия ме очарова! Много добре изглеждаш, супер!   bouquet

Ако времето се пооправи малко ,някоя от бургаските мами да е навита да се видим през следващата седмица?
Понеделник,вторник,сряда преди Коледа примерно?  Mr. Green

Аз съм "ЗА!", за сряда.  Peace Или пък, може и друг ден.

# 568
  • София
Здравейте  Hug

Аз се завърнах от гостито при свекито...намързелувах се качествено два дена. Понапазарувахме подаръци за родата и чевето, доволно опукахме солидна пара... и сега реанимираме предпразнично... Crazy

Дано се задържи снежно и пухкаво до празниците... Hug

Е, как какво - вечерна рокля с пайети и деколте до пъпа.  Crazy Crazy Crazy

Joy хахахаха, Ника пак ме расвесели... hahaha...картинката ще е страхотна с корема навън...

Аз също нямам "негърска" линия... Laughing...но пък и първият път също я намаше.

Ейййй, Мяу, Мимита добре дошли при осмаците... Hug

Танче, честита придобивка!

И аз имам три чувала за спане, но Габи не искаше грам да спи в такова нещо.... ще видим сега каква ще е борбата... Grinning

# 569
  • Бургас
Този сайт ми допадна: www.littleonesclothing.co.uk  Wink

Бургаски мацки, ако искате, можем да заформим една обща поръчка от там. Не, че доставката от 5 паунда е висока, но пък можем да си я разделим.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт