Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 146
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Момичета за да не се бъркате ще ви дам този календар. Изберете си датата на термина (енбиндунгстермин) и ще видите http://www.wunschkinder.net/interaktiv/schwangerschaftskalender/ … b=lt&zyklus=7

Бремеността при хората трае 9 пълни или навършени месеца, за това всъщност са 10 . Защото от 1 ден на закъснението вече се отброява първия месец, а всъщност е минал един ден, през който и бебето даже не е заченато.

# 436

Lina_n_n, честито момиченце stork-girl

# 437
Lina_n_n ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!!!УтРЕ ЖИВОТ И ЗДРАВЕ СЪМ НА ЛЕКАР И АКО СЕ ВИДИ БЕБЧО И АЗ ЩЕ ПИША!!!!!

# 438
Здравейте момичета,

Днес ми е толкова спокоен и приятен ден, защото утре е сряда, а нали знаете какво следва след сряда, празници и заслужена почивка Simple Smile  Blush
облак пиши ми на скайп Simple Smile ще ти кажа за парочистачката,
аник благодаря за хубавите думи Simple Smile, днес чакаме и твойте хубави резултати и снимки на бебо
Lina_n_n, честитооо stork-girl

Hug

# 439
  • София / Сливен
lux ако не е нахално да питам за парочистачка стин моп ли става дума? Защото на  такава съм много навита.

# 440
  • гр. София
Благодаря ви много момичета за поздравите  Hug
Аз по едно време се бях притеснила, че все момчета се появяват  hahaha
В момента почти изцяло само ви чета, защото за мое щастие нямам оплаквания и се надявам така да продължи бременността, а и самото раждане  Party
Една близка приятелка ми каза на Коледа да отида да се помоля на Св. Богородица за по-лесно раждане, така че ако искате - направете го, все пак наближава един от най - светите празници - Рождество Христово  Peace

# 441
lux ако не е нахално да питам за парочистачка стин моп ли става дума? Защото на  такава съм много навита.

не е стийм моп
http://love-solac.blogspot.com/2009/03/ecogenic-pro-solac.html   ето такъв вид,
то е само за дезинфекция

# 442
говорите за парочистачки, аз имам такава и накупих на майка ми и на свекарва ми састо ъапо 20 евро с доставката от ибей. http://www.amazon.de/dp/B000BY9CNG/ref=asc_df_B000BY9CNG518531/? … &linkCode=asn Ами да ви кажа, от както я имам се родих. В предишния ни апартамент бяхме с мокет и малкио детете. Нямаше ден нещо да не се разлее. От съседката бях взела няйния назаем да пробвам, дали изобщо ще изчисти петна и то стари, но като видях какво върши това чудо и изобщо не се колебах и за ново бях готова да си купя/ 50 евро в магазина, но го намерих и много евтино в ибей пак нови.

# 443
  • Пловдив
Десекс, в Медикус Алфа при Даскалов ще ходя - проучих въпроса и за там получих най-добри отзиви  Peace

Тинаина, а килими, ламинат чисти ли тази парочистачка   bouquet

# 444
  • София / Сливен
А да видях я благодаря аз още се двоумя дали да си купя много искам но мъжа ми нещо не е много съгласен не знае дали ще върши работа.

# 445
  • София / Сливен
Тинайна тази ми харесва и не е скъпа а които ги рекламират на телешопа са 250лв някъде значи си доволна страхотно е. А как се поръчва от ебей въобще не съм запозната?

# 446
А да видях я благодаря аз още се двоумя дали да си купя много искам но мъжа ми нещо не е много съгласен не знае дали ще върши работа.

вършат идеална работа, особено аз често почиствам матраците , паркета, плочките всичко почистват Simple Smile тъй като  съм алергична, към домашни кърлежи, пласен и мухъл ми върши идеална работа, а тази която Tinaina показа е перфектна  

# 447
  • София / Сливен
Дали да не пиша писмо на Дядо Коледа се чудя? хахах май вече съм поостаряла за това.

# 448
чисти> мокет, килими, паркет, ламинат,балатум, пвц, керамични плочки. всичко каквото се сетите, аз даже лятото и дюшеците минавах с него за дизинфекция  Wink

не немски е Clean Maxx Dampfbesen или Clean Maxx Dampfreiniger. За жалост не всички в ибай доставят до БГ. Трябва да се види от самия продавач, дали праща до Бг.

# 449
Здравейте, момичета!

Tinaina страхотна е тази парочистачка, аз много искам такава и гледах и тези на телешопа, но не съм чувала до сега отзиви за тях. Някой купувал ли си е от тези, които рекламират на телешопа?

Lina_n_n честито момиченце! Hug

Малко остана до празниците и почивните дни Grinning

Хубава вечер на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт