От баницата изтеглих късметче - здраво, сладко, ЮНСКО бебче!-7

• 25 606
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
За май тойс-а и аз тъкмо щях да кажа, че доставят колички. Аз лично количка не съм взимала от там, но съм правила поръчки, тежащи над 20 кг и не съм имала проблеми с доставката.
sophiepp ме е изпреварила и е дала темата.

# 646
ООО Благодаря Ви много!!! Аз  я открих пуста тема малко преди да ми кажете  Party Обаче сега ще падне едно велико четене..
sophiepp  можеш ли да ми обясниш точно как я поръча? В смисъл само с кредитна карта ли става? Абе плащането ме интересува  Hug Hug

# 647
ООО Благодаря Ви много!!! Аз  я открих пуста тема малко преди да ми кажете  Party Обаче сега ще падне едно велико четене..
sophiepp  можеш ли да ми обясниш точно как я поръча? В смисъл само с кредитна карта ли става? Абе плащането ме интересува  Hug Hug
регистрираш се, пълниш коницата и поръчваш Peace
моята карта е дебитна
за нов клиент има кодове и доставката ще ти излезе 5евро

# 648
Ulla, искам да ти изпратя съобщение, но ти е пълна кутията, имаш ли възможност да разчистиш?

# 649
Аз пьк смятам да вземя комбинирана количка,сьс столче за кола!Гледах ги вьв Вис Виталис мн сладки и голям избор има.А и са на добри цени!!!! Peace

На какъв модел си се спряла.
Аз много харесжам  jane i casualplay ,но няма да са те  - 1500-1600лв.Затова се насочих към касида  - TX lander  - полски (комлект зимен,летен кош и копница са 740лв)

# 650
 Значи аз имам пари достатъчно във картата дето ми превеждат майчинството (има ли проблем че са в левове?) Тя ще ми свърши ли работа????

# 651
Здравей kalimana!Чета тука какво са писали другите мами и не мога да повярвам  Shocked!
Толкова много пари за количка,направо сьм в шок, #Crazy #Crazy #Crazy
Аз лично не сьм се спряла на определен модел,зашото не сьм гледала по-обстойно,но като бях вьв Вис Виталис видях че има мн голям избор,а и в Пловдив има мн други магазини за бебешки стоки и смятам след празниците да ги пообиколя!Но определено няма да дам 1500 лв. за количка!!!аз лично не сьм отгледана в тькава и нищо ми няма,бебетата на моите приятелки сьщо не се возят в такива и пак нищо им няма! Naughty Naughty Peace

# 652
Софи, Ула много, много се радвам! Чак си поплаках малко от радост...

# 653
  • Варна
Ulla, много се радвам, че всичко е наред. Стискам палци и за другите 2 майчета.  Praynig
smilianova, няма никакъв проблем, че картата ти е в лв., банката си ги обръща в евро по курса за деня.  Peace И моя първи избор е точно тази количка и от този сайт, разликата в цената от там и в бг е 500 лв.  #Crazy Морска, беше казала, че коша за кола за този модел е 300 лв. От амазон-а може да се поръчва с фирма посредник, пак в На пазар има такава тема, но трябва да се прецени дали има смисъл, защото доставката ( 6$ на кг.) и комисионната излизат соленичко.
zlatnata, права си, че в каквато и количка да си гледаме децата пак ще ги отгледаме. И аз съм била возена в количка 2-ра употреба. Всеки преценява според джоба и разбиранията си. Преди да забременея и аз мислех така, но сега съм на съвсем друго мнение и само да ги имах и 2000 лв. ще дам за количка.

# 654
Pepsilight  много си права миличка Simple Smile Всеки си преценява какво може и какво иска  Hug  Иначе да кажа аз за коша за кола - аз имам макси кози сити Simple Smile и съм си доволна от него, в момента само ми се пречка де, щото мойта дъщеря е голяма за него  Hug Но тази количка ще си я поръчам моментално след празниците. Мисля че си заслужава и ще бъда супер доволна ако всичко се нареди  Laughing Laughing днеска направо се ощурих, няма какво да избирам повече тва ще е, аз още сутринта казах изискванията си а тази количка ги припокрива напълно, като изключим 2-3кг отгоре ама тва ще го преживея  Laughing Laughing Все пак   bouquet Hug Благодаря на всички, които ми помогнаха и напътиха

# 655
Софи, Ула много, много се радвам! Чак си поплаках малко от радост...

Лулу Hug хайде, и теб те чакаме с добри новини!!! fingerscrossed

# 656
Здравей kalimana!Чета тука какво са писали другите мами и не мога да повярвам  Shocked!
Толкова много пари за количка,направо сьм в шок, #Crazy #Crazy #Crazy
Аз лично не сьм се спряла на определен модел,зашото не сьм гледала по-обстойно,но като бях вьв Вис Виталис видях че има мн голям избор,а и в Пловдив има мн други магазини за бебешки стоки и смятам след празниците да ги пообиколя!Но определено няма да дам 1500 лв. за количка!!!аз лично не сьм отгледана в тькава и нищо ми няма,бебетата на моите приятелки сьщо не се возят в такива и пак нищо им няма! Naughty Naughty Peace
Определно те подкрепям,независимо колко разполагам не бих дала 2000лв за количка дето ще я ползвам има няма 2 години и после?Имам 2 колички,едната я ползвах само 2 месеца.И двете ми колички събрани заедно не надминават 600лв.Сега ако си харесам количка ще е максимум 400лв.Просто толкова много колички няма какво да ги правя после.Имам и кош за новородено.

# 657
Здравейте.Чета ви,но не се включвам,защото темата за количките малко ми е далеч все още.Нека първо да си направим сватбата и после ще я мисля.Предполагам,че няма да дам много пари,защото не разполагам с тях,едва ли и в омента на раждането бих разполагала.Естествено ще гледам на бебчо да му е удобно.
Ulla,sophieph  Hug радвам се,че всичко се е развило в положителна посока:)

# 658
За количките - имаме Кангаро Круизър, от която съм много доволна. Живот и здраве, ще си я ползваме.
Аз също не бих дала 2000 лв за количка, дори и 1000 лв не бих дала. Не робувам на моди, особено в тази област.
Бих вложила такива пари в готина екскурзия за цялото семейство, примерно.
Дъщеря ми проходи на 10 м., на годинка вече излизахме пеша, ако бях дала такива пари за количка, бая щях да се ядосвам.
Но това си е въпрос на избор, разбира се, и уважавам всеки друг такъв Peace

# 659
Добре бе ... не знам дали някой ще даде такива пари..В интерес на истината ние например имаме възможност  и повече да дадем,ама не мисля ,че е нужно.Много от моите познати -жени същото имат възможност ,но повече от 1000лв не им струват количките.
Важно е да обичаме и да се грижим добре за бебчето,а не да не го поглеждаме, а да го возим в количка от 2000лв..аа Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт