Слава Севрюкова - познатият и непознат феномен-тема 2

• 66 867
  • 526
  •   1
Отговори
# 90
Да ти се връща   bouquet

# 91
Привет Simple Smile

Днес ще имам много натоварен ден, но реших да драсна някой ред.

Надя, благодаря за хубавите и позитивни пожелания.

Бинито, и на мен ми е интересна темата за ангелите- хранители. Аз смея да твърдя, че дъщеричката вижда мноооооого повече от това, което ние си мислим. Незнам какво точно, но знам, че вижда нещо, което аз не мога... Много често се случва тя да гледа втренчено някъде( например към дивана,където няма никой и нищо интересно) и да гука Simple Smile Дори има случаи, в които не мога да я нахраня добре, защото тя постоянно извърта главата си в дадена посока и гледа мнооооооооого странно и любопитно. Знам, че децата могат да виждат аурата на човек. Пак от наблюденията с дъщеря ни- често пъти тя ни гледа някъде над главите и се усмихва... Тя си знае какво вижда Wink

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 13:31 от Gorska_Kitka

# 92
Привет!Чета ви с удоволствие, да знаете!!!   bouquet

Горска китка, страхотен сън! А финалът на историята е достоен за филм  Peace
Аз тази нощ сънувах баба ми. Тя почина преди 4 години. Никога до сега не бях я сънувала. Та, сънят... Спим със дребосъците и чувам шум, входната врата се отваря и някой влиза в кухнята. Ставам аз да видя кой е и насреща ми баба с много красива оранжева рокля. В първия момент и се зарадвах и си помислих какво ли ни е донесла.... В следващия се стъписах, защото се сетих,че тя не е вече сред нас и започнах уплашено да отстъпвам назад. А тя ми вика:" Чакай, чакай, искам да ти се похваля...." Аз толкова много се уплаших, че се стреснах и се събудих. Какво щеше да се хвали???  Thinking
Ще ви споделя и едни мои размисли за баба, пък вие преценете... Баба ми беше съботянка. Всяка събота ходеше на църква (Църква на адвентистите от седмия ден). Като дете и аз съм ходила с нея- организираха нещо като неделно училище за децата там. Беше ми много забавно и интересно. Бях много малка и ще да е било преди Коледа и казвам на баба: "Бабо, ако се помоля на Господ да ми купят колело, дали ще ме чуе?" А баба ми казваше:"Остави това колело...Ше дойде време , когато хората няма да имат нужда от велосипеди и коли. Само докато мигнат и ще бъдат там където искат."  Тогава много съм се чудела на тези нейни приказки, но съм си го обяснявала с вярата и в Господ. И други такива неща ми е казвала, които едва сега осъзнавам истински. А като си помисля тя беше съвсем обикновен човек... Освен Библията и книгите на Елена Вайт друго не четеше. А за врачки и други подобни и дума не даваше да се издума - смяташе, че са създания на сатаната. Интересното  е че само Ванга не отричаше, но и нея не приемаше за чиста монета....

Забравих си мисълта....  Simple Smile Като се сетя пак ще я напиша!

Успешен ден на всички!

ПП: Питала съм я защо, след като не признава врачките, чете толкова много Елена Вайт? Тя също е пророк... Отговорът беше, че Е.Вайт е богоизбрана... Сега ще се поразровя за нея из нета  Wink

# 93
 HugПривет и от мен , стана ми интересно за Людмила Живкова,аз преди 2-3 г. се опитах да намеря материали за нея ,но не успях да попадна на много такива,можете ли да ме насочите къде да търся,а що се отнася за асамблея'' Знаме на мира'' ,много ми се иска някой ден да отида на това място,дори преди време бях пускала тема тук ,но нямаше голям интерес Thinking

# 94
Малчева незнам какво означава съня ти, не е бил лош обаче Simple Smile
За Елена Вайт като намериш нещо сподели, за първи път я чувам
Ифа и на тебе това ще кажа, тук и за Людмила да пишеш няма лошо, тя е част от духовната светлина на България

# 95
Малчева незнам какво означава съня ти, не е бил лош обаче Simple Smile
За Елена Вайт като намериш нещо сподели, за първи път я чувам
Ифа и на тебе това ще кажа, тук и за Людмила да пишеш няма лошо, тя е част от духовната светлина на България
Ами аз не се притеснявам да пиша,за съжаление само съм слушала много малко за нея и се надявах тук да прочета повече.А къде се намира това място,където е построена асамблеята Rolling Eyesв смисъл малко извън София или в самия град Grinning

# 96
Привет и от мен! Доста сте писали, докато ме няма, и много интересни неща  bouquet

ТАЗИ СЕДМИЦА ПРЕДИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО ТРЯБВА ДА СТЕ В ПОСТ И ИСПИТА ЩЕ Е КОГА ...............
Тъкмо за поста говорихме с колежките ми, мои приятелки. Едната ми казва:"И на Бъдни вечер само постно, да знаеш". И обяснява за питката, която се разчупва, че се слагало едно парче от моето парче под възглавницата и се помнел съня. И постна да е питката - само със сода и вода и брашно. Аз й обяснявам, че когато спазваш някоя традиция, я спазваш отначало докрай. Имам предвид, че за да пости човек на Бъдни вечер, трябва да пости от самото начало на постите, както е отредено. Иначе, има ли смисъл да е само на Бъдни вечер? А тя настоява да постя. Даже и питката да замеся.

