Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен-тема 2

• 66 867
  • 526
  •   1
Отговори
# 75
Наде, благодаря ти, че сподели как си получила информацията за баба Бона. Пожелавам ти да намериш отговора на въпроса защо ти се е дала тази информация...  Hug

Бинито,
искрено ме накара да се посмея на това : "...А след 2009 г. децата ще започнат да се раждат с умственото развитие на 5-годишно дете....."
Беба, тамън ще хванеш от тези Wink И ние да вземем да опитаме Wink"
Е, ако Господ ни дари с още едно детенце след някоя друга година може и ние да хванем промоцията за умственото развитие.  Simple Smile Така ще си имаме 2 човечета с акъл на 5 годинки- дъщеря ми и второто дете Simple Smile

# 76
Моята молитва и искания са към Христос и Светата майка това което е било в миналото е незнайно и маловажно всеки го описва како му се дава а дали е истина или не точно. Бъдещето ще покаже.

# 77
ТАЗИ СЕДМИЦА ПРЕДИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ТРЯБВА ДА СТЕ В ПОСТ И ИСПИТА ЩЕ Е КОГА ...............

# 78
Вальо гледам снощи до късно си стоял... добре че даваш вдъхновение....

Бинито ще прочета нещата от линка за тази жена и това, което е казала. Истина е, че хора с такива дарби рядко са пбили признавани приживе и само времето награда им е давало, когато казаните от тях неща се сбъдват
Вальо то вярно, е че миналото трудно ще се разбере, но любопитно е да знаеш....
Това за децата и на мене ми хареса.... newsm78 замечтах се що пък не и аз  Party

Горска Китка, а може би съм споделила защото от помощ се нуждая, а някой отговора знае тук  bowuu

# 79
Ами Наде, може да ти се е дала тази информация, защото баба Бона е искала да те насочи към този манастир, който ти е явила. Може би тя иска да отидеш на това място. Евентуално там ще намериш отговори на някои въпроси, които бушуват в тебе. Може да срещнеш определени хора, може да се случат определени неща... незнам... А може би тоози манастир може да запада и да има нужда от някаква финансова помощ и чрез тебе баба Бона да се опита да ни включи всички нас в това да помогнем... Незнам... Наистина отговора според мен се крие на мястото, което ти е посочила...

Сега се сетих за един сън, който сънувах в студентските години- в 1 курс... Бях много поразена от съня.. Една от моите много близки приятелки( вече и кума) имаше един приятел, чиито родители бяха разделени. Баща му беше изхвърлил буквално майка му на улицата и тя нямаше къде да отиде. Мнооооого ми стана мъчно за тази жена наистина.... Вечерта много се молих за нея, Господ да се погрижи за нея и... даде ми се един интересен сън. Сънувавах, че отивам в църквата Св. Петка в Пловдив( аз съм пловдивчанка и баба ме е кръстила там). Та един глас ми каза насън-" Отиди в църквата Св. Петка, там ще намериш човек, който ще помогне на тази жена".
Е, мен много ме беше срам, но тръгнах.. Реших да последвам съня си. Отидох до църквата.. беше някакъв празник. Отвън имаше жена, която продаваше цветя. На излизане тя ме заговори, поприказвахме си доста. По едно време тя ми каза : " Момиче, имам приятелка, която е възрастна и болна. Не може да се грижи сама за себе си. Познаваш ли някоя жена, която да живее при нея и да се грижи за нея"... Онемях.. буквално онемях, защото тогава се намери отговора на това как да се помогне на майката на онова момче... Та аз й казах, че имам някого на ум. Разменихме си телефоните. Аз съответно казах всичко на моята дружка и тя организира след това нещата... Така, още същата вечер майката на онова момче имаше подслон над главата си и се грижеше за тази жена....

Това беше един от сънищата ми, където ми се каза директно къде да отида, за да намеря начин и отговор как да се помогне на определен човек.
Та, Наде, може би твоя сън също има подобно значение... Казва ти се определено място, но отговора може да се крие точно там...

По отношение на децата, Наде, може да пробваш. Жената може да има деца докато физиологичните й функции ги има... Няма значение възрастта Simple Smile

# 80
Китка, натсръхнах от съня ти! Разкошен е. Много ми хареса финалното развитие на нещата  bouquet

# 81
И на мен   bouquet
Когато за нещо нямаме очи наяве, насън ни се дава

# 82
Пак интересно сте писали, аз чета, чета.
Binito , ами срам-не срам, не съм чувала  Embarassed То човек си мисли, че познава града си и историята ми, но се оказва, че никак не е така.
Gorska_Kitka със сърце си го поискала и си направила добро.Неведоми са пътищата Божии!

Цитат
Беба, тамън ще хванеш от тези  И ние да вземем да опитаме
То си има замисъл в тази работа, пък аз бързам  Wink
Няма възраст за децата, щом искате действайте.Аз най-много ще ви се радвам  Hug

# 83
За мен тази госпожа ще си остане непознат феномен, както и всички феномени от ранга й.

# 84
Йорданка Николова- много нисши астрални духове мечтаят за изява тук на земята а там как са при Космическия разум. Прочетох час от написаното не вярвайте на всичко което се казва а мислете логически. Не бъдете като пилета не всичко което се яде е полезно. И ПАК ТОВА СА ЕЗИЧЕСКИ ПЛЕМЕНА. Чудя се по кой път да поема.

# 85
От книгата за леля Слава

Прониквайки отвъд вратите на битието, категорична е: "Душите, отплавали от белия свят, не отсъстват от живота. Бдят над нас ведно с извисени духовни същности."Това са нашите ангел-пазители и духовни учители. Проучва развитието им.
"И да искаме, не можем да останем сами нито в тоя свят, нито в оня... На Земята всякога сме по двама
-   утвърждава. - И единият е по-ниско..."
"Немалко самота трябва да натрупаме, за да проу­меем - не сме сами"- остроумно се шегува поетът.
"В пространството край нас обитават същес­тва, които не виждаме - споделя прорицателката.
-   Някои са високо еволюирали. Знанията им за Все­мира са без ограничения. Но има и други, които..."
Слава е медиум (носител на свръхсетивни способ­ности за общуване с мъртви - б. а.) от висока класа. Комуникира с духове и души, благодарение радарите на свръхсетивността. Говори за Отвъдното не с дръз-новение, а с улегнала мекота и достойнство на мъдрец.
   Категорична е - комуникациите със сенки от миналото не бива да са самоцелни, а само при съдбовна потреб­ност. Добре е да ги предхожда молитва.

# 86
Койзнае още колко феномени имаме,но не ги знаем,може да не са всички добли като Св. Слава (така я нарича баба Ванга),но всичко с времето си,прави ми впечатление ,че повечето предричат катаклизми и мега бедствия,но винаги ни успокояват "България ще бъде слабо засегната"

# 87
Gorska kitka, страхотен сън си имала! А, и след това развитието на нещата е било, като чудо Hug
А, Беба, няма нищо, то аз дето съм израснала в съседен квартал, на този в който е живяла леля Слава и пак не бях чувала за нея до преди да напишат за нея тук Вальо и Надето.

Вальо, много си прав ти... Simple Smile

Наде, Вальо, тъй наречените ангели-хранители имат ли си имена? Бях чела преди време, че според рожденната дата на човек - в интервал от ден....до еди кой си ден, определен ангел-хранител бди над този човек. Бяха изброени с различни странни имена. Май даже беше в нета това четиво newsm78

# 88
Чета ви с интерес  bouquet

# 89
Добро утро на всички. Здраве, топлина и усмивки  Hug за всички пишещи и четящи в тайна или в явно   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт