Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 135
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
 Hug Славче мерси много
Ще я взема,пък ако не ми е удобна,ще я продам и ще взема друга и така докато си намеря моята  Mr. Green до май месец има тооолкова време  Mr. Green
Тази си я харесах заради цвета  Peace не виждам всеки ден такава количка  Blush а колко критики отнесох за пустия му цвят  ooooh! ама никак не ми пука  Mr. Green

# 466
Точно така, не трябва да ти пука, избора е лично твой! На който не му харесва , да си купи друга Wink

# 467
Точно така, не трябва да ти пука, избора е лично твой! На който не му харесва , да си купи друга Wink

Много добре си го казала , а аз бих го казала така : " На който не му харесва ТОЙ да ТИ КУПИ"  newsm62 smile3534 smile3533

# 468
И аз свърших с работата за тази година  Party
Понеделник ще отида до офиса само за 10-15 минутки и това е доооооо 11.01.2010 - тогава съм извикала и едно момиче да обучавам евентуално за моето място.Мн нерви ще се хабят тогава,не ми се мисли просто.
Хайде МАЙчетата които днес бяха на ФМ,къде сте  newsm78 Ще се пълни ли още розовия отбор  Party

# 469
Аз пък  днес съм щастлива, че моето хубостниче най- накрая се размърда  newsm44. Преди обяд  трябваше да ходя до поликлиниката , и след  разходката му  , цял следобед не се спря. Най- после!!! Още се усеща слабо , само като гъделичкане, но е голям напредък... 
 herzog аз също имах голям проблем с хрема , и ми помогна едно мехлемче на Хималая.То е за мазане на носа , и е само натурални съставки - ментолово масло и евкалипт , със сигурност е безвредно. После пих и Коризалия.
Беборанче, Алекс88    гледам , ядосват ви , ама не им се връзвайте. Нали сте по- младички, явно затова хората си мислят , че имате нужда  от техните съвети и акъли Simple Smile
 Аз , да чукам на дърво ,  от никой не мога да се оплача. Майка  ми се държи на положение , не досажда , ама тя си ме познава и не смее. Както и познатите ми - не смеят да дават много- много съвети, най-много да ми кажат да се грижа за себе си и да се пазя , което си е много приятно - все пак разбираш  кои хора ги е грижа за теб. Няколко познати , които срещнах като разбраха , че съм бременна само пуснаха по една лицемерна усмивка и нещо от рода " Ми много хубаво". А инстинските ми приятели и  хората , които наистина са ми близки реагираха съвсем различно , просто им личеше че искрено се радват...
 Аз се отплеснах май Simple Smile) Лека вечер!

# 470
  • Sofia
Ехо, ехо - ето ме в РОЗОВО  newsm44 newsm03 newsm53 smile3521 Толкова ми се искаше, че не очаквах да ми се случи и се бях настроила за пишанчо.
Тani4ka*, oblak11 и всички мами, които искахме да нашарим отбора - стискам палци  Praynig Малкото си е добре, върви си с 10-тина дни по-малко, както си беше от самото начало, всичко друго му е наред. Доц.Димитрова беше много любезна и изчерпателна, имам снимки, клипове...абе доволна съм.

Змейче, известие за колетче повлече крак на хубавите новини днес - взех си го нетърпеливо, всичко ми става (светлите дънки малко стягат под ластика, но не е фатално), абе най-щастливата съм   bouquet А сутринта бях такъв спек, даже не ми се пишеше   Embarassed

Прочетох ви, но сега не се сещам какво още имах да споделя. Честито и на другите розови гащи   bouquet

# 471
  • София
aniK , честита госпожица  Hug. Много се радвам за теб и най-вече, че всичко с бебка е наред. Хайде сега почвайте да мислите име и свиквай с идеята, че ще връзваш кордели на принцеска. Току виж си я вземем за снаха  Wink

# 472
ООо Аник супер Party Честита ти мома newsm18
Беборанче ще кажеш ли марката на количката(много ми хареса).
green_dawn просто сякаш се появи по поръчка Crazy .Имаш ли идея дали информацията в саита на НОИ се актуализира на момента или има закънения, че съм голяма чуденка newsm78

# 473
  • Русе
aniK Честито!
Беборанче,мисля,че ще останеш доволна от количката,просто за нашите разбити улици са си номер едно! Peace Аз случайно се сдобих с нашата,едни познати ми я подариха.Сега ще вози 3-то бебе Crazy Има малко за ремонтираме,защото след Бам-Бам всичко е за ремонт,но хубавото,че те си имат сервиз за поддръжка. Peace

# 474
  • София
green_dawn просто сякаш се появи по поръчка Crazy .Имаш ли идея дали информацията в саита на НОИ се актуализира на момента или има закънения, че съм голяма чуденка newsm78

Зависи как е подадена информацията и кой я обработва, но обикновено най-много за 2 дни се обновява. Лично моята информация се обновява в рамките на деня, когато е подадена.

# 475
Мерси многооооо Hug  bouquet

# 476
aniK, честито момиченце и много се радвам че всичко е наред....хайде и снахичките започнаха да се появяват Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 477
AniK, честита девойка  Wink Аз още не мога да се настроя че ще е момче, така исках момиче, че сега ми е труно, дори и име не мога а измисля. Не че има разлика ама някак си си бях втълпила че ще е момиче.......
Отивам да разходя кучето, че после съвсем ще ме домързи........

# 478
И аз като dudunski не мога да повярвам, че е момче, и си нямам име, а момичешко си имах от самото начало. С теб май сме улучили тази дата 24 май, на която момичета явно не може да има  Simple Smile

Днес си проверих резултата онлайн от вагиналния секрет, и пише следното: T. Vaginalis "In Pouch" - положителен. Имате ли идея какво означава това? Не можах да намеря лекарката си, за да ми предпише лечение.

# 479
  • София
spirito85 Маг Енглънд е марката   Peace
aniK Честито момиченце  Hug Сега те очаква пазар,че Габи си няма рокли и ластици за коса  Mr. Green много се радвам,че ще си имаш госпожица.Страхотно еееее!!!!
ИСКАААММ И ААААЗЗЗЗЗ!!!
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт