АПРИЛчетата са послушни и добри и Дядо Коледа със дар ще ги дари!

• 26 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
принцеске, да ти е жива и здрава малката принцеса Стефания! Да расте все така нежна, мъъъничко по - послушна Laughing ама не много Whistling, здрава, усмихната, безгрижна!
И аз все забравям да отбележа, че въпросната именничка си има страхотна майка! И на живо и на снимки си много чаровна, рая! Така че, не на нас тия с нефотогеничноста и пр.  blahblah Naughty Heart Eyes Hug

Честито на всички други празнуващи! Живо и здраво да им е името и с добро да се чува!  bouquet

много благодаря за комплиментите за моите мУни, излишно е да споменавам, че също останах очарована от тандема мама Мими/Диди, то бива тоалети, бива чар, ама това ваШто на нищо не прилича! Mr. Green Много сте готини! Heart Eyes
Десито + фемили ми е слабост, то се знае, а Анито с рокличката на дивана е като кукличка! Много да я намачкаш по пухкавото дупЕ! Hug Hug Hug
Дена, баш наборчето Ники голям хубавец расте... Crazy

Отивам да варя сладък картоф на гладницата  eat, на Мишенцето на мамочка честито първо зъбче, да ги нареди все белички и сияйни като перлички и много да не хапе мама, че е слушКала! Laughing lovekiss

# 241
Я да видя дали ще успея да пиша?!  Crazy
Честит имен ден на Ния и на всички останали домашни любимци на Принцеса Рая!    bouquet
Честито зъбче на Миша! Първото й и всички останали да растат здрави, бели и да бъдат често показвани с разкошна усмивка (като на мама и кака)!  Heart Eyes
Аз доволен индианец. Най-доволен от Мимето и Диди, че най-много снимки прекрасни и по-по-най-празнични са ни дали да облизваме!  Heart Eyes Много доволен аз и от Десито, Аничка (която бях пропуснала преди, но пък искрено се радвах на мръсТнишките й ръкоделия Joy), Олчето, Дени, sisely и emiliarie!  Heart Eyes
От Марчето снимки после, че ми я върнаха малката уличница.  Simple Smile

# 242
Здравейте момичета!
Весела Коледа нека дома ви винаги да е изпълнен със щастие, любов и семейна топлина!
Честит имен ден на всички именници със закъснение да са ни живи и здрави!
Айла честит рожден ден мила! Много щастие и безброй моменти на нежност ти пожелавам!
Рони честит рожден ден! Много прекрасни моменти ти пожелавам да изживееш със  семейството си!
Нани много сладки близнаци си имаш! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug
Миме много готина украса си сътворила, а малката Диди май предпочита да е в сигурните ръце на мама Heart Eyes Heart Eyes, а костюмите са много готини, ти направо ми събра очите, какви диети спазваш, нямаш нужда, много готина  Снежанка си да знаеш! Hug Hug
Десито честит рожден ден на свеки на патерички, да ти е жива и здрава и много да ти помага!  bouquetМного сладки предколедни снимки Heart Eyes Heart Eyes
Абрикотин малкото ти еленче е направо страхотно! Heart Eyes Heart Eyes, а от картичката много мило ми стана! Hug
Маги 79 не успях да видя снимките дава ми ги недостъпни Hug
ugly-duckling честит рожден ден и на твоята майчица да ти е жива и здрава!
Олче много ти е сладка джуджанката, много готино семейство си имаш Heart Eyes Hug
Дена клв страхотно джудженце и невероятна фея! Heart Eyes Много са сладки да ги нацелуваш, а такава плодова тиква за първи път виждам изглежда обаче много добре! Hug
emiliarie и твоето джудже много сладко Heart Eyes Heart Eyes
Мамочка честито ви зъбче да са ви бели и здрави!
Сисли много готини снимки! Hug
Принцеске честит имен ден на всичките именници в твоето семейство да са ти живи и здрави! Heart Eyes Hug
Честит имен ден на Фия на Яна Кунчева! Heart Eyes

# 243
честито на всички именници днес!!!!да са живи и здрави и много щастливи!!!

страхотни снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes миме,свате кууукли абсолютни имате  Heart Eyes да ги нацелувате много!!!

ние изкарахме малко кофти Коледа  Rolling Eyes първо мъжо се разболя,после Анито започна да кашля,а накрая и аз  Tired обаче за късмет нашия педи каза ,че Анито най-вероятно е така от зъби  Crazy има всички симптоми,а и не ми дава да й пипна венеца,което до сега не се е случвало  Thinking дано по-лесно избият,че както е тръгнало тежки нощи се очертават  Tired
аз съм най-зле от всички,първо вдигнах 39,3,а после почти едно денонощие си бях с 38 и не мога да смъкна  ooooh! ужаснооо  Tired и въпреки,че съм на антибиотик,редовно се опитвам да качвам  ooooh!
и заради нашето боледуване,почти не можахме да се видим с племенника ми,който беше дошъл за 3 дена  Sad
целувки на всички бебчовци,скоро пак ще пиша и ще пусна снимки от малкото ми виждане с племенника  Heart Eyes

# 244
Честит имен ден на сладкото малко и голямо съкровище на Принцеса Рая, както и на племенника и баща и! Да са ти здрави, щастливи и многооо да те слушат всички! Heart Eyes  bouquet
Честит имен ден и на всички които днес празнуват!
Много благодаря за комплиментите за джуджанка и снежанка(обаче Дядо Мраз каза че харесва по-слабички снежанки та трябва да поработим още малко на телесата Mr. Green)
От няколко дни Диди ми се буди по никое време през ноща и едвам се приспиваме има ли и други пакосници като нея ooooh! да не минават пак през някакъв период пак Thinking
Желая ви приятен и прекрасен ден!
Аничка мила бързо да се оправяш и на Андрея да и избият зъбките по-бързо и без проблем!
Ей Рони страхотен разказ в картинки, да нацункаш Мимето от мен по сладките бузки!Много е умничка и сладка!

Последна редакция: нд, 27 дек 2009, 18:33 от mimeto80

# 245
Да продължа
Честит рожден ден на патерица и на бабата на Тони!   bouquet
Аз много благодаря на всички ви за прекрасните пожелания, вкусната софра и разпускащите напитки, приготвени от Енигма!  Heart Eyes Hug
Аничка, съжалявам, че сте изкарали празниците на легло.  Hug Дано на Ани да й излезе скоро и безпроблемно беличко и остричко нещо в устичката.
Нашето празнуване беше спокойно и се състоеше в игра с подаръците на Мария.  Embarassed
Дойде дядо Хохо-Коьо-Коледаров, който беше много смешен и разпознат бързо. Приликата с добрия старец е очевадна.
Донесе ми разни неща, които ми харесаха, но можеха да не ми досаждат чак толкова
Злоупотребиха и с гушкането, обаче като пораста ...
Поне ми дадоха а ям., а където има кокалче с мИсо, Гушо винаги е наоколо
Ммм, на тати кокалчето защо е по-голямо????
То бива толкова празници, но поне ме наразхождаха хубаво .
Мама и тате също били слушали. Отсега се чудят как ще ме отгледат за една вечер на 14-ти май баба и дядо, за да ги болят вратовете от куфеене после.

# 246
Здравейте, мами!!!
Аз съм много притеснена.. Sad И се обръщам към вас за евентуален съвет или предложение....Така..вчера децата бяха у баба си и сутринта Вики(спяща на спалнята) решила да се поразходи и тупнала, като тупването е станало на не повече от 40 см. върху пътечка...нищо й нямаше до вечерта, когато като започнах да я храня(не искаше вече мляко и й направих каша, а тя си яде така от време оно) и в момента, в който й подам лъжицата започна да се изпъва и да се зъби, ако мога така да се изразя(все едно се нервира) и таак направи няколко пъти и газ към Пирогов....Там й правиха разни изследвания и предложиха, ако искаме да останем за наблюдение, но ние не пожелахме, тъй като от както се разсея спря да прави така. Иначе на ренгена нищо не се видя, но невро-хирурга каза, че и от едно изследване нищо не може да се каже!!! Ноща мина спокойно(като изключим обичайните приревавания) и тази сутрин мъжът ми започна да я храни и тя като ме видя пак го направи 3-4 пъти и спря!!! Не пожела да папка(ама ние по принцип си имаме проблем с храненето) и си заспа....Ох страшно съм притеснена...иначе не е повръщала(да чукна на дърво), вчера не беше по-сънлива от обикновено, мисля, че не е имала Т, тъй като не съм я усетила. Мен ме съмнява да не се е уплашила прекалено много, тъй като тя самата си е голямо шубе и заради това да прави тези неща и тъй като храненето за нас е един от най-стресовите моменти да се проявява по това време. Според мен ако невро-хирурга беше видял нещо обезпокойтелно нямаше да ни дава право на избор дали да ни приема, а направо щеше да си ни приеме....Охххх, незнам, майчета, на някоя случавло ли се е подобно нещо...нека ми сподели, че съм на път да откача..

# 247
Pipi,недей да откачаш! Щом докторите не са видяли нищо обезпокоително,значи не изпадай в ужас! При нас е същото! ккато си ядяха всичко,така започнаха да свиват устенца,да се изтягат както ти казваш,да не искат да ядат! и аз, се чудя какво да им давам.Доягдат с повече плодови пюрета или мляко и така!Важното е ,че не е повръщала,не е била унесена.НО просто може да е някакво моментно положение,което е съвпаднало с  падането! Hug

# 248
Вчера не успях да честитя малките именинички на Яна Кунчева и Принцеса Рая. Да са ви живи и здрави малките принцески, много весели и засмяни!!!  Heart Eyes  Heart Eyes

Пипи, нормално да се притесняваш, и аз щях да откача ако детето ми реагира на падането по някакъв (според мен) странен начин. И на мен ми изглежда ,че се уплашила малката душичка  Sad За твое успокоение, може да я заведете при друг невролог. Все пак второто мнение, ако е същото, тогава ще те олекне значително!  Hug

рони, аз защо не мога да се порадвам на малката сладка Мария? Cry Heart Eyes

Благодаря за пожеланията! Миме, веднага хукнах до магазина, и се сдобих с бяло панталонче и бяло палтенце с розови сърчица  Heart Eyes

А и с другото да се похваля! Моето мамче получи виза и идва на 5 януари!!!  Party Heart Eyes Party Не мога вече да чакам!!!

# 249
Pipi, ще те успокоя с нашето падане от повивалнята върху ламината/нямаме килим/. #Crazy Аз УЖ го наблюдавам и междувременно оправям спалнята, която е буквално до повивалнята. А Кико обича да си вдига краката и да ги тупка силно на повивалнята, но след няколко тупвания успя да се приплъзне. Като погледнах, той вече до кръста виси, краката му буквално във въздуха. Е, не можах да реагирам толкова бързо, затичах се към него, но след секунда вече се свлече, падна на крачета и после на ръчички. Добре, че ги беше сложил пред лицето си. Удари си главичката не в ламината, а в спалнята. Направо падна по най- добрия начин, ако има въобще добро падане. А беше време точно за сън, на него му се спи и от реването допълнително, унася се, а аз не му давам. Знам, че не е хубаво веднага да заспива. Беше ял пюренце малко преди това, от сълзи и сополи се задави и малко повърна, абе ужас. Никога няма да си го простя. ЗАпочнах да го оглеждам, опипвам, като се успокои го питах къде е лампата, правихме БОЦ, както обикновено, всичко изглеждаше ОК. Отърва се с една малка цицинка, която на другия ден не личеше. Но само като си представя полета му и ме хваща лудата... ooooh! Така, че вашето падане ми изглежда направо безобидно, а това, че не иска да папка може да е просто съвпадение. Hug

# 250
Пипиш, Ния също прави нещо подобно, не само като яде, ами и като си играе също!Някак си се напряга цялата стиска зиби и се възтриса някак си, придружено с леко ръмжене, все едно е много нервирана!Не знам дали точно го описах!Според мен това е някакъв вид емоция, нерви се на играчките, не иска да яде и т.н., често се случва да го прави!Аз също първите пъти  се притесних, но свекърва ми като я видя само се засмя- баща й бил същия, тя нали и на вид е негово копие, та все едно него гледала като бебе Laughing!!!И ме успокои, че  нищо й няма, просто така изразява гнева си или раздразнение от нещо, то и голям човек се нерви по подобен начин!Спокойно, а това, че  не иска да яде, то виждаш, че всички минават през такива периоди! HugНищо й няма, не може нищо да й стане от 40см! Hug
Нагледах се на страхотни снимки!Сладури златни, и какви са само джуджета, снежанки, еленчета, красота... Heart EyesНие пък си нямахме коледно костюмче Sad, ама за сметка на това здравата се порадвах на вашите! Laughing
Ние прекарахме добре изминалите празници, но някак без онова хубаво Коледно настроение, не знам защо така се получи...
Благодаря на всички за милите пожелания за моите именници!Много сте мили!Олче, специално  Hug, благодаря за комплиментите!
Аз пък видях сладуранка Мария smile3534, страшен е бонбон Heart Eyesи порастнала косичка има вече!Ама наистина ли и дадохте кокал?

