SportsDirect.com - 7

• 35 124
  • 685
  •   1
Отговори
# 465
Ако някой реши днес да прави поръчка нека ми пише на ЛС. Харесах едни маратонки от промоцията. Embarassed

# 466
Вторите/сатенените/ са много по-готини.И аз се чудя дали да не си ги поръчам.

# 467
  • Балчи-Варна
тези балеринки ми се въртят и на мен в главата ве4е.....май и аз ще си поръчам

# 468
deneris1314 кутията Ви е пълна

# 469
Здравейте, за пръв път ще поръ4вам от този сайт.Искам да попитам за колко време идва доставката?И имали някакви кодове за отстъпка както в ларедоуте.Благодаря предварително.И още нещо как да разбирам надписа must go ?

# 470
  • Балчи-Варна
Здравейте, за пръв път ще поръ4вам от този сайт.Искам да попитам за колко време идва доставката?И имали някакви кодове за отстъпка както в ларедоуте.Благодаря предварително.И още нещо как да разбирам надписа must go ?

За съжаление няма кодове,имаше в началото на декември....поръчката идва за около 10 дни.....

# 471
има ли някакъв код за безплатна доставка?

# 472
благодаря !

# 473
Доставката до Англия е безплатна над 50 лири. Друга безплатна доставка няма в момента.

Must go - трябва да напусне. Точно това са супер намалението неща.

Чакаме Габко да достави последната поръчка от Англия. Но като чета - май ще е след Нова Година.

А поръчките, които пуснах през последните 2 дена не са обработени. Сигурно и те почиват през празниците.

# 474
А гледам тука има някаква промоция 3 за 2 какво ще озна4ава това ?Аз имам поръчани 3 артикула и евентуално още един 4акам да ми поръчат.Благодаря предварително за разбирането но са много боса в този сайт!

# 475
На предната страница коментирахме какво е това 3 за 2, може да погледнеш там, Зарка. Поръчваш 3 неща от една марка и 1то ти е безплатно, доколкото аз схванах това с най-ниската цена, но ако са повече от 3, тогава вече има някаква врътка и го смята не знам как  Laughing

п.п. и стига писали за онези Пуми, че от сутринта ми се въртят в главата  Crazy  hahaha Де да бях стоножка да може да нося по няколко чифта обувка, ама цъ  Joy

# 476
ivan_ivanov кутията Ви е пълна

# 477
Момичета, някой поръчвал ли е тази чанта http://www.sportsdirect.com/reebok-fit-m-grip-bag-ladies-702106   , може ли отзиви Praynig

# 478
Lonsdale Sports Bra 3 за 2. Незнам обаче до кога е промоцията.

# 479
имам место още в понеделник пускам обща поръчка Peace

Общи условия

Активация на акаунт