мъж скорпион???

• 121 597
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:22 от Biskara

# 466
  • София

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 13:47 от Бамби03

# 467
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:21 от Biskara

# 468
  • София

Да, аз не го написах в предния пост да не те засегна, но от това което пишеш се вижда и че не  е много интелигентен и добър. Не си заслужава, остави го да си търси жена, а ти си намери нормален мъж и го забрави. Усилието не си заслужава.
Вероятно работиш нещо което на него също не му харесва. Wink

# 469
Biskara, браво за описанията, много са ти точни!

# 470
Знам, че ще шокирам много хора сега, но трябва да го кажа.

Те не са май всички едни и същи ....

Май...

Grinning

П.П. Никой да не ме пита защо и как, моля  Mr. Green

# 471
Забравих да кажа, че докато бяхме тази вечер с моя ск. да ядем навън, сервитьорът дойде при нас и ни пита дали преди два месеца сме били там. Ние гледахме тъпо, понеже за първи път сядаме там.
И той твърди човекът, че ни познава. И след като настоявах, севитьорът казва - Вие бяхте тук с Др. Хаус. И чак след като видях снимки, че актьорът е бил там му повярвах. И явно е имало двама на масата с него, които си приличат с нас, хаха. Това беше куриозът на вечерта.

Помислих си, ей веднъж да седна на ново място и да разбера, че Хаус бил седял на абсолютно същата маса  Laughing

# 472
Много са чувствителни на тема деца от друг мъж, зарежи го и не се занимавай. За него си втора ръка, т.е. не си могла да създадеш семейство и това те прави неподходяща партия--и по-добре за теб, нали знаеш че е по-добре да не се сбъдват мечтите на човек.
Според тези хора, щом като си се оженила/омъжил за определен човек това е, втори шанс не е възможно да се дава, независимо какви са обстоятелствата, и най-лошото е независимо дали има чувства или не. В повечето случаи чувствата са налице, но ината и егото са в повече, също така и общественото мнение какво ще кажат хората. Тези мъже се самоизяждат от вътре, това им е в природата, много рядко е да мислят за друг освен за себе си.
Shocked Shocked Shocked
Бискара, не мога да повярвам, че може да се изказват толкова крайни и категорични становища за непознат човек!

# 473
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:21 от Biskara

# 474
Не съм съгласна с черното описание на мъжете от зодията. Само за ината бих примълчала. Blush
Самоизяждаме се понякога, но то е точно, за да не нараним другия. Confused

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 12:26 от surela

# 475
зарежи го и не се занимавай. За него си втора ръка, т.е. не си могла да създадеш семейство и това те прави неподходяща партия--и по-добре за теб, нали знаеш че е по-добре да не се сбъдват мечтите на човек.
Кого да зареже? Мъжът до нея или мъжът скорпион по принцип?
Как разбра първа или втора ръка е за него? Той ли ти каза????? Или имаш способност да четеш мислите на хората?
А това, че е по-добре да не се сбъдват мечтите е ...без коментар

# 476
Аз имамопитсъс скорпиони. Самата аз съм козирог. Мога да кажа, че в началото беше много тежко, защото се минава през период на проверки жиления и воюване. След време горе долу се напасва, и със следващия скорпион вече е по-лесно. Много са прикрити и раними, същевременно не им пука много за емоциите на другите. Най-много се дразнят да имаш претенции към тях. Ако поискат - ще го направят, ако не искат няма...като цяло,ако те обичат и се държиш сравнително мило,нищо няма да ти бъде отказано, но трябва да си ...мила...нещо, което аз не мога. Поведението им в началото и вече,когато са те "проверили", е много различно.

Мен ме заряза един скорпион наскоро (те мнооого рядко зарязват уж), защото го плаши моята злоба и емоционална нестабилност и го натоварвам емоционално - а то всъщност естествено, че неговото поведение провокира това в мен- просто ме вбесяваше и си го търсеше. Но със скандал и каране и злоба нищо не се постига със скорпиона. Така както със жилене нищо не се постига с козирога,за когото най-важното нещо е уважение, стабилност и респект от половинката.

Изобщо, въпрос на напасване, те са много различни взависимост от това,с каква жена са. и аз явно не съм много за тази зодия.

А от скорпион извинение не очаквай, поне не и нормално такова. Дори да е виновен, ще го изиграе обиден  Laughing. Най-любимото ми е, когато като види, че не му минават номерата и няма да му се размине, дойде и със сърдит омразен тон ми каже "Извинявай !".  Laughing Изобщо скорпионът е мъж за по-нежни жени, които да го работят полека и да не са обидчиви.

За такива като мен - е една много натоварваща връзка, в която човек не може да се отпусне, защото тъкмо всичко е прекрасно и след час се скарвахме за нещо.

Също така скорпионът много търпи простотиите на околните, но и него трябва да го търпиш, тъй като понякога просто е в лошо настроение и иска да ти развали и твоето. Козирогът също изпада в състояния, но ние си имаме 4ест и достойнство и рядко си го изкарваме на близките си.

Никакви скорпиони пове4е за мен.
Скорпионът сам си е най-големият враг и много се самотормози! Майната му:D

# 477
.

Последна редакция: нд, 17 юли 2011, 18:22 от Biskara

# 478
Ако не са влюбени, ако са влюбени и се инатят- нищо не можеш да очакваш. Те си живеят в собствен свят и си мислят че имат приятели и познати. Всичко се упована на собствен интерес, ако не им изнася нещо си се затварят в черупката. Глупави мъже са, това--не могат да ценят хората, комплексари и си мислят че света се върти около тях.
Ако са влюбени и имат малко мозък в главата, тогава можеш да очакваш повече. Успех.

А това да изчезват за извесно време все едно са потънали в дън земя.После се появяват и все едно всичко е наред и трябва да си им на разположение, присъщо ли е за тях?Навсичкото отгоре да ти ровят в телефона и да ти държат сметка  Twisted Evil Аз това не го разбирам  newsm78
това им е най-редовния номер. За него има две при4ини. Или сте се скарали и те така се опитват да се измъкнат от сдобряването. или има и друга. скорпито когато е влюбено иска винаги да си с него. но когато има някакъв конфликт се покрива и почва с игнорите. не го търси първа никога, той сам ще си дойде. скорпионът трябва да е влюбен в теб за да е поносима връзката. Хубава и спокойна никога няма да е, но ако те обича поне ще знаеш, че всичко ще бъде направено за теб. Никога никога не го мачкай, особено пред хора.
Ако не те обича, безскрупулно ще те използва и манипулира, без да му мигне окото. 

# 479
Shocked Shocked Shocked
Бискара, не мога да повярвам, че може да се изказват толкова крайни и категорични становища за непознат човек!

Ти май не четеш добре  Shocked Shocked Shocked. Нали не можеш да допуснеш че говоря за човека който коментира Бабми03. И не е нужно изобщо да вярваш, всеки може да си каже мнението базирано на опит, нали?

Не съм съгласна, скорпионът, ако обича една жена, ще я обича и с децата й. При тях любовта е отвъд условности. Ако си му нужна емоционално, много рядко ще успееш да го отблъснеш.
 друг е въпросът , че невинаги обикват и че ако не си му нужна чисто емоционално, ще те използва сексуално, ще манипулира, ще играе и ще си гледа изгодата.

Общи условия

Активация на акаунт