Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на една от участничките във форума?
Една от участничките споделя, че изпитва ужасни симптоми като коремна болка, повръщане, температура и диария. Тя се тревожи за бебето си, тъй като не усеща много движение. Освен това тя отбелязва загуба на 2 кг и изразява безпокойство за това. Форумът предлага консултация с лекар и призовава за повече почивка и прием на течности.
-
Какви са мненията за записването на тонове и ехографии?
-
Как реагира форумът на забавянето на аудиозаписите и ехографските записи?
-
Какви са тоновете и кога трябва да се правят?
-
Какви лични вещи са необходими за болничния престой при раждане?
Даже, вчера за пръв път забравих да си го изпия и веднага ме затреска канчето, ама аз си мислех, че от хремата, щот съм със синузит...
И аз : бебе как се превозва от болницата вкъщи и обратно, та и навсякъде другаде. И тя: ми на ръце...Викам й така ли било едно време и тя ми да 
Иначе бебка си расте супер и без витамини. Кафе, газирано и "натурални" 
И така хубав ден и тези които им се мзръелува могат да се присзединят към мен.
/ странна работа
и аз щях да цъфна в 10:00
.
, виж по-горния ми пост. Единствено прясното мляко е по-притеснително (сега се сетих), ама ако пиеш промишлени количества от него.
. Само Нутри маг си жулвам по 1 на ден, ама и от него няма много смисъл. Контракции си имам чат пат, но не си спрях дългите разходки. Докитата ми казаха да се разхождам, че по-добро от това няма. И аз се чувствам страхотно така
.
), но имах едно излизане ( на вън е прекрасно
!
...а аз съм запланувама да преям с онова роле с кашкавал и шунка и да се тъпкаляяям на дивана