Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 602
  • 865
  •   1
Отговори
# 765
  • Sofia
http://www.jobs.bg/f838102

съвестна и изпълнителна, с висок критерий за чистота Joy

# 766
  • Варна
днес има обява за хигиенистка с немски и английски  newsm78

ooooh! ooooh!

Ама какво се чудя - Днес хвърлих око и на софийските обяви и гледам изискване за хигиенистка (освен задължителната снимка) - да е усмихната и щастлива, като идва на работа - заплата 210 лв.  Crazy - Как да не си щастлив  Mr. Green

# 767
Я - джобса пуснаха нова функция - вижда се заплатата (ако е посочена) под заглавието на обявата Simple Smile

# 768
  • Sofia
това не съм го виждала, сега ще проверя.

нещо обаче аз не виждам такава функция

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:42 от vaflichka

# 769
Не видях такава опция newsm78

# 770
И мен ме разсмяхте.Сигурно и там заплатата е 200лв.

Аз да споделя друго.Преди 3 седмици някъде ходих на интервю от Позвънете.Много исках да ме вземат- и парите "нормални",и времето удобно,и ми е близко.Чаках 2 дни да се обадят  Naughty Никой! Преди 2 седмици пак чета същия вестник.Почти същата обява само че с друг номер.Обадих се,същите условия,същото място.Не отидох-те ако ме искаха щяха да ме вземат.Оня ден пак я имаше същата обява и с двата номера. Rolling Eyes
Струва ми се че не съм изпуснала супермястото. Rolling Eyes

Май е по-лесно да станеш студент отколкото да почнеш работа. Crazy

На мен също не ми излиза това със заплатите. Crazy

Здравейте днес и от мен, пуснах одеве едно св, да видим дали ще има отговор,
  Joy Не пускай по едно,а на всички обяви където покриваш повечето критерии. Wink Пускай всичко приблизително в твоята област,някъде където "може без опит"  Crazy.

все си мисля, че ще започна, когато наистина е времето, понеже сега сме пред преместване и малкият все се разболява, та не знам как биха стояли нещата ако работя, може би не ми е дошъл моментът, от друга страна пък то винаги има по нещо, не знам... малко си излях мислите и аз... [/color
]Ааа,ти почни от сега да търсиш и след няколко месеца ще я имаш. Sad

иначе за връзките- мога сега да се възползвам, ще ми се намери нещо общинско, но пък не искам по този начин, та за сега ще опитвам сама Simple Smile
Много си глупава /казвам го с най-добри чувства/.Като има кой да те уреди някъде за какво не искаш?Търси си 3 месеца сама тогава...

ХУбав ден и успех на тези, които имаха интервюта тези дни   Hands Thumbsup
Успех на всички търсещи!

# 771
днес има обява за хигиенистка с немски и английски  newsm78

ooooh! ooooh!

Ама какво се чудя - Днес хвърлих око и на софийските обяви и гледам изискване за хигиенистка (освен задължителната снимка) - да е усмихната и щастлива, като идва на работа - заплата 210 лв.  Crazy...

Може би трябва да има и докторска степен в областта на химическата промишленост.  Thinking

# 772
  • до една звездичка
Ама какво се чудя - Днес хвърлих око и на софийските обяви и гледам изискване за хигиенистка (освен задължителната снимка) - да е усмихната и щастлива, като идва на работа - заплата 210 лвCrazy...
Че за тези пари кой не би бил щастлив?!? Чудни хора...  Crossing Arms

# 773
Не видях такава опция newsm78
Аз рефрешвам на 5 минути  Crazy
И при един рефреш излязоха отдолу цифри - заплата от-до.. След 2-3 рефреша изчезна..
Може да пробват нещо.. знам ли ги  Thinking

Пак пуснах СВ..
Вече ще взема тотално да сменя тактиката, да видим става ли така..
Ако и тъй не стане.. фащам пътя с мъжо за Англия.. Не че той е заминал.. ама натам се е ориентирал  Rolling Eyes

# 774
Oh момичета и аз се посмях  Laughing
vaflichka, тъкмо щях да питам ти сериозно ли с тази обява  Mr. Green но явно че да
Естел, ти цялата си ме цитирала направо  Crazy, няма лошо  Simple Smile , абе мисля си, че не трябва всеки да прави това, дето не му е работата, за това отбирам за сега, иначе може и да съм наивна малко, но ми е неудобно  за връзките, че вече сме ползвали човека да ни уреди с детка градина за есента, а пък и още да нахалствам не искам ... но още малко ако се наложи може и да ми мине срамът  Thinking
духи-пухи, ти направо ме срази, аз си усетух че си кфалифицирана много, ама твоето е наистина сериозна работа   bouquet явно ги е страх от наистина преклено добри кадри, много странно нещо, ако бях фирма, направо те вземах  Laughing А и аз рефершвам от одеве, ама и аз такова чудо не видях
Тук май не му е мястото, но да питам, ако знаете някъде из нета уроци или упражнения по английски, че 1-2 ниво ги карам 100 пъти и все съм до никъде, та докато безработвам да си повишам кфалификациите  Joy

# 775
Естел, ти цялата си ме цитирала направо  Crazy, няма лошо  Simple Smile , абе мисля си, че не трябва всеки да прави това, дето не му е работата, за това отбирам за сега, иначе може и да съм наивна малко, но ми е неудобно  за връзките, че вече сме ползвали човека да ни уреди с детка градина за есента, а пък и още да нахалствам не искам ... но още малко ако се наложи може и да ми мине срамът  Thinking
Като ти остане детето без ядене ще ти мине срама!По-лесно ще е за теб по-вория начин а и вероятно ще е по-сигурно!

# 776
Естел права си, но дано пък се наредят нещата все пак  Heart Eyes

# 777
На това се надяваме всички!

# 778
Благодаря ви момичета  Hug! Разсмяхте ме, аз за секретарка не мога да кандидатствам, на 36 съм и имам акцент, кой ще ме вземе Joy. Вижте, ако има места за миене на чинии, май ще стана.

Естел, ronkis, steluka дано ви се обадят с добра новина от местата, за които чакате!

beniii, успешно решение! Аз също сама си гледам детето, затова се ориентирах към кариера, която евентуално ще носи повече пари (,ако някой ме наеме).

# 779
  • София
Ей, момичета, може да ни е зле положението на всички, но пък поне не сме забравили да се забавляваме Wink духи_пухи имаш много добра квалификация, не намирам обяснение защо си без работа. Явно ги е страх шефовете, че много пари ще вземеш да поискаш, ако те наемат  newsm78 И моят ден днес мина без нито едно обаждане от евентуалния ми бъдещ работодател  Tired

Общи условия

Активация на акаунт