Паническо разстройство - част 4

• 125 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Аз до обяд бях изтръпнала ....Дали от цялото хапче Ципралекс,но витаех все едно,виеше ми се леко свят и ми се спеше много.Та заспах с малкия и като станах в 15 за работа бях като парцал....Сега съм добре-да не дърпам дявола...

п.п.Момичета на моменти имам страшни болки в китките при натиск.Ама са ужасни имам усещането,че ще ми се счупят ръцете.Говорих и с психиатърката,тя каза,че е от главата ми-да не се притеснявам.
При вас случвало ли се е нещо подобно?

# 541
Мерси,значи без кантарионче.
А с АД може ли валидол или мента глог и валерян?Въобще нещо за комбинация?

Може,може.И аз си взимам валидолче.

Тоз валидол кога го взимате,като почне да ви души ли?
Незнаех,че може?
То доста работи незнам кое може да се пие и кое не,ама ще питам и психиатърката-но ще съм благодарна и вие да ме светнете Hug

# 542
Мерси,значи без кантарионче.
А с АД може ли валидол или мента глог и валерян?Въобще нещо за комбинация?

Може,може.И аз си взимам валидолче.

Тоз валидол кога го взимате,като почне да ви души ли?
Незнаех,че може?
То доста работи незнам кое може да се пие и кое не,ама ще питам и психиатърката-но ще съм благодарна и вие да ме светнете Hug

Валидола си го взимам при нужда,ако ми стане зле...тогава.

# 543
Харем стил,ти си била много хубава HugВсе ми идваше да те питам това ти ли си от аватара,ама сега разбрах Wink

# 544
Харем стил,ти си била много хубава HugВсе ми идваше да те питам това ти ли си от аватара,ама сега разбрах Wink

Благодаря  Simple Smile

# 545
  • Насред хаоса
Харем стил, и аз не знаех, че това на аватара си ти. Прекрасна си! Грехота е тази красота да е подтискана от депресии. Оправяй се по-бързо, момиче!  Hug

# 546
добро утро,
как е възможно да се събуждам сутринта и още преди да съм си отворила очите и се усещам адски нервна ?!
Басси ужаса ...

# 547
  • София
Усмивка и аз така днес,а снощи четох повдигащи духа книги,легнах много спокойна,а сега на реактивна метла съм

# 548
Усмивка и аз така днес,а снощи четох повдигащи духа книги,легнах много спокойна,а сега на реактивна метла съм

и що така се получава само не мога да се светна  newsm78
 снощи пих ксанакс и пак бях в нервна криза, сутринта пак така ...
 сега се успокоих ама така ми се спи, че идея си нямам как ще работя  и до довечера дано да не заспа на компа

# 549
  • София
На мен времето ми влияе много,докато беше слънчево имах хъс,този сняг ме поддиска,децата нервни че сме в къщи....
Иначе от лекрствата нито се чувствам заспала нито отпусната добре ги понасям,другата седмица ще ходя при Рали че свършвам първата опаковка да видим какво ще каже.

# 550
Харемче, много се измъчи вече ама... Ти ходиш ли още при психоложката си? Защо не пробваш с иглотерапията? Аз така като те чета сякаш не видях изобщо да имаш подобрение  Rolling Eyes Ако решиш нещо, насреща съм  Hug

# 551
другата седмица ще ходя при Рали че свършвам първата опаковка да видим какво ще каже
Прати му много поздрави от Брюксел и ще го посетя в началото на Май  Simple Smile

Момичета, кажете сега за този жълт кантарион дето си купих. Да го пия ли??

# 552
  • София
Да не вземе да ме изхвърли от кабинета Joy може пък да ми изпише двойна доза.Ще каже а как са се събрали моите пациенти Joy
Ще му пратя,ама ако ме пита за име и подробности ще кажа че съм с екстрасентски способности Laughing

# 553
Няма да те изхвърли  Joy  Всеки път му нося белгийски бонбонки  Mr. Green

# 554
Моми4ета от в4ера ми изтръпна дясната ръка и ми е по студена това може ли да се дължи на атака .Имного ме боли  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт