Паническо разстройство - част 4

• 125 357
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
от четири дни съм на половин таблетка от 10 мг
От него е мила а аз трябва да го спирам маи не ми деиства.

# 466
  • Насред хаоса
Ама как така ще спирате хапчета на своя глава? Първо, тя е на ципралекс едва от 4 дни, и то на половин таблетка. От шестия ден, предполагам, ще започне по цяла. Той още не е започнал да й действа. А ти от колко време го пиеш? Доколкото знам, действието му трябва да се прояви до двайсет дни след началото на приема (говоря за прием на една таблетка). Така ми каза психиатърката. И не се спира изведнъж, защото след това депресията се връща с пълна сила.

# 467
Ама как така ще спирате хапчета на своя глава? Първо, тя е на ципралекс едва от 4 дни, и то на половин таблетка. От шестия ден, предполагам, ще започне по цяла. Той още не е започнал да й действа. А ти от колко време го пиеш? Доколкото знам, действието му трябва да се прояви до двайсет дни след началото на приема (говоря за прием на една таблетка). Така ми каза психиатърката. И не се спира изведнъж, защото след това депресията се връща с пълна сила.

Не.Аз нямам намерение да го спирам.Знам,че ще започне да действа по-късно.Бях го спряла докато бях бременна,но сега отново го започвам.Бях забравила гадните странични действия на ципралекса,докато организма привикне с него наново,но...няма как.Много ми е напрегнато,постоянно треперя,вие ми се свят все едно че някой ме бута ту наляво ту надясно и все гледам да се подпра някъде.Дано да е от ципралекса и скоро да отмине.
При вас как беше започването на ципралекса и кога се почувствахте по-добре?Споделете,че вече съм забравила.

# 468
Харемче, на мен също ми се виеше свят като го започнах, организма трябва да свикне. Нали затова започваме с малка доза, после минаваме на нормалната. И също мисля, че почваме да чувстваме действието му след 20-я ден. Поне доколкото си спомням. Но виенето на свят мина по-рано, като че ли. Пиеш ли Ривотрил с него?

Мисля си, момичета, сега не е ли периода на депресиите та затова да не се чувстваме добре? На мен ми се спи непрекъснато, не ми се пипа нищо, не ми се излиза особено, класическа депресия. А го нямаше до скоро това състояние. Пролетта вместо да се радваме на новото начало, ние се сгромолясваме  Sad

# 469
Aз ще го спирам пия го от 7 месеца  първо се 4ъствах добре а сега не

# 470
Харемче, на мен също ми се виеше свят като го започнах, организма трябва да свикне. Нали затова започваме с малка доза, после минаваме на нормалната. И също мисля, че почваме да чувстваме действието му след 20-я ден. Поне доколкото си спомням. Но виенето на свят мина по-рано, като че ли. Пиеш ли Ривотрил с него?

Мисля си, момичета, сега не е ли периода на депресиите та затова да не се чувстваме добре? На мен ми се спи непрекъснато, не ми се пипа нищо, не ми се излиза особено, класическа депресия. А го нямаше до скоро това състояние. Пролетта вместо да се радваме на новото начало, ние се сгромолясваме  Sad

Бони,преди години бях на ривотрил,но сега пия ксанакс по четвърт таблетка от розовите 0.5 мг.,но май ми идва малка дозата.Дали да не пия по половин? newsm78

# 471
Аз никога не съм пила Ксанакс. Не знам как действа. Започнах с Флуанксол, но нищо не помагаше и минах на Ривотрил.

# 472
Момичета, как така се чувствате зле от някое хапче и чакате да се натрупа за да има подобрение
Аз от Тритикото откачих

# 473
Бони,преди години бях на ривотрил,но сега пия ксанакс по четвърт таблетка от розовите 0.5 мг.,но май ми идва малка дозата.Дали да не пия по половин? newsm78
Аз го пия при нужда по половинка  Peace И на мен не ми помагаше по четвъртинка. Харемче, мислех че си по-добре откакто си родила, защото не се появяваше повече, а ти сега си пак тук  Confused , аман вече  ooooh! Дано ти поолекне като започнете да излизате с бебчо  Hug

# 474
Аз го пия при нужда по половинка  Peace И на мен не ми помагаше по четвъртинка. Харемче, мислех че си по-добре откакто си родила, защото не се появяваше повече, а ти сега си пак тук  Confused , аман вече  ooooh! Дано ти поолекне като започнете да излизате с бебчо  Hug

Да,за съжаление пак съм между редиците.
Ами ние иззлизаме от 14 ден,но сега явно ме хвана следродилната депресия и като се съчетае с ПР е направо ад.

# 475
Да,за съжаление пак съм между редиците.
Ами ние иззлизаме от 14 ден,но сега явно ме хвана следродилната депресия и като се съчетае с ПР е направо ад.
Кой ще излезе сега да каже, че с положително мислене всичко се оправя. Какво по-положително от това да си имаш бебче.
Харемче, какво чувстваш? Какво изпитваш?

Аз наистина си мисля, че пролетта ни тормози. При мен всичко започна точно по това време миналата година. Нали пролетта и есента е периода на депресиите. Дали някога ще се отървем от това......

# 476
Честит празник момичета   bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви повече положителни мисли и спокони дни, бъдете здрави и винаги усмихнати  Hug

# 477

Аз ви пожелавам и по-малко панически атаки!

п.п.на мен ципралекса от днес ми е цяло хапче Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:20 от Йо

# 478

Аз наистина си мисля, че пролетта ни тормози. При мен всичко започна точно по това време миналата година. Нали пролетта и есента е периода на депресиите. Дали някога ще се отървем от това......

Може ли някой по - грамотен от мен да ми обесни защо пролетта да е сезон на депресиите .
 Не е ли логично когато идва пролет - топло време и слънце - настроението да е ОК . ?!

# 479
Незнам,на мен по принцип до сега,пролетта ми действаше супер.Настроението ми се оправяше и т.н....
В момента ми е сдухано,понеже съм се духала аз и си ми е добре да съм си затворена в къщи.....Но работата ми е такава,че трябва да обикалям и ща не ща,колкото и несигурна да се чувствам на вън в момента-трябва да излизам.

Общи условия

Активация на акаунт