Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 665
  • 865
  •   1
Отговори
# 705
Благодаря Ви момичета HugТова за неплатената е супер идея,но понеже трябва от 01.03 да започна курса за обучение в магазина,мога ли два дни по-рано да попитам директорката и има ли срок предизвестие,за да ми разреши неплатена тя.Ако всъщност някой знае.И аз ще проуча нещата,но най-важна ми е срещата в петък ,там отново ще попитам всичко.Пак благодаря  bouquet
Срокът за неплатена е поне 10 дни предварително.
Добре де, ти като си начална учителка, какво ще стане с класа ти? Има ли кой да ги поеме? Или си в занималня?

# 706
Естел ,браво на теб.
И утре да ги разбиеш,и от другата седмица на работа Naughty
Че много се застояхме.

# 707
Нееее  Confused
Искам
Стискайте палци че много искам да ми се обадят и да ме вземат от една обява дето вчера кандидатствах! Praynig To malko e  Confused Sad
Цитат
Кандидатствали по тази обява до момента: 121
Обявата е разгледана общо от 1038 уникални потребители.
Искам да ми се обадяяят  Praynig Praynig Praynig

# 708
Може ли някои да ми помогне, една комшийка кандидатства за работа от която и искат препоръки от комшии, познати.И ме помоли да и напиша, какво точно да напиша, не знам.Някои има ли идея как да формулирам такава препоръка?

# 709
Аз също бях днес на интервю: час и 20 минути. Поговорихме си от чисто технически неща до това дали вярвам в извънземни. Пуснах им благодарствен емаил на всички (дано не съм им объркала имената). Ще трябва да чакам седмица-две. Иначе работата е много интересна и е точно това, което искам.

denito2, За препоръката явно искат личностни качества, щом питат съседки, като, че е приятен в общуването човек, отговорен за другите и себе си и др.

И успех на всички!

# 710
eli*, ракажи в какво точно се състои работата  Sunglasses.

# 711
Благодаря Ви момичета HugТова за неплатената е супер идея,но понеже трябва от 01.03 да започна курса за обучение в магазина,мога ли два дни по-рано да попитам директорката и има ли срок предизвестие,за да ми разреши неплатена тя.Ако всъщност някой знае.И аз ще проуча нещата,но най-важна ми е срещата в петък ,там отново ще попитам всичко.Пак благодаря  bouquet
Срокът за неплатена е поне 10 дни предварително.
Добре де, ти като си начална учителка, какво ще стане с класа ти? Има ли кой да ги поеме? Или си в занималня?

В занималня съм,има една пенсионерка,която редовно замества,когато някой отсъства,надявам се,че няма да е проблем Thinking

# 712
 #Cussing out горките дечица .... Аааа я си стой учителка ...  Twisted Evil

# 713
eli*, ракажи в какво точно се състои работата  Sunglasses.

Програмист на Java, но фирмата е много малка, 6 човека, затова си отговорен за абсолютно всичко от до: адаптиране или смяна на стар софтуер на клиента, разработка, поддръжка, бази данни, ...

# 714
#Cussing out горките дечица .... Аааа я си стой учителка ...  Twisted Evil
Ти пък  ooooh! Надявам се това да е шега   Naughty

# 715
 Embarassed Абе ... то не е точно шега ... като се замисля какви учители ще "обучават" детето ми, само защото заплатите са ниски и който може се спасява ...

# 716
Това е жалката истина ooooh!От дете съм си мечтала да стана учителка и мечтата ми се сбъдна.Обичам си работата,обичам децата и ако не трябваше сама да се боря за моите лични ,никога нямаше да изоставя професията си.

# 717
eli*,успех!Да се похвалиш че си напуснала редиците ни! Praynig

# 718
  • София
Здравейте момичета!И аз чакам утре да ми се обадят за удобрение от интервюто на което бях мин. петък.Стискайте палци това да стане,ако пък не...ще ми е тъжно,но пък ще продължа напред.Имам обаче един въпрос:
-Мястото е за продавач консултант в новооткриващите се Мall-ове на Ситняково и Цариградско шосе.Живея в ж.к.Люлин-5 и т.к. не знам точно къде се намират двете сгради се чудех при евентуално удобрение как бих могла да ходя на работа,с какъв транспорт.Моля ви помогнете с информация за местоположението на сградите и транспорта който ги свързва!А и незнам още в коя от сградите ще ме сложат при евентуално удобрение...За това питам и за двете!Едната е по-близо,другата доста по далече.Мъжа ми пък обаче работи в Овердрайв тунинг сервиза който се намира след КПП-то на магистрала Хемус посока Пловдив.В този ред когато съм втора смяна ще идва да ме взима и ще му е удобно(не,че ако съм в другата на Ситняково няма да идва)Чуденката ми е голяма,а още повече,че и работното време на втората смяна ще е до 22 часа.

# 719
Естел ,eli*  желая ви успех,дано всичко се развие по най-добрия начин за вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт