Идеи за Бизнес-5

• 82 846
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,имаше 1 линк в предишните теми за бизнес план.Беше си цяло ръководство.Помагайте,спешно.
Благодаря.

Не знам кой точно е бил линка в предната тема, но тук има подробен формуляр на вид бизнес план, дано ти свърши работа: http://www.award-bg.net/form.php

Тук също има форма с обяснения за попълване: http://denel.dir.bg/Bplantext01.pdf

Честита Нова Година на всички, нови вдъхновения и нови начинания   bouquet

# 91
Ahim_sa,благодаря!  bouquet

# 92
ЧНГ на всички, които се занимават с бизнес или ще се занимават!
Да сте живи и здрави и от успехи да не се отървете!

# 93
  bouquet Честита и успешна 2010 година!
Имам въпрос дали някой се е  занимавал с тези програми :
07.9.2009 г.
Стартира изпълнението на проект “Подкрепа за предприемчивите българи”

Проектът е в рамките на Приоритетна ос 1 “Насърчаване на икономическата активност и развитие на пазар на труда насърчаващ включването”, област на интервенция 1.2. “Заетост чрез развитие на предприемачеството”, операция “Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.
Проектът ще се реализира от главна дирекция “Услуги по заетостта” на Агенцията по заетостта.
ето пълния линк:
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=21&WA=News/Vi … ws.asp&ID=884

Възможно ли е да реализираш бизнес, или само си плащат за консултации?
Моля споделете.

# 94
  bouquet Честита и успешна 2010 година!
Имам въпрос дали някой се е  занимавал с тези програми :
07.9.2009 г.
Стартира изпълнението на проект “Подкрепа за предприемчивите българи”

Проектът е в рамките на Приоритетна ос 1 “Насърчаване на икономическата активност и развитие на пазар на труда насърчаващ включването”, област на интервенция 1.2. “Заетост чрез развитие на предприемачеството”, операция “Насърчаване стартирането на проекти за развиване на самостоятелна стопанска дейност” по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”.
Проектът ще се реализира от главна дирекция “Услуги по заетостта” на Агенцията по заетостта.
ето пълния линк:
http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=21&WA=News/Vi … ws.asp&ID=884

Възможно ли е да реализираш бизнес, или само си плащат за консултации?
Моля споделете.
Aми какво да ти кажа пак ще има източване на пари от държавата. На това ми намирисва на мен.

# 95
Здравейте прекрасни !

Честита нова година на всички, пожелавам най-вече здраве,  лични  и професионални успехи, и най -вече много любов.

Зная ,че  темата за малките магазинчета вече е коментирана, не ме съдете , не успях да я открия.Имам голямото  желание , това магазинче да бъде за бельо.
Зареждането предполагам че няма да се окаже такъв проблем ,какъвто може би самата  локация .
Вие какво смятате ,за разположението, и не се ли навъдиха вече прекалено много такива  магазинчета за бельо.
Вие самите къде предпочитате да пазарувате за себе си  ,в МОЛ-а или в някое малко уютно магзинче?

# 96
Ами магазин за подправки ..................

# 97
Ами магазин за подправки ..................
На мен лично това много ми харесва като идея. Много интересно звучи. Спомням си, че някъде из чужбините съм виждала такова магазинче и страхотно ме впечатли - беше за разни италиански подправки. Ти какви подправки имаш впред вид?

# 98
Ами аз нямам нищо конкретно предвид ...но за коледа щях да правя едни сладки и се побърках да го търся този пуст джинджифил.....е, така и не намерих , и си казах , Боже! , колко  би било добре да има някой магазин, в който да намериш разнообразие от подправки , за  всяка нужда , не говоря само за български , ориента например има божествени аромати, съчетани разбира се с подходящи продукти. И такааа...........
  bouquet

# 99
Идеята за подправки е чудесна,но колко трябва да продадеш Thinking
Съчетай с нещо друго.
Успех.

# 100
Във Варна има две-три магазинчета за подправки и вътре се носят много приятни ухания ....

Но по-скоро са си тип гаражчета, сякаш не са имали възможност да обърнат по-специално внимание на интериора, а аз си представям да е малко, китно и приятно местенце, може би подобно на сладкарницата от филма "Шоколад" или хлебарниаца от рекламата на брускети "Марети"  Laughing
Освен подправки всякакви, предлагат и насипни билки, чай (екзотични и нормални), кафе, насипни горещ шоколад, какао и т.н., ядки, някои здравословни продукти и по-редки видове брашно....дребни сладки и т.н.

Скоро ми попадна за кратко един филм, по някой от каналите, много вдъхновяващ по темата  Peace
Едно страхотно магазинче за подправки и жената, която ги продаваше, "говореше" с тях и "чуваше" подправките ... Бяха предимно индийски (главната героиня e актрисата: Аishwarya Rai) и когато дойдеше клиент, говореше с него и му отсипваша различни подправки според нуждите му (дали човека има нужда от енергия, дали ще приготвя любовна вечеря, дали има да учи ...) ....

# 101
Във Варна има две-три магазинчета за подправки и вътре се носят много приятни ухания ....

Но по-скоро са си тип гаражчета, сякаш не са имали възможност да обърнат по-специално внимание на интериора, а аз си представям да е малко, китно и приятно местенце, може би подобно на сладкарницата от филма "Шоколад" или хлебарниаца от рекламата на брускети "Марети"  Laughing
Освен подправки всякакви, предлагат и насипни билки, чай (екзотични и нормални), кафе, насипни горещ шоколад, какао и т.н., ядки, някои здравословни продукти и по-редки видове брашно....дребни сладки и т.н.

Скоро ми попадна за кратко един филм, по някой от каналите, много вдъхновяващ по темата  Peace
Едно страхотно магазинче за подправки и жената, която ги продаваше, "говореше" с тях и "чуваше" подправките ... Бяха предимно индийски (главната героиня e актрисата: Аishwarya Rai) и когато дойдеше клиент, говореше с него и му отсипваша различни подправки според нуждите му (дали човека има нужда от енергия, дали ще приготвя любовна вечеря, дали има да учи ...) ....

Колко сладко звучи всичко това ....... Да ви кажа честно, това просто ми хрумна и реших да го споделя с вас .
Не смятам да го превръщам в бизнес , това с което бих се занимавала е както казах магазинче за бельо.
Много повече ми е на сърцето , но незнам дали би  вълнувало толкова и бъдещите клиенти , като вземем предвид МОЛ-овете от една страна , и от друга още по малките магзинчета и бутки от които виси по някой чорап а като се загледаш вътре окачени кащички  на ниски цени.

# 102
Тогава действай за подправките.

# 103
  • Пловдив
Според мен бельото е много по-печелившо, не изисква толкова специално съхранение като подправки, нямаш нужда от специални разрешителни, няма срок на годоност, има висока надценка.
Можеш да се спреш на малък, но добре подреден магазин, много важно е и компетентното обслужване и разнообразната стока (прим. среден клас българско бельо, защото китайските са боклуци, а много скъпите и маркови изискват друг магазин и висок нач. капитал). Успех!

# 104
А магазина за бельо, можеш ли да го направиш по-нестандартен?
Красиви тапети, обстановка. Обслужването, също е много важно.

Общи условия

Активация на акаунт