Бинито, и на мен ми е интересна темата за ангелите- хранители. Аз смея да твърдя, че дъщеричката вижда мноооооого повече от това, което ние си мислим. Незнам какво точно, но знам, че вижда нещо, което аз не мога... Много често се случва тя да гледа втренчено някъде( например към дивана,където няма никой и нищо интересно) и да гука Simple Smile Дори има случаи, в които не мога да я нахраня добре, защото тя постоянно извърта главата си в дадена посока и гледа мнооооооооого странно и любопитно. Знам, че децата могат да виждат аурата на човек. Пак от наблюденията с дъщеря ни- често пъти тя ни гледа някъде над главите и се усмихва... Тя си знае какво вижда Wink
Ех, Горска китка, и на мен ми е много интересно как децата виждат отвъд материалното. Синът ми една вечер директно ме попита:"Мамо, защо съм те избрал тебе да си ми майка?" Е, неподготвена ме завари. Така и не отговорих на детето. А дъщеричката на една моя позната, която чакаше бебе за едно с мен, й е казала, че ще има момче, въпреки че на всички прегледи на ехограф докторите са казвали, че пак момиче ще има. Дъщеричката й била категорична и даже разговаряла с нероденото си братче, като галела често корема й, което хвърляло в ужас моята позната. Та тя казваше, че накрая ще се види дали е момче или момиче. И се оказа, че наистина е момче.

Мили приятели, аз ще пътувам за Добрич, там ще посрещнем празниците. И няма да ме има известно време тук. Искам да ви пожелая много здраве, много любов, много усмивки и до нови срещи през новата 2010 година! Hug

# 97
Ифа, за Людмила Живкова най-пикантното което знам е че умира вечерта преди пътуване до Малта - библиотеката на Малтийския орден! Може и да е случайно, може и да не е... А какво е правила тя за България - едно от нещата е комплекса "Камбаните" - там има много камбани /ако не са ги окрали/ от всички деца, които са идвали тук на тази Асамблея - те бяха 3 или 4. На две от тях съм бил охрана - много ентусиазъм и усмивки имаше тогава!

# 98
Zuki весели празници и много обич и настроение с близките хора...
Жалко е, че сме били "слепи" когато нашите деца са се родили. Сигурно много неща съм изпуснала....

# 99
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!  bouquet
МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ВЪВ ВАШИТЕ ДОМОВЕ ДА ИМА!  bouquet
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Hug

# 100
Много интересни неща пишете и ви чета с удоволствие!  Hug

HugПривет и от мен , стана ми интересно за Людмила Живкова,аз преди 2-3 г. се опитах да намеря материали за нея ,но не успях да попадна на много такива,можете ли да ме насочите къде да търся,а що се отнася за асамблея'' Знаме на мира'' ,много ми се иска някой ден да отида на това място,дори преди време бях пускала тема тук ,но нямаше голям интерес Thinking
Ифа, аз което знам за Людмила е от книгите , които си купих. Но относно смъртта и не се знае точно каква е истината. Всичко е обгърнато в  някаква мистерия. Преживява две катастрофи, една след друга. Откарана е в болница в тежко състояние. Сегашната медицина не и помога кой знае колко, тя се обръща към алтернативната медицина. Заминава за Индия, и се влюбва завинаги  в тази страна.Очарована е от хората  там и свободата не техния дух. В последствие често е посещавала страната  по покана на Индира Ганди и се е задържала там повече... Simple Smile  Там се среща  с хора, които и разказват за Агни Йога  и тя  става последовател на това учение.
Тогава  в България нищо  не се е знаело за това учение. Тя намира себе си  и почва усилено да се увъвършенства вътрешно. Мисли, че мисията и е да помага н адругите, най-вече на децата!
Мислят я за странна и комунягите много скачт срещу нея. Опитват се всячески да я отсранят и успяват.  Confused Тя е сама срещу всички, има само няколко духовни приятели, с които държи връзка.  В последно време уморена от борбата срещу тоталиарния режим и закостенелите мозъци  на правителствените фигури, тя се затваря много в себе си. Храни се съвсем малко . Яде предимно ядки и мляко. Става вегетарианка.  Имала е перфектна фигура и бодигарда , който бил с нея мисля около 25 години/ не съм сигурна/  до нея казва, че  никога не я я виждал да  боледува и винаги била пълна с енергия! Всички след конференция били скапани, а тя кипяла от енергия и  всички се чудели как  и откъде  има тя тази сила. Четяла много източни философии и винаги имала книги със себе си в колата, когато пътувала.

Относно смъртта и има няколко версии. Убийство, отравяне, самоубийство, инцидентна смърт като мозъчен  удар...и други. Тя умира във  вилата си в Боровец, точно ден преди да замине за Малта/ както каза notar/. Решението и да замине от Бояна за вилата се строрило странно на всички, дори и на бодигарда, но това било нейното желание, да бъде там. Далеч от всички. Казват, че всичките дни била затворена  и не исклала да  се вижда с никого, освен с бодигарад си. Била тъжна и някак си  замислена през повечето време,  но последния ден преди смъртта била някак си много жизнена, усмихвала се загадъчни и изглеждала щастлива, което ме навява на мисълта, че  тя е решила " да замине " от този свят. Направила е своя избор, като е направила ритуално самоубийство. Така го наричаме, ние, невежите, а то си  е било  път към висшите светове.  
Намерена е  гола в басейна, само с кърпа на главата. Живков наредил да се направи аутопсия, но всичко било тайно и нищо не есе знае  за аутопсията. Само някакви мъгливи и противоррчиви резултати. Било забранено да  се говори за това. Охранявали тялото денонощно и не давали на никой да припари до него.

Питали са Ванга, защо не е предупредила, че Людмила ще умре и тя казала-Не видях смърт!  Rolling Eyes Което пак ме навежда на мисълта, че тя е решила сама да прекъсне земния си живот, който  зе нея е бил скучен,  материален и далечен.Верочтно се е получило по време на медитация, когато тя достига състоянието  Самадхи- сливане със Светлината/ Бога. Тя е медитирала, това казва бодигарда и... Това си спомням най-ярко  от прочетеното в книгите за нея.

Китка, дъщеричката ти е  една малко ангелче  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 дек 2009, 23:17 от black-russian

# 101
Днес е много голям празник за мен .
Предстои ми изпитание, но ще се справя .
Доста сте писали в новата тема,дано имам време да ви прочета .
Моето пожелание към всички:  http://misli.hit.bg/blessed.html

# 102
Nadia Jasem ,много интересно четиво .
Не можах да го прочета докрай,но... има време.
Срещнах едно име - дядо Влайчо .
Баба ми и дядо ми го познаваха, идвал е у дома на гости, а аз съм седяла в скута му, бях много мъничка, но споменът се е запечатал дълбоко в паметта ми. Съжалявам, че не съм разговаряла на такива теми с баба и дядо, които отдавна не са между живите. Със сигурнос са имали какво да ми разкажат.

# 103
Привет на всички в днешния хубав и празничен ден Simple Smile

Алекс, благодаря ти за позитивното пожелание и мисли. Изключително много ми хареса  Hug
Това, че си имала досег то такъв невероятен човек като дядо Влайчо е направо благословение. Много се радвам за теб, че си се докоснала то този мъдър и духовно извисен човек.
Намерих на едно място, където пише,че леля Слава се е срещала и контактувала с дядо Влайчо и че мнооооого го е ценяла :

"С пророчицата контактуват и родни сензитиви. Изключително високо цени дядо Влайчо от с. Коньово, Новозагорско"

а ето и линка:

http://freeforum.politolozi.com/index.php?topic=1157.0

Black russian  Hug  Много ценна информация за Людмила.

zuki, ами някъде съм чела, че децата до 3 годишна възраст имат мноооого ясна представа кои са и за какво са тук... Преди време една моя позната питала детенцето си какво е било преди и то й казало " Ами бях момченце" и почнало да разказва какво ли не... Направо ме озадачи това..
След като ти сподели, че детенцето те е питало защо те е избрало за майка, аз намерих отговор на това защо дъщеричката ми в един сън ми сподели защо се е преродила в нашето семейство и защо ни е избрала точно нас за родители.. Може би иска да ми предаде това послание, за да мога да я водя по пътя й след като тя забрави....
Дечицата имат такива невероятни способности... Понякога ние родителите ги подтискаме като ги приемаме с насмешка и индиректно ги отдалечаваме от техните дарби, казвайки им, че "говорят глупости".

# 104
Момичета,момчета от все сърце весели Коледни празници, независимо къде сте и с кого сте  Hug
Както казва леля Слава ние никога не сме сами.... Heart Eyes
Радвам се, че се запознах с тук с толкова интересни и позитивни хора   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт