Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 611
  • 865
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Такива заслужават да им напишеш по един ред "На кой свят живеете????" или "За какви се мислите???". То бива бива да ни тъпчат и манипулират, но напоследък прекаляват. Ще ли ги сложи някой на мястото им се чудя
Ей, как се ядосах #Cussing out

# 751
Лошото е, че такива пускат обявата пак след няколко дни.. Че и не си правят труда да я попроменят малко  Rolling Eyes
Да се чудиш какво търсят  ooooh!

# 752
Лошото е, че такива пускат обявата пак след няколко дни.. Че и не си правят труда да я попроменят малко  Rolling Eyes
Да се чудиш какво търсят  ooooh!
Видях,че и ти си от Пловдив,от няколко месеца (5-6) наистина се въртят обявите,за някои фирми знам причината - практика да не плащат на персонала и да го сменят всеки месец,но за други се чудя  newsm78 Някои опипвали почвата дали ще намерят по-ниско платен и по-квалифициран кадър,да та си уволнят техния.Други просто за статистиката как е трудовият пазар  ooooh!

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 15:25 от Tristania

# 753
С мои приятелки вчера заключихме, че колкото на по-ниско стъпало си, изискванията и работата ти са повече, а парите по-малко. А колкото си по-високо обратното. Ето например депутати, министри имат ли всички Висше и няколко езика, комп. грамотност, някои нямат и трудов стаж даже. Не трябва ли да се поставят някакви изисквания за да може да заемаш такава отговорна държавна длъжност, та тези хора ни определят условията на живот, за тях изискванията трябва да са най-високи, а не за обикновените длъжности. Не знам накъде отива този свят вече? Пълен абсурд навсякъде. Mr. Green

# 754
Дам.. аз ги следя от септември съвсем редовно.. а преди това половин година ги гледах само как се движат да се ориентирам.. Та ми еп рекрасно ясна картинката  Rolling Eyes
Изпратила съм 300! поне автобиографии досега и никой не ми се е обадил..
И начина на писане променях и кво ли не..

Завършила съм МИО, вкл. и магистър МИО.. Работила съм 3 години по специалността .. и още 3 като офис мениджър или от сорта..
Знам английски перфектно (английската съм завършила) и с немския се оправям.. Руски също ..
Компютъра ми е занимавка от 1ви клас, та мога да го сглобя и разглобя и софт- и хардуеърно Simple Smile
Да не говорим за тъпите им офис техники и не знам си какво.. (повечето ми колежки гледаха принтера като извънземно например, ама това е една друга тема..) .. сменяла съм даже барабаните на лазерния в офиса и ме гледаха умно (с недоверие)  какви ги върша  Joy
С какви ли не приложения съм работила - Като почнеш от графични Фотошопи и Корели.. та до Аутокад .. Офис-а изощо не го броя за прогама, с която да се гордея, че владея  Laughing

Мдам..
Еми не знам какво трябва още да знам за секретарка с 300 лв заплата..

Много ми е кипнало напоследък, особено откакто и мъжо и той е бе работа..
Оплаках се  ooooh!

# 755
Дам.. аз ги следя от септември съвсем редовно.. а преди това половин година ги гледах само как се движат да се ориентирам.. Та ми еп рекрасно ясна картинката  Rolling Eyes
Изпратила съм 300! поне автобиографии досега и никой не ми се е обадил..
И начина на писане променях и кво ли не..

Завършила съм МИО, вкл. и магистър МИО.. Работила съм 3 години по специалността .. и още 3 като офис мениджър или от сорта..
Знам английски перфектно (английската съм завършила) и с немския се оправям.. Руски също ..
Компютъра ми е занимавка от 1ви клас, та мога да го сглобя и разглобя и софт- и хардуеърно Simple Smile
Да не говорим за тъпите им офис техники и не знам си какво.. (повечето ми колежки гледаха принтера като извънземно например, ама това е една друга тема..) .. сменяла съм даже барабаните на лазерния в офиса и ме гледаха умно (с недоверие)  какви ги върша  Joy
С какви ли не приложения съм работила - Като почнеш от графични Фотошопи и Корели.. та до Аутокад .. Офис-а изощо не го броя за прогама, с която да се гордея, че владея  Laughing

Мдам..
Еми не знам какво трябва още да знам за секретарка с 300 лв заплата..

Много ми е кипнало напоследък, особено откакто и мъжо и той е бе работа..
Оплаках се  ooooh!
Щом на теб не ти се усмихва късметът,аз не знам какво да кажа.Имам само висше и магистратура, английски и  година стаж  Confused Аз съм съкратена от септември  Sad

# 756
  • Бургас
Аз още не съм почнала активно да търся работа, защото сина ми (евентуално) юни ще го приемат на ясла, но все повече се отчайвам като ви чета. Имам завършена бакалавърска степен, от магистратурата останаха 2 изпита и защита, но там нещата са замразени, защото опират до пари  Confused, английски поназнайвам...и толкова. Поне един курс по немски ще взема да запиша, че те за обикновена (да не кажа проста) секратарка искат вече ми. 2 езика и не знам си какви абсурдни изисквания още  ooooh!

# 757
То аз не смея да пусна CV за нещо повече от секретарка вече.. Не че някой и за там ме оценя..
Така ми се е смачкало и самочувствие и всичко, че не знам докъде ще свърши цялата работа  Rolling Eyes
Пък да работя пак във Външнотърговски отдел.. (преди работех в мараци ТЕД) .. туй не го виждам как може да стане  Tired

Само чакам някоя агенция за почистване да пусне обява и съм първа там!  Twisted Evil

Ам., забравих, че сега се сетих..
Тия мотивационни писма са ми такава тъпотия .. Да се мазнеш и не знам си какво.. че си най-най и само за тях  ooooh! и как цял живот си мечтал ама точно за тях да работиш  Tired
То да е някоя сериозна работа с перспективи и т.н. .. ам чи иде ми да пиша "Искам да работя при вас, щото няма къде другаде"  Joy

Изтрещявам яко  smile3511

# 758
  • Пловдив
duhi_puhi, редактирай СВ си. Като кандидатстваш за по -ниска позиция, пиши каквото си работила подходящо за нея...ако пишеш всичкото това инфо, естествено, че няма да ти се обадят. Кой ще вземе като подчинен някой по -знаещ от него...  Mr. Green
Успех!  Peace

# 759
Ами duhi_puhi, аз понеже не мога да лъжа колко съм "мотивирана" за длъжност, към която проявявам интерес единствено като временна/поредна работа ... та и не пиша мотивационни писма в такива случаи ...

#Crazy Проблемът е, че и аз като тебе изобщо не го броя офиса ... (в смисъл че поне това се подразбира), но на много интервюта са ми задавали изрични въпроси в такава насока. Което говори, че горките дори и идея нямат какво всъщност означава образованието ми (е има ли вероятност информатик/инженер/математик да не ползва офис ...).

# 760
Там е работата, че изискванията и за секретарка, и за мениджър, и за директор ако искате са баш едни и същи - висше, взици, опит.. А пък по стъпалото нагоре е според връзките явно  Laughing
И като всеки си разбира по различен начин "офис мениджър" и "секретарка" .. и каквито искате синоними..
Че искат да им вършат всичко от счетоводството до разработване на нова складова програма  Laughing

т.е. ниска, висока позиция - изискванията са си същите  Crazy

мани.. не ми се говори..
Ще взема да си пиша свободни съчинения вече..  Crossing Arms

# 761
  • Бургас
Тия мотивационни писма са ми такава тъпотия .. Да се мазнеш и не знам си какво.. че си най-най и само за тях  ooooh! и как цял живот си мечтал ама точно за тях да работиш  Tired
То да е някоя сериозна работа с перспективи и т.н. .. ам чи иде ми да пиша "Искам да работя при вас, щото няма къде другаде"  Joy
Изтрещявам яко  smile3511
Joy  Joy  hahaha Ох....и аз споделям твоето мнение. И както не мога да се мазня и нямам дар словооооооо ...съм жив зян. А иначе и аз не смея да се целя в нещо повече от секретарка в Бургас... Нямам думи.  ooooh! Дори и не си мечтая за работа в голяма ИТ компания примерно (в каквато работех преди да дойда в Бургас), да не говорим за "кариера". Имам чувството , че тук в Бургас всичко е с връзки. Писна ми всеки да ми повтаря - без връзки няма да стане  Tired  .....
Абе здраве да е, все някак ще я нагласим Peace!

# 762
Момичета,разсмяхте ме Joy Joy
И аз за хигиенистка само не съм пускала Embarassed
В Бургас вярно много зле,не само от към работа,като цяло.
Но и в София не е за завиждане.

# 763
  • Sofia
днес има обява за хигиенистка с немски и английски  newsm78

# 764
  • Бургас
днес има обява за хигиенистка с немски и английски  newsm78
hahaha  hahaha Аз не отговарям на изискванията Joy Знаех си, че трябва и немски да уча  Joy

Общи условия

Активация на акаунт