Юлски бебета - тема 20

• 23 309
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро Grinning
 party023 beer smile3510 cook cook
Искам да почерпя днес ставаме на 6м. Hug
Честито и на Ема на А4,Константин на TANI80 и на Мартина на evaagaina да са живи и здрави и много да ви радват Hug Heart Eyes
Аз имам да наваксвам в четенето и отивам да  smile3529

# 46
Добриютро,
Честити месечинки на Мики, А4, TANI80, evaagaina :  bouquet
Маймун, куца работа, добре че отминава. Да не я пък болят верно ушите? А може и от зъбките, наистина и аз съм чувала потъркването на ушичките като симптом.
(вероятно усещането преминава и към ушите, затова newsm78). Стискам палци за апарата.
А4, и азнам, че никакви тръбички не трябва да има Peace
В тая връзка похвалих ли се, че климатикът ни наистина е заминал? Отишъл бил компресора. Нов климатик трябвал. Ама този е работил две години и нещо. Най-успешната ми покупка се превърна в най-неуспешната...
Ако са чисти дрехите ги обличам втори път. Ползвам промишлено количество лигавници, защото връща храна, а и какви лиги се точат, не е истина и така успяваме понякога да изкараме деня само със смяна на лигавници.
Преди да стана такъв звук се чу откъм памперса на бебка и я чакам да се събуди да я преобуя, а тя вече час от тогава си спинка и туй то. Сигурно е мокро до ушите, милото.

# 47
Darka и аз като Мимето помислих, че на бънджито му казваш паяк Laughing.
Миме и аз съм се спряла на същите шейни и понеже няма време се чудя дали да не поръчам евтинката, но така искам тази с дръжката, а сега нямам пари Cry. Уж свекъра и баща й щяха да купуват на Андреа шейна, предупредих, че всички подаръци ги искам под елхата за първа година да са готови за Коледа, а не след това да ми ги точат, ама никакво раздвижване #Cussing out. Много се чудя да тегля ли от кредитната, тъкмо мислех да я изплатя и да я закрия и сега пак ще ме вкарват в разходи :bad-words. В голяма чуденка съм, знаеш ли за колко време пристигат?

# 48
Почерпете се, мами, днес моят мъник става на цели 6 месеца!!!

# 49
  • София
Здравейте мами,
Честита месечинка на Ема, Константин и Маритна!

Драга, опитай се да се въздържиш от покупката от кредитната карта (аз съм в омагьосан кръг от 3 години с моята и само да си върна парите - веднага я закривам Stop) Защо не кажеш на мъжа ти и свекър ти какво си й харесала (хем ще ги улесниш да не се чудят какво да и вземат). Дано само да не са като моите свекъри, които от както се е родила Андреа не са се сетили да питат има ли нужда детето от нещо ( добре че са нашите, които едва свързват двата края, но помагат и то без да съм поискала нищо). Hug
Инкс, много гадно за климатика. Но, щом така или иначе ще се налага да сменяш мога да ти препоръчам Daikin, от три месеца работи денонощно на 23 градуси и сметката за ток за 3 месеца общо ни е 120 лв. Аз от тази покупка съм наистина доволна. Че миналата година на газта, при условие, че включвахме радиаторите само вечер за 4 часа и в събота и неделя плащахме по 120 лв на месец, а уж на газ било по-евтино (а, сме със скъпо котле - 7000 лв с 3 радиатора - още ме е яд) #2gunfire
Маймунче, дано при Стейси премине тази стачка. Анди също търка нослето, очите и ушите и аз го свързвам със зъбките, защото чакам един мъчителен зъб да излезе, а горе-долу по това време започна да ги търка.  Hug
Ние сме изцяло на кърма и имаме 5 хранения на ден, в последно време започна да хапва и по 6 пъти и да заспива най-рано в 23.00 часа. Какво му стана на това дете - не знам. Преди заспиваше в 21.00 и ставаше сутрин в 6.30. Вашите сладури в колко заспиват вечер?

# 50
честити месечинки на всички!

# 51
Fionita, ние се кърмим по хиляда пъти, на нощ ставам по 3 пъти някъде... Днес категорично вече отказах да стана в 6:20 след като в 4:30 беше яла като прасе- че и вода беше пила след това и за моя радост след кратко мрънкане с бибата в уста заспа. И аз мислех, че като се захраним ще спре, но нъцки. Пък и тя не яде много пюре заради лактацията де. Сега остава духалката да й пречи щото се включва и изключва и шуми но не мога съвсем да я спра.

Честити месечинки!!!

Тани80, честито ти голямо момче!
Ние като порасне малко Изабел ще дойдем до Ловеч за й покажем зоологическата градина ако още е толкова уникална и задължително ще ти се обадя да пием кафе  Laughing Още отсега давам заявка  Crazy

И ние търкаме очички когато ни се спи.

Нелир, сега се сещам - виждала съм го този сериал но нещо не ме е грабвало описанието...

# 52
честити месечинки на всички!

# 53
Добро утро!

# 54
Абе замислих се, дали не е възможно да се приспособи дръжка за шейна, така че да се бута newsm78 Че 100лв. разлика за една дръжка, уф. Ще питам баща ми, той е креативен, може да измисли нещо.

# 55
Добро утро !
Първо да пожелая на Джиджи лек път !Аз трябваше да пътувам утре с брат  ми ,но се отказвам - хвана ме страх с двете деца , а и Нана до скоро повръщаше от пътя , та ще го отложа с няколко дни=щяло да се затопля.
Въпреки признаците ,който показваше Влади упорито стана  ясно че няма намерение да яде никаква твърда храна и прекратявам опитите да го захраня поне за седмица -да си ми мляска и да ме гледа в устата като ям  да посяга към храната ми ...какво да го правя. Rolling Eyes
Fionita, И аз мислех, че като се захраним ще спре, но нъцки.
не се заблуждавай ,Емили . И аз си ги мислех такива първия път , но за наше съжаление не става. Simple Smile Нищо де кой каза че няма да се научи да си спи кротичко.Просто захранването не влияе на нощните будения.
честити месечинки на всички и от мен !
А4 спомням си от преди беше писала че доктора ,при който бе водила бебка ти бе препоръчал една подходяща за захранване каша = ставаше дума за кашата -на Фризокрем -ориз и царевица , опита ли я ако да какви са ти впечатленията.С тази каша захраних дъщеря ми - беше на 6 месеца и седмица някъде .Прие ямного добре ито след като ми отказа и Хумана и Милупа направо не можех да повярвам.Ядеше я и след като направи 2 години и то с огромен апетит.Е , тя е доста злояда и за това така ми се е набила в съзнаието тази каша Simple Smile
Маймунче дано се успокой Стейси , а и ти покрай нея! Hug

Честити зъбки на сдобилите се с такива!
Влади се събуди.До после. Heart Eyes

# 56
Честити месечинки на Мария на mikivl, Ема на А4, Константин на TANI80, Мартина на evagaaina.

Търка си очичките и нослето, когато и се приспи. Към ушите за сега не проявява интерес.

Maimun77 мисля, че трябва да провериш дали не я болят ушичките, защото това може да е причината да не иска да суче.

# 57
Честит малък рожден ден на Мария на mikivl,Ема на А4,Константин на TANI80 и Мартина на evaagaina.Нека да бъдат здрави,позлушни и щастливи деца.
Честита месечинка на Цветомила на sims__

Тука има ли бебенца които ядат по 4 пъти на ден newsm78 Ние от 4-5 дни сме така Sad

# 58
Ох, много съм завеяна, ама то все пак всеки ден си честитим, та честити мсечинки на порастващите ни юлчета Hug.
Сезари и аз съм в този омагьосан кръг с картата от три години Joy. Иначе не само съм казала няколко пъти, че вече време не остана, а даже съм и показала какво съм харесала, явно както обикновено ще се наложи аз да си го взема, Моят свекър е като твоите, от както се е родила сега на именният й ден се сети, че има внучка и й купи едно якенце без ръкави, не е лошо, като изключим, че й е голямо и е зима и не е за якенце без ръкави, но да не му намирам кусури, веднъж се е сетил все пак.
Ех, на мама момичето, солидарна е към майка си. Снощи повърна върху одеялото на баща си, а днес върху неговата половина на чаршафа Grinning.

# 59
  • София
Добро утро мамита!
ТАНИ, А-4, МИКИВИ ЧЕСТИТИ ВИ МЕСЕЧИНКИ! ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ БЕБОЦИ!

Миласара, я гледай станали сте телевизионни звезди. Много сте фотогенични. Страхотно предизвикателство поиска.

Общи условия

Активация на акаунт