АПРИЛчетата са послушни и добри и Дядо Коледа със дар ще ги дари!

• 26 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Щях да пускам снимки и после да пиша, ама като прочетох за фишърпрайските телефончета не се сдържах да "просветя" мамите. Всчките имат нещо като дефект и затова свирят толкова тихо, обаче има чалъм - на гърба на телефончето, точно над отделението за батериите има една малка цепнатинка. (не е нужно да развинтвате капачето за батериите). Та в тази цепнатинка тиквате едно по-плътно листче и воала телефончето взема да пее както трябва. Явно там нещо прави по-добър контакт или знам ли и аз какво е. Нашият тати нали работи в магазин за играчки и като ни взе телефончето колегите му го просветлили. Мири доста се забавлява въпреки че е още малка сякаш за него - още не може да загрее как се пускат тия мелодийки, но се надявам скоро да разбере
Отивам да пусна снимки преди да се събуди диваненце. Дано поспи още малко

# 256
Привет мацки  bouquet
Да започна с Пипи66 Hug не се притеснявай и според мен както са ти казали и другите мамчета е просто съвпадение, незнам обаче и моята девойка по някога както си седи в столчето и почва да си тресе главата в страни, като ходим на консултация другия месец ще питам що така прави това дете Thinking пък и нали ходим сега на 3 месеца на консултация тук(дано да не е нещо сериозно)
За телефоните на ФишерПрайс наистина тихичко си свирят, обаче на нас така ни харесва, а пък мама ми прати едно от БГ във формата на ябълка с листо леле тоя телефон как свири умрял да си ще се събудиш Whistling ужасен е даже Диди се стряска от него  #Crazy
Мамочка а за беличкия панталон и палто да ни ги покажеш с модела Мишенка Heart Eyes и много ЧЕСТИТО за мамината виза  bouquet знам как сигурно сияеш от щастие аз ще съм така догодина началото на Април! Joy
Маймунка много сте сладки с Иван, и с мъжО също не се карайте  Hug правете люБоФ Mr. Green (гледайте 2012 филма)
ДесиТоHug бързо да се оправяте с Хубавото Ани!

# 257
Аууууууу, какви красоти пак сте наредили тези дни!Ама много хубави тези априлци Hug
Благодаря за хубавите думи към моите сърчица Hug
Честито на вчерашните именници!Да бъдат живи ,здрави  и много щастливи!  bouquet
*DeSiTo* хайде вече всички болести да се махат и да посрещнете една страхотна година ,здрави и заедно.Много хубави снимки на цялото семейство,толкова си подхождате.То и за това резултата е толкова добър Hug
Нашата кака беше хремава миналата седмица,после и тати,а сега и Ники.Само сополки има ,но е много крив,все мрънка и все му е криво.Мисля ,че зъби пак са намесени тук.
pipi66 и аз мисля ,че не е от падането,може би период.Ох,с това падане  ooooh! Ники вече е падал 4-5 пъти от леглото включително и днес.Голяма панта е ,доколкото си спомням кака му успя само веднъж.Той обаче е такова диване ,на едно място не може да стои.Като го оставя на земята много е щастлив,но се изправя по мебелите и вчера така посрещна кошарата с глава,че се сдоби с цицина.Господ да ги пази,от тук нататък това предстои.
А относно телефончето на Фишер Прайс още в магазина ни предупредиха,че когато го отделим от опаковката ще свири много по тихо.А ако искаме да върнем нормалната му сила трябва отново да сложим пластинката от опаковката в отворчето отзад.Ама то свири нормално с пластинката ,а ако я няма едва ще се чува.
Мамочка честито ви зъбче!Бели и здрави ,без проблеми да се покажат.
Нашето Самби пристигна и няма такава радост.Вики го разхожда от стая в стая и е много щастлива.Докато Ники не отделя такова внимание на телефона си.
Жабче, къде се губиш?Покажи малките жабчета с коледните подаръци Hug
Ние за Нова година май ще сме в бургаско.Дано не липсвам много на Ники ,че той е малко глезанчо,все мама търси.
Хубав празник пожелавам на всички Hug отсега , ако не успея да влезна Hug

