Коледа пристига вече,а мама узнава какво е МАЙското човече №11

• 23 133
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  Аник,  smile3501 newsm74,
честито, много се радвам, че всичко е наред и Габи ще си има сестричка.
Само хубави новини да чуваме вече.
 Момченце, момиченце, най - важното е да е живо и здраво и всичко да е наред, дори и да не ви се изпълнят желанията сега - другия път Joy

# 481
АниК, ЧЕСТИТООООООООО Simple Smile

# 482
  А като отново заприказвахме за колички, аз днес разглецждах, но много се озадачих дали да е триколка или с четири колела? В какво се изразява разликата?

# 483
аз още не гледам за колички, ама тези с 3 колелета не ми харесват, не знам защо  newsm78

# 484
  • София
angelka да ти кажа май разликата е в броя на колелата  Mr. Green мини през някое магазинче и поразкарай и двата вида и виж на теб кой ти е удобен  Peace
Племенниците ми са близнаци,на едното бяха взели триколка,на другоро с четири колела и двете съм ги пробвала при разходките и на мен лично ми беше по-удобна тази с 4 колелца,докато на кака ми (демек майка им  Mr. Green ) триколката и беше на сърце.

# 485
  • Под кленовите дървета
АниК, ЧЕСТИТООООООООО  Hug  bouquet

# 486
аниК, честита ти розова новина  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Признавам си, че ме мързи да чета назад, защото съм доста изморена. Не се спрях днес и сега едва гледам вече. Утре ще опаковам явно подаръците, че нямам сили сега.
Тук всичко започна да се топи и навън са някакви невероятни води.....
Пожелавам ви приятна и хубава вечер и до утре!

# 487
  • Пловдив
Аниии, честито!!! Страхотна новина  Hug
Радвам се и че всичко ти е станало Peace

Аз вече нямам усещане за пола - то около мен вече над 15 човека са заложили за пол - гласовете са почти равни  Mr. Green , ама ще се види най-рано на 18-ти...

Аз не си падам по триколките. А за Маг ингланд имам наблюдения - много тежки и тромави са ми  Blush Rolling Eyes

# 488
Аник,честито момиченце  Hug

# 489
  • Русе
Аник, честита мома!
herzog, дано се свържеш скоро с лекарката си и това да не е нещо сериозно.
Змейче, радвам се, че си по-добре!  Hug

# 490
  • Sofia
Благодаря ви, момичета  Hug
dudunski, herzog, аз така с Габи се бях насторила за момиче и като ми казаха пола 2-3 дни ми беше доста криво. Обаче пък си ми е такъв любимец - наследник е това!!! И две еднополови да са, пак си е хубаво, само да са живи и здрави  Peace
Въпреки, че моята количка е триколка и ми е удобна, все си мисля, че тези с 4 колела може би са по-удобни  Rolling Eyes
Змейче, даже изпрах и изсуших гащите  Mr. Green Брей в чудо се виждам със сушенето на дрехи - пералня, сушилня, после по радиаторите (пък не искам да вкарвам влага в къщи, че си имама достатъчно) - полудявам  Crazy
Мимак, кашлицата може да се окаже доста упорита - въоръжи се с търпение  Peace

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 21:51 от aniK

# 491
ооох така се натъпках, че не мога да дишам. Много ми е нервно, зяпам в компютъра да изпишат най - накрая, че самолета на мъжа ми е кацнал, но уви...........закъснява с 1ч от обявеното и ще ми се спръска сърчицето, затова се натъпках от нерви и каквото не успях да изям натъпках с него и животинчо(той е доволен естествено)

# 492
Като се разрових в нета, май разбирам, че T. Vaginalis са трихомони. Някой лекувал ли ги е по време на бременност? Имам чувството, че само това нямах до сега, сега вече и трихомони си имам.  ooooh!

# 493
  • Пловдив
Ани, аз пък се чуда как да вкарам влага малко и все суша вътре на климатика да стане по-хубав въздуха, ама изсъхват за отрицателно време... Уж сме ново строителство и ни бяха наплашили, че много влага ще има, пък съвсем не е така...

Мъжът ми отиде на банкет, а Кали беше много учудена, че излиза и 100 пъти го пита къде отива  Laughing После разправяше на баба си, че тати е отишъл да танцува с едни лелички  Mr. Green Преди малко пък вика - къде си ми е татито, искам да си идва да си го обичам  Heart Eyes

Дудунски, всичко ще е наред, дано скоро се успокоиш  Praynig

# 494
Ехааа, днес са се раздавали розови гащи Simple Smile
Честито на всички Hug

Нямам вече никакво търпение да дойде 29ти и да видим бебо ! И мойте колеги вече организират залагания за пола, че и за точната дата на раждане. Определено залозите към момента са за момче, въпреки (недоказаните според мен) твърдения, че с тая професия мъжо мъжко не може да направи.

И на мен ми е интересно някоя мама с дете и куче да сподели как са се справяли в началото, че колкото и да е рано и за това трябва да се помисли.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт