Паническо разстройство - част 4

• 125 514
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • Русе, у дома
Ива78, щом всичко със сърцето е наред не се безпокой допълнително и заради това. Атаракса колко време го пиеш? Аз го пих 2 седмици и се чувствах мног зле от него (изписа ми го личната), после минах на Лексотан, а него го срях Септември след 3 месечен прием. Опитай с естествен АД - Ремотив, Лайф 600, на мен ми дейставаха много добре или пии жълт кантарион на чай. Опитай с промяна и мнооого положителни мисли и емоции, доставяи си дори и малки, много дребни удоволствия (аз ям черен шоколад, шофирам, чета любимо списание...) Hug

# 331
 barfly Досега всичко беше наред...но днес кардиограмата притесни личната.Ще видим какво ще каже кардиолога  newsm78 Атаракс пия от 7-8 месеца някъде но не високи дози,помагам си с хомеопатия.Благодаря за подкрепата  Hug
Лека и спокойна вечер на всички   bouquet

# 332
А може ли АД да се съчетават с хомеопатия?

# 333
  • Габрово
Ива78, кардиограми прави само при кардиолог. Личните лекари не са специалисти, а и апаратите им не са от най-добрите. Имам опит с такива. Хубаво си решила да отидеш на психиатър. Колкото до АД, ако наистина се наложи да пиеш не се притеснявай, има много съвременни и пречистени препарати, които предписани  в правилни дози няма да ти окажат никакви странични ефекти. Освен това състоянието ти не е такова, че да изисква високи дози и драстично лечение.

# 334
Мен най-малкото нещо ме изкарва извън релси.Много съм чувствителна напоследък.Снощи така избухнах,но явно папагала ми усеща напрежението и ме хапе постоянно та го отнесе.После малкия го дразнеше и го захапа и него и вече откачих.Рева без причина.
А онзи ден когато попитах дали получавате атаки докато пиете Ривотрила-беше защото на мен ми изтръпнаха краката и все едно имаш игли  от кръста на долу Rolling Eyes

# 335
  • Габрово
Йо, смятам, че само с Ривотрил няма да стане. Поговори с лекаря си, като не спестяваш нищо. 

# 336
bonni аз съяетавам и хомеопатия и АД.Посещавам си класически хомеопат.В момента съм на Игнасиа, а по принцип при сърцебиене може да се ползва Аконитум 30 през 15 по 5 гранули.Да си призная честно обаче когато кризите са силни само Валидол помага Peace
ivap благодаря за съвета  bouquet

# 337
Йо, смятам, че само с Ривотрил няма да стане. Поговори с лекаря си, като не спестяваш нищо.  

когато ми изтръпнаха краката онзи ден,нещо ми беше подтиснато.
Незнам но аз тука няколко дни испускам всичко-незнам колко чаши счупих,послед испуснах една кофичка с кисело млеко и се сринах и започна да рева.Чувствам се като идиот и не мога да приема сегашното ми тъпо състояние Rolling Eyes

Вчера пък си забравих портмонето в къщи и бях вече пред блока който трябваше да работя,такава паника ме обзе и естествено буцата в гърлото дойде веднага.

# 338
  • Габрово
когато ми изтръпнаха краката онзи ден,нещо ми беше подтиснато.
Незнам но аз тука няколко дни испускам всичко-незнам колко чаши счупих,послед испуснах една кофичка с кисело млеко и се сринах и започна да рева.Чувствам се като идиот и не мога да приема сегашното ми тъпо състояние Rolling Eyes

Вчера пък си забравих портмонето в къщи и бях вече пред блока който трябваше да работя,такава паника ме обзе и естествено буцата в гърлото дойде веднага.

Ето за това говоря. Не е нормално такива дреболии да те изкарват извън релси толкова яко. Едно е болест, уволнение, няква голяма загуба /разбираш какво имам предвид/ да те стресират, но това, което изпитваш говори за психическо изтощение. Не говоря на изуст, минала съм по този път. Говори с лекаря си дори за неща, които ти се струват незначителни. Ще му помогнеш да добие реална представа за състоянието ти. И най-важното е да приемеш състоянието си. Да осъзнаеш, че това е нещо временно, което ще се оправи, като обикновена настинка. Знам колко е мъчително за силни, отговорни, интелигентни хора, свикнали с всичко да се справят сами да приемат, че с тях се случва нещо, което не могат да контролират и ги кара да се чувстват слаби и безпомощни. Това няма да трае вечно, ще се оправят нещата  Peace.  

# 339
  • София
Един въпрос,дали да звъня на лекаря,не ми се ще обаче да ми увеличава дозата,затова първо тук да питам.
80 % от малките неща които ме изкарваха извън нерви преминаха от както пия лекарствата обаче останаха едни 20 който ме карат да крещя.Близнаците си разделят по 10%.Крещя когато ми правят на пук,ама не разбират от блага дума.Какво ще кажете да звъня ли или е нормално?

# 340
Писнааааа миииииииииии #Cussing out
Сега от работа идвам имам една луда дето всеки път ми вдига кръвното.Ей откачих ви казвам разтреперах се,идеше ми да я хвана за гушата.Както и да е тръгнах си и при една друга съседка която ми е много близка и се уважаваме рухнах и се разревах Rolling Eyes
Вчера си блокирах картата,прецепих се-моя познат от банката каза 4е днес трябва да е наред.Отивам търся пари имам 43 другите 200 ги няма никъде.Шаш и паника.Звъня му обяснявам му и той вика нема ги,съответно аз се разкрещях-как ги няма като проклетия банкомат вчера не ми изкара пари,къде са.
Абе само се излагам.

Свекър ми човека много ми помага,чисти готви-абе нямам забележки.Но от дни вървя след него и местя нещата дето ги прибира и викам сама.Гледам да не го правя пред него,защото той и до онзи ден ги правеше същите неща,но не се дразнех.Вървя и дърпам пердетата/т.е. да ми е тъмно/,ако ги в дръпнал,пища че е сложил прахосмукачката еди къде си.Ето снощи при сготвено ядене,за което ме е питал,аз рекох не искам,искам да ми направиш паниран кашкавал.Почна да прави,а аз режа ли режа и само викам още това е малко Sick

Ива и аз съм така.За най-малкото нещо крещя на детето,даже той вече започна да се стряска като се обърна рязко за нещо.
АТова ми тежи най-много,как да се овладея,та детео винаги си ми е било с такова държание и до преди дни съм си го търпяла.Сега викам,че се влачи по мен,викам,че не ми дава ръка.

# 341
Йо  ooooh! недей така. Щастието се крие в простите неща, в ежедневието. Спри се за малко, при теб сякаш живота протича на бързи обороти. Спри се и се замисли какво те прави щастлива, а не какво би те направило щастлива. Оцени онова, което имаш, повярвай ми ти си толкова богата  Hug

# 342
Трябва ми почивка и то яка,замислям се за болнични-тя психиатърката ме пита,но аз отказах.
Надявам се сега след 15-ти да изляза и ако трябва да си работя но,как ще отпочина,като аз трябва да обикалям,че нямаме заместнички.

п.п.относно болничните и диагнозата-как се приема от работодателите

# 343
  • София
Незнам Йо при теб как е но за мен си съм сигурна че децата ме усещат,когато викам почват да се държат още по зле.Всички които са ги гледали когато ме няма казват че са "други" този извод не ми харесва опитвам се да бъда "дебил" в смисъл да не им отвръщам на всеки зов -Искам вода а тя чашата до него,ако не я дам почва рев и тръшкане.Ама това тяхното истерясване ми обръща нервите.Аз я дам и те ми наделяват,обаче не ми крещят на главата и така един гаден кръговрат.
Аз пък се зареждам като ходя на работа,лошо че не ми се прибира в къщи.
Почвам да гледам "тайната"

# 344
И при мен е същото Ива.
Когато ме няма,казват че е кротък.А при мен ела да видиш...
Аз пък имам чуството че съм добре когато съм сама и съм в къщи.

Общи условия

Активация на акаунт