Последна редакция: пн, 28 дек 2009, 19:38 от dena_klv

# 258
Жи, много благодаря!! Е, добре че има форума! Мъжът ми направи не само парче хартийка за да свири по-силно, а и ако това парченце надолу- свири тихо, ако нагоре-свири по-високо  Peace

# 259
Здравейте, момичета!
Честита коледа на всички, честити имени и рожденни дни на празнувалите на патерички! Честито и на месечинковците, сред които сме и ние. Вече си имам 9-месечно момченце - маааалко диваненце! Simple Smile))
Десито, бързо оздравявай!!!! Че Нова година идва, трябва да я посрещнем в добра кондиция! Simple Smile)))
maimunka07, Виктор се изправя на крачета, само да докопа нещо за което да се хване. Държейки се за масата например или за леглото пристъпва странично. В кошарата или в леглото си се изправя без проблем и си обикаля вътре. В тази връзка започвам да се уча да правя питка Simple Smile)) Че на Бъдни вечер не че не стана.... ама може къде къде по- добре да  е! Надявам се да ми даде месец, ако може и два да се усъвършенствам! Simple Smile)))
С проходилката направо си бяга!!! Последните дни обаче гледам да го слагам повечко да пълзи и да се учи да пада. Вече пълзи ама съвсем добре. На длани и коленца, много рядко се пльоска по корем! Купих му меки постелки и го слагам там да си пълзи, изправя се постоянно, подпирайки се за нещо и си тупка по дупе или на ръчички. Смятам, че е добре да усвои от сега как да пада, че като проходи да не се мята по очи напред! Simple Smile)) Като на ските - първо трябва да се научищ да падаш! Simple Smile
От баба и дядо от Бг ние си имаме една играчка с различните превозни средства и звуците, които те издават. Направо онемява като натисне самолета и той започне да издава звук на излитащ самолет! Simple Smile)) Явно му се лети пак към любима Варна.
Празнични снимчици и аз ще кача скоро. Да ни видите какви сме наджиджани Simple Smile))
Мимето80, определено много сладка Снежанка и Джуджанка. Ама къде ви е Дядо Коледа-та? Simple Smile))) Ако аз съм пропуснала нещо - сорри! Simple Smile
Исках още нещо да пиша, ноооо забравих!
Хайде до скоро. Много весело настроение желая на всички.

# 260
Снеж ето го дядо Коледа(тоест тати Mr. Green) а къде са вашите коледни снимки?

# 261
Най-после успях да кача нещичко.
Ето да се покажем и ние, че отдавна не сме го правили
Кратък разказ в картинки: http://www.facebook.com/album.php?aid=134372&id=688842771&l=ceccbb55fb
И тук добавих още няколко: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3151108&l=70ad9590b3&id=688842771
Нищо ново при нас. Все тая - не ядем и не спим  Laughing то това вече май е нормалното положение. Иначе на последната консултация се оказа, че сме пораснали доста добре (пу-пу) - 4 см и 300 гр., което много ме радва. Ще ми разправят после за нехранителна кърма и бля-бля.  Naughty 
Похайманосвахме тези дни по разни баби и дядовци, насъбрахме си подаръците и сега сме се кротнали вкъщи
Мамочка, радвам се че помогнах. Аз пък не бих се сетила, че може да се направи на две степени. Супер идейка  Peace
Деси, бързо да се оправяте. Никакви болести по нова година  Hug
Пипи66, и аз не мисля, че е било от падането. По-скоро е съвпадение с някакъв неин си период или пък просто се е стреснала малко и така реагира на стреса. Щом и лекарите не са открили нещо притеснително, значи всичко си е наред и ще отмине мръщенето пред лъжицата.
Лекичка на всички!

# 262
  • Под Сините камъни
Мамочка честит рожден ден!!!Пожелавам ти много здраве ,щастие и  усмивката да не слиза от лицето ти !!!

Pipi не се притеснявай и ние  вече направихме   няколко "салта " и то не съвсем безобидни и  засега няма нищо обезпокоително  Praynig
*DeSiTo*  дано се оправите скоро   Praynig

Тея последно време изобщо не мога да  я  похваля ,много е лошичка .Още сме от беззъбите и не мога  да си обясня дали на това се дължи ,а беше толкова добричка LaughingНе признава никой освен мен  Crazy,нямали ме
в  стаята голям рев пада да не говорим да  изляза някъде  ,да взема кухня или до магазин .На право незнам как ще я караме за напред,а толкова много я хвалех ,ей няма такъв чешит  няма.
.Не иска да стои самичка изобщо,по цял ден реве нервничи,ако не  ми е  в ръцете няма мира .Ей такова чудо не бях срещала.Ама с баткото, той нали си е добричък  от малък нямаше такива работи.Иначе  за хапването , няма нещо което да отказва.
 При нас кухнята почва от 6  месеца .От 6 - 10 месеца е млечна ,и от 10 месеца започва другата  .Ние   отдавна вече сме на кухня и няма нещо което  да ни се опре #Crazy

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 14:57 от galia1231977

# 263

Милички, понеже скоро няма да имам достъп до компютър  Laughing та сега използвам момента да ви честитя Рождество и да ви пожелая весело посрещане на Новата година!
Живи и здрави- догодна ще има да си четааа докато ви настигна...
До скоро и много щастливи мигове с любимите хора и още повече целувки за дечицата!!! Hug

На всички с повод (Имен ден, Рожден ден...) - да ви затрупат  подаръци и любов.

Ще чакаме чичо да свали снимките от неговия апарат и тогава ще се отчетем подобаващо. Саши вече обикаля масата- бавно и с някое и друго посядване на дупе, но упоритото агне на мама пак става и тръгва- особено когато трябва да стигне до някое дистанционно или нещо друго забранено.

П.П. Снимките които мернах в движение са направо прекрасни, но немога да подмина Миме- толкова сте хубави двете с Диди- такава хубава усмивка имате ...

Последна редакция: вт, 29 дек 2009, 11:50 от Mai4e_na_zai4e

# 264
Мамочка и тук честит рожден ден!!!!да си жива и здрава!!!

# 265
ЧРД Мамочка!  bouquet Желая ти да си все така усмихната и лъчезарна, весела и щастлива и много обичана съпруга и майка!

Майче на Зайче благодаря за комплиментите Hug и ние с Диди чакаме да видим Саши и да разказваш как е минало гостито от Юнайтед Стейтс Wink

# 266
  • София
С днем рождения, дорогая Мамочка! Grinning Бъди все така обаятелна, мила, добра, нежна, сърдечна и прекрасна! Нека приказното ти семейство те радва още повече и все така да сияеш в ролята на "мамочка"! Много целувки от нас!!!

Деси, бързо да оздравява сладкото кукуриго на мама... Praynig Много оздравителни  Hug Hug Hug за вас!

Ji Ji Ji, МНОГО красива Мира си имаш! Crazy Направо е кукла, с тези плътни устЕта, красавица! Да я нацелуваш много, ама много! Heart Eyes

# 267
Милички мои! Много благодаря!!!!!!  Hug

Малко почерпка, разбира се!

# 268
С днем рожденья, Мамочка! Много щастие, здраве, усмивки, любов и всичко, което ти сърце иска!   bouquet

# 269
Ауууу,каква хубава почерпка Laughing
Да си жива и здрава Мамочка,много щастие и късмет!

И на тебе Ронка,да ти честитя на патеричка Р.Д-то! Всичко,всичко,всичко най-хубаво ти желая!

На двете ви пожелавам да сте много обичани и много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт