Помощ в търсенето на работа - 3

• 95 595
  • 865
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Цитат
Аз само за хигиенистка не съм кандидатствала все още  Confused
Недей, ще се разочароваш. Една приятелка от няколко месеца пробва и нищо, и там наплива е голям. Почна да звъни директно като има телефон, и й казват че или търсят пенсионерки, или да си подаде автобиографията, което ясно какво значи. Вече и чистач да станеш трябват връзки ooooh!.

# 781
  • София
Момичета, вижте това :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471802.msg14127444#msg14127444

Става дума за еднократен ангажимент, но все пак е нещо Simple Smile

# 782
duhi, не съм чела темата внимателно, но в ТЕД е имало съкращения ли? Защо не работиш вече там?

# 783
....

Завършила съм МИО, вкл. и магистър МИО.. Работила съм 3 години по специалността .. и още 3 като офис мениджър или от сорта..
Знам английски перфектно (английската съм завършила) и с немския се оправям.. Руски също ..

Наистина си е за чудене защо никъде не те викат...дори не се обаждат за интервю ли newsm78

за всички момичета  Flowers Four Leaf Clover

# 784
duhi, не съм чела темата внимателно, но в ТЕД е имало съкращения ли? Защо не работиш вече там?
Е то аз се махнах още преди година Simple Smile
Причините са много и комплексни  Crazy .. т.е. достатъчно..
Инче "звучи" добре - голяма фирма, длъжността също.. но..

Абе.. дълга история Simple Smile

Диди - да бе Simple Smile И за интервю не се обаждат  Crazy
Затуй си мисля, че тотално е сбъркана системата нещо  Rolling Eyes Confused .. идея нямам какво искат  newsm78

# 785
Благодаря ви момичета  Hug! Разсмяхте ме, аз за секретарка не мога да кандидатствам, на 36 съм и имам акцент, кой ще ме вземе Joy. Вижте, ако има места за миене на чинии, май ще стана.
hahaha Joy Няма да станеш,не знаеш немски и английски,пък и не си щастлива /за 200лв/. Joy

И на мен не ми се обаждат. Confused

Я опиатйте с Позвънете.Влизате в интернет стрницата им,четете обявите и звъните.Лошото е че са вчерашни,но бъдете сигурна че още търсят персонал. Confused Питате къде и кога провеждат интервюта и ходите да се гледате.Някой си пишат и в кой район са.
Важи само за София,Варна и Пловдив.

# 786
В Позвънете и АЛО-тата обявите са общо взето пълен смях  Rolling Eyes и там ги следя редовно ..
Само за търговски представители, каталожна търговия и подобни "маркетингови мениджъри" за стоки с неясен произход и реализация.. или застрахователи и кредитни "инспектори" .. Измислени сайтове за интернетски печалби, работа в чужбина или компаньонки Simple Smile
В такива вестници не знам някой да пише нормални обяви, за съжаление.. Само ГОЛЕМИ зарибявки без покритие  Rolling Eyes ..
Не знам за София как е - но това е за Пловдив положението..

Ама продължавам и там да ровя .. знае ли човек Simple Smile

# 787
Права си, Duhi_puhi, за обявите във вестниците тук в Пловдив. И аз смятам, че отдавна читавите обяви вече не са там. Навремето, преди интернет да навлезне така широко в домовете на хората, беше инако, но сега.... Не че в jobs.bg всичко е рози, но пак в сравнение с вестниците е по-добре.

Май най-сериозен сайт за работа си остава job tiger, но повечето обяви там са за по-сериозни специалисти. За хора със средно образование сякаш са по-малко.

# 788
В тайгъра пък са толкова кът обявите  Rolling Eyes А и 90%, които са там - ги има и в джобса..
Много рядко пускат само там - а и то е нещо наистина специфично..

Такъв разбор мога да направя на пловдивския пазар на труда в момента, че и за HR ставам  Joy

Аз покрай търсенето си разработвам и една идея за нещо наше си.. Само дето малко ми е мътно още как точно да стане..

И си чакам да пуснат парите по един земеделски проект (винарски).. че белким там нещо се получи - тазм съм "взета" ама.. реално не е стартирало нищо.. Иначе и парите и работата са чудни .. ноооо...  Rolling Eyes

Като цяло обичам да работя по проекти.. поне знам какво подхващам и какво трябва да завърша. - т.е. виждам реално какво съм постигнала.. Такива ежедневни монотнни дейности никак не са ми по вкуса (секретарски) .. ама и туй бих работила.. Не че някой ми се натиска  Joy

# 789
  • Пловдив
В "Заплата"?  newsm78

# 790
Там е нещо средно между джобса и вестникарските истории Simple Smile Има и "добри" обяви, ама има и доста много глупости..

# 791
Там е нещо средно между джобса и вестникарските истории Simple Smile Има и "добри" обяви, ама има и доста много глупости..
Скапан сайт.Обявите им са зле като в Позвънете,малко са и не може да изпращаш СиВи без снимка. Confused

# 792
  • В голямото море...Живот
Всички сайтове и вестници проверявам всеки ден  ooooh!

На мен днес ми е много тегаво - взех последните стотинки да стигна до работа.Ще се прибирам пеша.От доста време сме на дотации от страна на пенсионираните ни родители - неудобно е вече,хора на възраст сме все пак.Но не виждам изход  Confused

# 793
Всички сайтове и вестници проверявам всеки ден  ooooh!

На мен днес ми е много тегаво - взех последните стотинки да стигна до работа.Ще се прибирам пеша.От доста време сме на дотации от страна на пенсионираните ни родители - неудобно е вече,хора на възраст сме все пак.Но не виждам изход  Confused
Ох и на мен това ми е проблем.Всичките тия пари дето отиват за билети са безмислено изгубени. Confused

# 794
Отдавна не съм се разписвала тук, ама.....)))
В Плевен положението е просто трагично. Всеки ден в джобса има поне по 5-6обяви....и от тях нищо.
Основно са за търговски представител, финансов консултант (застраховане, ходиш и се молиш на хората да си направят застраховка, че и ти да видиш някой лев). Почти нищо свястно няма.
Да не говорим, че вече станаха 5месеца от както си пускам CVто....нищо, едно голямо нищо. До сега са се обадили от 3-4места и то пак работата не струва.
Вчера ми се обажда някакъв господин....да ми обясни, че CVто ми било впечатляващо...и да ми зададе няколко ориентировъчни вапроса. Накрая завърши - ама това дето го работите сега е супер, защо не си останете там?. )))))

Общи условия

Активация на акаунт