, здрава, усмихната, безгрижна!
И аз все забравям да отбележа, че въпросната именничка си има страхотна майка! И на живо и на снимки си много чаровна, рая! Така че, не на нас тия с нефотогеничноста и пр.

Честито на всички други празнуващи! Живо и здраво да им е името и с добро да се чува!

много благодаря за комплиментите за моите мУни, излишно е да споменавам, че също останах очарована от тандема мама Мими/Диди, то бива тоалети, бива чар, ама това ваШто на нищо не прилича!

Десито + фемили ми е слабост, то се знае, а Анито с рокличката на дивана е като кукличка! Много да я намачкаш по пухкавото дупЕ!

Дена, баш наборчето Ники голям хубавец расте...
Отивам да варя сладък картоф на гладницата
, на Мишенцето на мамочка честито първо зъбче, да ги нареди все белички и сияйни като перлички и много да не хапе мама, че е слушКала! 
), Олчето, Дени, sisely и emiliarie!
обаче за късмет нашия педи каза ,че Анито най-вероятно е така от зъби
дано по-лесно избият,че както е тръгнало тежки нощи се очертават
ужаснооо
Аз УЖ го наблюдавам и междувременно оправям спалнята, която е буквално до повивалнята. А Кико обича да си вдига краката и да ги тупка силно на повивалнята, но след няколко тупвания успя да се приплъзне. Като погледнах, той вече до кръста виси, краката му буквално във въздуха. Е, не можах да реагирам толкова бързо, затичах се към него, но след секунда вече се свлече, падна на крачета и после на ръчички. Добре, че ги беше сложил пред лицето си. Удари си главичката не в ламината, а в спалнята. Направо падна по най- добрия начин, ако има въобще добро падане. А беше време точно за сън, на него му се спи и от реването допълнително, унася се, а аз не му давам. Знам, че не е хубаво веднага да заспива. Беше ял пюренце малко преди това, от сълзи и сополи се задави и малко повърна, абе ужас. Никога няма да си го простя. ЗАпочнах да го оглеждам, опипвам, като се успокои го питах къде е лампата, правихме БОЦ, както обикновено, всичко изглеждаше ОК. Отърва се с една малка цицинка, която на другия ден не личеше. Но само като си представя полета му и ме хваща лудата...
, страшен е бонбон
.Ще ти я пратя на лични все пак,ако си я забравила
и целия коледен дух се изпари
Вечерта имахме гости-кумовете с двете си малки дъщерички и лудницата беше пълна