Паническо разстройство - част 4

• 125 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Усмивка,има нещо което провокира тази нервност в теб!От там следва и заядливостта ти-така смятам аз.
Анализирай нещата,виж определени хора ли те дразнят,дали е от средата в която си заобиколена...

Най - лошото е, че съм нервна най - много като се прибера в къщи при любимите си хора , и защо е така - убий ме нямам никакво обеснение за това . не знам какво става с мен, но определено се тревожа за това си състояние .

Вярвам ти.
Не съм гледала на зад дали си писала-но към какъв лекар си се обръщала до сега?

# 511
Йо   , ходила съм при психиатър, но те ме друсат с антидепресанти, а аз нямам нужда от този вид лекарства.
Първо защото не ми оправят проблема, и второ защото не се чувствам добре от тях.
Пробвала съм различни в продължение на 2 години, след което ми писна и ги хвърлих всичките от раз .

Не смятам, че имам депресия - настроението ми е на макс.
Нямам паники .
Не знам какво имам всъщност , освен " нервите " , ама лошото е, че яко ми въздейсват .
Изнервям се от най - малкото .
И за да съм ОК трябва да си пия ксанаксчето, ама така до кога ...  newsm78

Сега искам да си направя едно консултация с друга лекарка , ама в Пловдив ни затрупа сняг и колата ми се развали, та не мога да се движа пеш , по точно не искам . Та ще изчакам малко времето да се оправи и отивам .

# 512
  • Насред хаоса
Усмивка !, можеш ли да разбереш откъде идват тия нерви? Откриеш ли причината, битката е наполовина спечелена. Но ми се струва неразумно да пиеш такива силни хапчета и антидепресанти, при положение, че нямаш депресия и ПР. Пробвай деанксит - по-безобидно е. Спортувай, за да тушираш стреса.

# 513
La Sombra , проблем ми е точно , че не мога да разбера от къде ми идват нервите .
Антидепресанти не пия , нямам нужда от тях.
Но ... ксанаксчето ми е наложително , щото друго не ми помага, а все пак искам да   се чувствам добре и нямам избор .

# 514
Усмивка !, можеш ли да разбереш откъде идват тия нерви? Откриеш ли причината, битката е наполовина спечелена. Но ми се струва неразумно да пиеш такива силни хапчета и антидепресанти, при положение, че нямаш депресия и ПР. Пробвай деанксит - по-безобидно е. Спортувай, за да тушираш стреса.
Деанксита също е антидепресант, доколкото знам, и то остарял.

Бабините зъби ги дават за нерви и депресии. Интересуваше ме дали някой ги е пил.

# 515
  • Габрово
Най - лошото е, че съм нервна най - много като се прибера в къщи при любимите си хора , и защо е така - убий ме нямам никакво обеснение за това . не знам какво става с мен, но определено се тревожа за това си състояние .

Да не би да се натоварваш на работата си и като се прибереш в къщи, където не е необходимо да се сдържаш и да ти избиват емоциите? Говорила ли си с психолог? А, хормони на щитовидната жлеза изследвала ли си?

Пали, когато бях най-зле и аз не можех плача. В хода на лечението като тръгнаха онези ми ти сълзи, спирка нямах. Сега се радвам, че пак мога да плача. Така вентилирам напрежението. Е, плача без прична е сигнал за проблем, но когато е в рамките  на нормалното облекчава.

# 516
Ох моми4ета ве4е аз незнам какво са правя.Сутрин като стана съм добре а като пия ривотрила и ципралекса се замаявам .Незнам какво да правя да ходв ли да ми ги смени .Маи не ми деистват.Като си ги пих по схема вси4лко беше ок ,но после се наложи да ги спа  и слд 2рото по4ване пак батак.        какво да правя

# 517
  • Насред хаоса
Пали, когато бях най-зле и аз не можех плача. В хода на лечението като тръгнаха онези ми ти сълзи, спирка нямах. Сега се радвам, че пак мога да плача. Така вентилирам напрежението. Е, плача без прична е сигнал за проблем, но когато е в рамките  на нормалното облекчава.
Ох, това да не можеш да си поревеш е най-гадното.  Confused Иска ти се, а не можеш и сълза да отрониш, за да смекчиш поне малко тревогата. Ужасно е, такива мъчения, на каквито ни подлага нашият мозък, и Светата инквизиция сигурно не е могла да измисли.
И аз "се отпуших" да рева в хода на лечението, та поне малко ми олекваше.
anastasova, възможно ли е това да се причинява от едновременния прием на двете лекарства? Попитай лекаря дали можеш да минеш само на едното.

# 518
anastasova тая комбинация съм е пила и да ти кажа и на мен не ми действаще никак добре .
Замайваше ме, чувствах се като надрусана , да не говорим, че тоя ципралекс много яко подтиска либидото и е ужасен според мен .
Отдавна си ги спрях и ги изхвърлих в тоалетната .
Отиди на лекар и си сподели проблема да ти го решат .  Peace

# 519
anastasova тая комбинация съм е пила и да ти кажа и на мен не ми действаще никак добре .
Замайваше ме, чувствах се като надрусана , да не говорим, че тоя ципралекс много яко подтиска либидото и е ужасен според мен .
Отдавна си ги спрях и ги изхвърлих в тоалетната .
Отиди на лекар и си сподели проблема да ти го решат .  Peace
Bъзможно е но ве4е и аз незнам.Преди 5-6 години ги пих пак и много бързо се оправих а сега немога.

# 520
Възможна е тази комбинация,защото аз пиех освен ципралекса и ривотрила,флуанксол и се чувствах много добре Peace

# 521
Немога да пла4а и аз много е гадноно това се дулжи на антидепресантите.Последни време имам 4уството 4е ще си глътна езика.Абе луда работа.Тука при наз на морето няма добри лекари.Сега се 4удя дали да не мина на хомеопатия ама заради базедовата болест ме е страх

# 522
Възможна е тази комбинация,защото аз пиех освен ципралекса и ривотрила,флуанксол и се чувствах много добре Peace
Аз може да не се 4уствам добре защото аз сама си спях дозата на обяд.Преди и аз пиех флаксол но сега само ципралекс.

# 523
Анастасова от къде си?Мога да ти препоръчам добър психолог в Бургас.Аз ходих при него и съм много доволна,ето на вече съм без хапчета и се чувствам ок.

# 524
Направо ме е страх да не полудея

Общи условия

Активация на акаунт