Отговори
# 15
 И аз си копирам поста от старата тема
Дидерончо, много хубави новини, още веднъж ти желая лека бременност и едно сладко малко лъвче на финала
Деси, радвам се че малчо няма хепатит, наистина на коледа стават чудеса.
Гея, честита малка Стела на приятелката ти , дано всички трудности да са останали зад гърба им и вече само радост да има в живота им.
Клави и на мен ми истанаха очите в кухнята ви, както и в градината на Лори
Момичета искам да пожелая на всички една прекрасна и незабравима първа Коледа с дечицата и една щастлива Нова Година.Нека всичко лошо да остане в старата , а новата да ни донесе само здарве, щастие и благополучие
Малко рано е за поздрави, но утре заминаваме на балкана и ако не ни затрупа снега чааак на 4-5 януари ще се върнем Whistling

# 16
Доре,сега ти казвам едно чисто ново "Добре дошла отново" и да ти кажа също,че това,което си написала е жестоко!!!! СТрахотно жестоко е! И съм убедена,че всичко това е извирало от дъното на душата ти.
Гея,мина ли ти главата? В момента ти пращам филма с бледоликия Peace
Диде,пропуснала съм ти поста за Зари.Извинявай! Embarassed Само не се изнервяй и бъди спокойна.Аз все си го повтарях докато бях бременна.Дано всичко да е моментно "настроение" на Зари.Ама тя по принцип нали е кротичка? Гушни я,дори и да се дере от рев,просто я гушни  и изчакай да й мине.Знам,че е трудно,но понякога аз това правя.И без това само това можеш да направиш сега.Пипни си коремчето и се усмихни! Знаеш,че те очаква нещо толкова хубаво..Ееех,ако знаеш как се размечтах сега Heart Eyes Много съм щастлива за тебе Hug

Коя бременна тема? Искам и аз да се отнеса на острова на спокойствието поне за малко Simple Smile

# 17
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, тегля го, мерси Hug Не е минала Sad А темата е бременни в проблемното Praynig

# 18
Пак е чичо Маринчо... А, на мен в първи клас леля Панка уби всяка вяра и надежда, като я разпознах зад брадата... Cry И като се освестих от удъра почнах да чета "Птиците умират сами", за да си върна вярата... Laughing

Гал, ще дойда, ако ставам за пред хора до тогава... Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 18:20 от MamaZ

# 19
  • София
Ей, Фокси, много ме поласка. Аз съм много страхлива по отношение на епистоларните си опити, та ти ми вдъхваш много увереност... Hug

# 20
А,не те лаская.Просто най-хубавите неща се пишат,когато са реални и преживени.Затова ми хареса.
Аз между другото бих написала същото,но "музиката" ще е заменена с "усмивката" (от моята гледна точка) Grinning
Ейй,прави чудеса тая усмивка Mr. Green

# 21
  • София
MamaZ  rotfImbo ти върна коледния дух  newsm51

# 22
  • Варна
Тони, весело изкарване на празниците и на теб. Поздрави на мама  Wink

# 23
И аз да цопна в новата тема,страхотно заглавие  newsm10

Доре,  smile3501

Гея,както казва баща ми като му се оплача,че нещо ме боли(я някоя рана)- "Напикай я и ще мине" Crazy .Цокни едно винце и дано ти мине  Hug

На мен ми се въртеше идейка да покажем малчовците като бебета(в първите дни) и сега,да си припомним колко малки са били и колко са пораснали  Heart Eyes,дано ви хареса.

# 24
Запис и от мен в новата темичка,само положителни постове да има в нея.  Hug
kremucka и моята Лора е леко разочарована от Коледния подарък от нашата фирма.Пратиха и нещо от сорта "Не се сърди човече",не е лоша играта ,но като че ли  е малка за нея и за това не я харесва.За "чичо Маринчо",мислим моя брат за Коледа да го маскираме ,но се притеснявам да не го разконспирира моята малка детективка,защото онзи ден я водих с мен в центъра и видяхме един Дядо Коледа и тя ми вика:"Мамо,този е млад и се е направил на Дядо Коледа с изуствена брада,а истинския си има негова и е стар" Shocked
Лара,много сте хубави с Алекс в снега,при нас така и не натрупа Sad.
vasi__k,Митето също е голям сладур искам и аз снежни снимкиии.
Деси,страхотна новина,от здраве да не се отъвете. Simple Smile
Гея,честито на приятелката ти ,да и е живо и здраво детенцето.
Пис,моето село е Мало Конаре в посока Пловдив на 8 км.от Пазарджик.
Диде,лека и безпроблемна бременност ти желая от сърце.
Всички сте поканени в нашия двор,място има за всички,а и имаме хубаво червено винце -домашно производство.Тази година замисляме нови тревни площи за децата. Simple Smile

# 25
Айдеее да си наместя и аз телесата в новата тема.

# 26
Само да ви покажа какво се случва у вас, докато сте на коледни купони, и се спирам... Laughing

http://www.vbox7.com/play:98d7b642

# 27
  • в сърцето на един мъж...
Раде, а моя понеже е лекар, все казва - то нали е от края, отрежи го Mr. Green А за виното - малко по-късно ще си стопля греяното вино дето го има у дома или ще продължа от снощното уиски...
Лори, една приятелка си решаваше проблема с подаръците лесно - оставяха на стареца бисквитка, бутилка кола, и писмото или нещо друго. На сутринта бисквитките са нахапани, колата напита - стареца е идвал и е донесъл подаръци за под елхата Wink Така и вълка сит, и агнето цяло Grinning

# 28
Само да ви покажа какво се случва у вас, докато сте на коледни купони, и се спирам... Laughing

http://www.vbox7.com/play:98d7b642
Боже колко е сйладка принцесата ти.Да ти е жива и здрава и много да те радва  bouquet

# 29
Май се изложих.сори Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт