Паническо разстройство - част 4

• 125 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Тез мойте най-тежки изтръпвания май преминаха-ама да не дърпам дявола за опашката Tired
Чакам някой да каже да вземам ли дозата Ривотрил сега или не???

Ние с малкия сме на рожден ден привечер,от сега ме връхлитат мисли как ще го удържа,как ще мине всичко.

# 451
Според мен не взимай дозата ривотрил.Вземи следващата.Ама как така си се объркала цяло хапче да изпиеш Simple Smile
Леле как ми треперят ръцете... ooooh!

# 452
Йо  по добрене взимай.а за рожденния ден не го мисли толкова,забавлявай се и ти като децата.

Харемчене се притеснявай,ще се оправиш,как е бебока?

# 453
ок няма да я взимам
обаче съм изтръпнала в момента цялата Rolling Eyes

# 454
Аз пиех Ципралекса с Флуанксол и Ривотрил,може би двете лекарства не са ти достатъчни,незнам newsm78

# 455
Йо  по добрене взимай.а за рожденния ден не го мисли толкова,забавлявай се и ти като децата.

Харемчене се притеснявай,ще се оправиш,как е бебока?

Габи е много добре,за сметка на мама.Малко ми е трудно с недоспиването,а както знаем съня е доста ценен за депрсия и ПР.Трудно ми е но се надявам да се пооправя.

ок няма да я взимам
обаче съм изтръпнала в момента цялата Rolling Eyes

И аз съм изтръпнала,но ще ни мине.Това е вседствие на ципралекса.Като свикнем с него и всичко ще се оправи,тоест гадните симптоми ще изчезнат.За пети или шести път почвам ципралекса и винаги е така в началото.По време на бременността не го пих и се чувствах много добре,ама след раждане почват хормоналните промени.А пък и като бях в болницата психически изживях кошмара от предното раждане.За щастие този път се прибрах с бебе в ръце.
Момичета страдам от ПР от 12 години.Имам възходи и падения,но се надявам че един ден ще бъда отново същата като преди.

Аз пиех Ципралекса с Флуанксол и Ривотрил,може би двете лекарства не са ти достатъчни,незнам newsm78

Достатъчни са,просто е нужно време организма да се нагоди към тях и след няколко дни Йо ще се чувства добре.Сигурна съм,но е нужно търпение.

# 456
Моми4ета днес имах атака не ми схващат рацете нито краката а в главата ми става нещо. На вас слу4жалоливи се да забравяте и едно нещо го повтарям сто пути.По4вам една тема после друга и просто маи полодявам.Ако ви се е слу4вало ми пишете моля ви.Сътрин сум добре и като си пия ровотрила и ципралекса се съм.Преди от АД ми беше добре а пък сега не не го пия от скоро. Sad

# 457
На мен ми се е случвало.
Дори онази вечер си говорих с една моя близка,която завърши психология и тя ми каза,че това ми е тежкия период/както каза и психиатърката/.
Миналата година когато водех малкия при психиатърката,аз не споменавах пред нея за моето състояние.Обаче моята позната знаеше  в какво положение съм.Тогава имах моменти,да говоря за нещо и замлъквам...Не помня какво съм казала и се заблейвам някаде си и все едно ме няма....
Според моята позната /роднина/-това ми се е натрупвало с годините.Преди години преживях ужасно нещо,все още изпитвам ужас в даден момент от това/разтрепервам се при вида на това нещо и до момента...А минаха повече от 14 години....Колко кошмари съм имала и после съм била като парцал.улавях се как седя но все едно ме няма при присъстващите.
После с малкия на 6 месеца бяхме в болница,незнаеха какво му-от тук ни исписаха с диагноза туморна формация.Товва беше голям стрес за мен,но в докато му поставиха точната диагноза незнаех на кой свят съм...
След това миналата година когато започна да си гълта език,това ме довърши.Тогава бях най-зле.Излязох болнични,не исках да излизам,защото не можех да го контролирам.Гледах само да спя,за да не мисля за проблемите.Нищо не пипах в къши и само ревях...
Както при повечето и моята свекърва се оказа много проклета...Въпреки,че нямахме контакти и не говорехме с нея/както и аз и мъжа ми/,само при вида и аз треперех,гласами се променяше....Стигала съм до задух заради нея и до нервна криза....
Като включим в това число и брат ми,които е копие на свекърва ми....Картинката става много цветуща....Предполагам че когато отидох до апартамената на майка ми и видях кочината в която го беше превърнал,тогава получих пак пристъп.Защото се прибрах треперейки и не можех дума да обеля.Моя мъж ме питаше какво е станала,а аз за да кажа започнах да се бия в гърдите,защото така ме душеше,че се уплаших чак.

До тази анализащия стигнах аз.А сега и напрежението и несигурността в работата ми дойде явно в повече и не издържах.

Анастасова,и аз питам по 100 пъти мъжо за нещо.Предполагам е нормално ,да не сме в час и да забравяме.

# 458
  • София
Харем стил, не може ли мъжа ти да поеме нощната смяна за бебето, ако му е възможно? Аз направих така. Мъжът ми изкара 6 месеца с бебето в спалнята, за да мога аз да се наспивам нормално и да поема целия ден /бебе+домакинстване/. Защото след първите 3 седмици недоспиване бях капитулирала. А аз спях в хола. Вече отдавна сме заедно, де. Но важното е, че ми помогна  в най-тежките моменти след раждането, а и аз в началото още не бях съвсем стабилна психически. Или някоя от бабите? Поне 1-2 месеца.

# 459
Здравейте,
Отдавна не съм влизала в темата /долу-горе откак започваше 3-та част/, уж бях добре...но...пак тук. Въпреки, че вече 10 мес. съм на Рексетин, обаче няма начин да оставя ксанакса, само той ми помага при кризите, а си имам поне две дневно. Преди обаче бяха леки, а сега положението взе да се влошава. Пак започна да ме е страх да излизам навън, даже и да не съм сама. Да не говорим, че изтръпването на крайниците имам чувството, че преминава в схващане....
denigali , ти къде ходиш на йога и в какви часове?
Някой от Варна може ли да препоръча добър психотерапевт?

# 460
Йо -Много съжелявам за това което разказваш и намен ми се насабра много и затова млади хора пием такива хап4ета.

# 461
Дали гадния световъртеж е от започването на ципралекса? newsm78

# 462
Да Със сигорност Аз днес го смених със фланксол но  пак сущата работа

# 463
Да Със сигорност Аз днес го смених със фланксол но  пак сущата работа
Колко време го пиеш .Аз пивя и метизол аз гушата и ривотрил и ве4е незнам от какво ми е замаено.
А нетрябва да пив ривотрил ама сама си го изписах 

# 464
от четири дни съм на половин таблетка от 10 мг

Общи условия

Активация на акаунт