Отивам да пусна снимки преди да се събуди диваненце. Дано поспи още малко

не се притеснявай и според мен както са ти казали и другите мамчета е просто съвпадение, незнам обаче и моята девойка по някога както си седи в столчето и почва да си тресе главата в страни, като ходим на консултация другия месец ще питам що така прави това дете
пък и нали ходим сега на 3 месеца на консултация тук(дано да не е нещо сериозно)
ужасен е даже Диди се стряска от него 
и много ЧЕСТИТО за мамината виза
знам как сигурно сияеш от щастие аз ще съм така догодина началото на Април! 
правете люБоФ
бързо да се оправяте с Хубавото Ани! 

Ники вече е падал 4-5 пъти от леглото включително и днес.Голяма панта е ,доколкото си спомням кака му успя само веднъж.Той обаче е такова диване ,на едно място не може да стои.Като го оставя на земята много е щастлив,но се изправя по мебелите и вчера така посрещна кошарата с глава,че се сдоби с цицина.Господ да ги пази,от тук нататък това предстои.
отсега , ако не успея да влезна
))
)))
)) Че на Бъдни вечер не че не стана.... ама може къде къде по- добре да е! Надявам се да ми даде месец, ако може и два да се усъвършенствам!
)))
)) Като на ските - първо трябва да се научищ да падаш! 
)) Явно му се лети пак към любима Варна.
))
))) Ако аз съм пропуснала нещо - сорри! 

,нямали ме

Бъди все така обаятелна, мила, добра, нежна, сърдечна и прекрасна! Нека приказното ти семейство те радва още повече и все така да сияеш в ролята на "мамочка"! Много целувки от нас!!!
Много оздравителни
за вас!
Направо е кукла, с тези плътни устЕта, красавица! Да я нацелуваш много, ама много!