Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Змейче, и аз на 29.12 съм при него, после ще пиша впечатления си  Peace

отивам до Пощата, че са ми дошли някакви пакети и сигурно са дънките от ибей  Laughing

# 451
Славчето За кръста мисля, че не са бъбреци, защото миналият понеделник нещо се позатичах и сякаш нещо се прищипа или възпали... не знам и аз. И то някъде в областа на кръста, но само от лявата страна. Мъжа ми ме маже всяка вечер с разни мазила и ме разтрива, обаче освен че болката започва да се пренася и по-надолу, нищо друго не се случва. Продължава да си ме боли и да си куцам.  Confused 

# 452
  • Русе
Привет!Отново благодаря за пожеланията Hug
Аз предната бременност бях много "чувствителна"или по точно раздразнителна,хапеща и агресивна Трогваше ме ,какво ли не.Веднъж един шофьор така ме ядоса,че слязох от колата и му наритах вратата и гумите.Понеже докато съвсем учтиво му обяснявах,че досега сме го изчаквали,за да можем  да паркираме точно на това място на което той се нагнезди най нахално,не видях реакция,че пред него има човек,и то бременна жена.Му дадох да разбере,че не съм приведение. Joy Е имаше разправии де,ама там се намеси мъжът ми,който пък беше откачил от постъпката ми,ама после се смяхме и двамата. Joy После се скарах със съдружниците ми.После отрязах доста "приятели". Абе определено природата си знае работата,те тези хормонални промени не са случайни,добре че бяха те,че да порастна.По принцип съм много наивна Crazy
Аз вече се отказах да проверявам за тези седмици и месеци,нали знамкога ми е термина. Joy
Моето момче още ккашля,ама се борим със всички сили,и всички подръчни средства.
ААА,да не забравя,тя Змейчето ги е написала добре,аз само да допълня,че Еуфорбиум спрея е по скоро за запушен,нетечащ нос.Т.с. задна хрема, а Коризалията е за течащ нос с водниста хрема! Peace За гърло има страхотни спрейчета с Прополис и Невен,помага много гъргара с лайка.Витамин Ц в промишлени количества,клеева тинктура,мед!Дано съм била полезна Peace За имунната система може и Инфлуцид или Енгистол и двете са хомеопатични.
Честито на розовите гащи! Heart Eyes

# 453
˙·•● milkinis ●•·˙, щом болката се разпространява - отиди на лекар. Може и да не искат да го снимат, може да дадат някакъв съвет за компрес или нещо такова.

# 454
  • София / Сливен
Тинайна исках да ит напиша лично съобщение но кутията ти е пълна

# 455
xybavelka благодаря! Поразчистих я  Peace

# 456
Ето ни и нас:) Много бебчета са се показали на мама и тати ... честито  stork-boy stork-girl!
Аз да се оплача - Плама цяла нощ не с па и все идваше при нас през 10-15 минути- не казва нищо да я боли .. уфф не знам ... май са кучешките Sad

Весело изкарване на Коледа от нас!  santa2 People Santa Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman

П.П. Днес преполовявам бременността  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 23:14 от mishenka

# 457
  • София
Мамчета,аз имам питане относно количките. 14 кг много ли са,ще се озоря ли?Тука са такива дупки при нас,че няма спасение.В началото си мислех,че и да е по-тежка няма да ми е проблем,поне няма да се чудя като залитна количка ли да държа или бебе (мислех си,че като е тежка няма да се обръща лесно  Crazy ) ама сега вече не мисля така.Иначе е с големи колела,предните са двойни,с амортисьори и спирачки...Малко зациклих.
Милкинис иди на лекар миличка, не подценявай болката  Confused  Hug гушкам те силно и дано всичко да е наред
Честито на всички с розови гащи  stork-girl
Пазете едни и за мене,нищо че няма изгледи да ме огрее  Mr. Green

# 458
BeBoRanChe, имаш ли асансьор до вас, много стъпала ли имаш да изкачваш? Според това трябва да прецениш.

# 459
  • София
Амиии за сега сме в къща и нито стълби имаме кой знае колко (5-6) нито асансьорче.Ако се местим някога в апартамент.....малииии има асансьор ама той не работи...а до 5тия етаж...
Е,няма изгледи да се местим за сега и сме на вълна къща  Blush

# 460
  • Русе
Беборанче,то това е важно,големи гуми и амортисьори! Моята е ей такава и я препоръчвам с 2ръце: Не е нещо особенно,китайка,ама аз не робувам на марки.Лека е,може би щеше да е още по-хубава,ако беше с предни,въртящи се колела! Peace Марката е Маг Енглънд.Ние сме на 2-рият етаж и без никъкъв проблем си я дърпах и свалях по стълбите!

# 461
Беборанче, щом нямаш много етажи за качване, само 5 стъпала, обърни внимание на амортисьори, гуми, лекота при движение и маневреност.

# 462
lux ако не е нахално да питам за парочистачка стин моп ли става дума? Защото на  такава съм много навита.
Аз хич не съм доволна от стин мопа.Уж действа на пара и след него трябва да е сухо,а пък  толкова мокро остава че с обикновена стирка или моп изсъхва по бързо.Инъче за чистене чисти ,ама съхненето .....Виж на килими не остава толкова мокро прави ги много свежи само там ми харесва как се справя с тях.Ламинат -супер мокро като мина с него.Мислех че моя е повреден нещо но и други които го имат казават че и техните са така и хич не са доволни.Но избора си е твой.Успех!

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 19:14 от лилка

# 463
  • София
Мимак и наща е тази марка ама хич не знам как се води модела  Blush Ще я взимам от една мама другия месец и се замислих над килограмите.
http://beboranche88.snimka.bg/daily/neshto-si.437037.16336372 ей я на наща,ако някоя мама знае как се води модела нека ме просветли моля  Praynig  Grinning
(ако не го отваря nick beboranche88 pass vladka)
Славче далече ми е много,от Варна ще я взимам и няма как да я пробвам Sad ей и това ме мъчи.

# 464
Беборанче, ПРинцес ДУО е модела
Жената на брат ми е много доволна от тези колички. Навива ме да си взема от тях, но аз се спрях на една триколка вече.

Общи условия

Активация на акаунт