# 251
рони,изключително ме зарадваха вашите снимки Heart Eyes
Както и на Дидито,Габи,Преси Hug
Принцеске,честит празник на патерчка на Ния Heart Eyes,както и на останалите,празнували вчера  bouquet

Мамочка,всички албумчета на априлчетата заключих с парола,която е същата като потребителската на априлките Peace.Ще ти я пратя на лични все пак,ако си я забравила Hug
Радвам се за майчето ти Heart Eyes
И честито зъбче на Миша Hug

Ние с Анито се разболяхме след Коледа,аз се тръшнах преди 2 дни вечерта,а тя се влоши снощи Cry.Нали се похвалих преди няколко дни че само аз съм здрава,а всички вкъщи болни...и ме чу Twisted Evil.Сашко е в родителите ми,мъжа ми 2 дни се прави на майка-изцяло беше заел функциите ми,а аз само пазех леглото Tired.Едва тази сутрин съм мааалко по-добре,явно аз разболях Анито пак обаче....защото тя тъкмо се беше пооправила,и сега наново Tired.Много ми е гадно Cry
Явно за да ми е достатъчно гадно,предната нощ счупих термометъра след като си мерих температурата,изпуснах го ooooh!,и живака се разля в стаята Tired.Така се паникьосах....Добре поне че не беше в стаята където спят децата Tired.И добре че е чичо Гугъл,че да знам какво да правя...

# 252
  • Лудогорието
Честита Коледа и честит имен ден на всички празнуващи и от нас с Ванката!!!   bouquet
Празниците преминаха горе-долу добре. В нощта преди Коледа моя мъж ме скъса от хъркане и не успях да мигна, а на сутринта като споделих с него той ми се развика  #Cussing out и целия коледен дух се изпари  Sad Мен само това ми трябваше-пощръклях  Crossing Arms Вечерта имахме гости-кумовете с двете си малки дъщерички и лудницата беше пълна  Crazy Чак снощи ми просветна малко. При нас си е традиция да се караме по празниците и то за глупости.
Иван стои стабилно на крачетата си, като го хвана за ръцете пристапва, във проходилката направо бяга, но не се хваща в околни предмети и не прави опити да се изправя сам. Има ли други като него? Започва да проявява инат като реве  за дадена играчка или да го взема-стиска юмруците и се извива на дъга като целия става червен. Зъбче още няма, тези дни повече захапва играчки и се лигави, но няма изгледи.
Ето малко снимки и от нас:

И малко видео http://www.facebook.com/video/video.php?v=1158221289604

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 13:26 от maimunka07

# 253
Благодаря Деси, видях сега всички снимки! Мария е бонбон!  Heart Eyes  А, Рони, направо се светиш от щастие!
Маймунка, браво на вас! Ние за изправяне на крачета още не мислим  Simple Smile

Мамчета, да ви питам за телефонче на "Фишер-прайс", гледам, че дядо Коледа го донесе на доста нашите бебоци  Heart Eyes Той наистина ли свири толкова тихо?  Confused Купих му нови батерии, ама се чува добре само ако го сложиш на ухото. Така ли трябва?

# 254
Деси, не е време за болести. Никога и на никого не му е време за тези гадности.  Hug
Мамочка, съвсем тихо работят тези телефончета. Ние веднага сменихме батериите и ... без промяна. Явно са го мислили да седи слушалката на ухото.  Thinking Честито за мама-прихождението.
Пипи, по-скоро е някакво съвпадение падането с нежеланието да яде, когато те види. Предполагам, че това, че падането е било във ваше отсъствие по някакъв начин й е повлияло допълнително на страха. Сега ще й трябва малко време, за да забрави да възстанови сигурността си.

Общи условия

Активация на акаунт