Доволни ли сте от почистването на снежната покривка?

• 11 167
  • 263
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Доволна съм от почистването. Живея на малка уличка и вчера, и тази сутрин мина снегорин.Тротоарите си изчистихме сами. За протокола - не живиея в София.
Тъкмо да питам дали случайно не живееш срещу кметицата... Mr. Green

# 46
Не не съм доволна. Вчера цял ден обикалях по задачи и деня ми започна със придвижване от Студ. поликлиника до метрото на Мусагеница за 1 час и 40 минути. На спирката на Лесотехническия беше ад някакъв закъсали автобуси, коли... През деня пак задръстване навсякъде. Прибрах се в офиса за около 2 часа и прочетох публикация в дир. бг, че тоя път зимата не ни е изненадала били реагирали адекватно. Нахалството им е ненадминато.

# 47
То нямаше как да ни изненада, защото аз знаех от понеделник (че и по-отрано) какво ще стане в петък. Та те ли не знаят?!  ooooh!

И хубаво, че като една истинска врачка пророкувах какво ще се случи, та нагласих нещата така, че да не трябва да ходя до университета. Поне до там си спестих мъките!

# 48
спираме да плащаме данъци

Аз все се заричам, ама не знам дали после няма пак на мен да се трупне! Трябва масово да стане това. И ще стане, аз го предвиждам, щото то бива и може, ама бивол за мезе не може! Ще им приседне, че то и овчото търпение се изчерпва.

# 49
Доволна съм от почистването. Живея на малка уличка и вчера, и тази сутрин мина снегорин.Тротоарите си изчистихме сами. За протокола - не живиея в София.
Тъкмо да питам дали случайно не живееш срещу кметицата... Mr. Green
Не знам къде живее беба2, но аз живея срещу кметицата и тук не е изчистено...
Пфу, никва далавера от това съседство  #Cussing out И в детската ни градина е мизерия, и пътищата - непочистени  ooooh! То бива да не си корумпиран, ама това вече граничи с тъпотия  Joy (Шегувам се, не ни е тъпа кметицата, просто още е неориентирана  Peace)

# 50
  • In my tropical dream
Изказвам се като пешеходец.
Снощи главен булевард, до който живея, беше идеално заледен; в 9ч. сутринта в Бургас тротоарите бяха огледало, включително и главната пешеходна улица Александровска (наша гордост). Едва се придвижих от нас до работа. Беше ужас. Добре че сега има слънчице, че се постопи малко.
Но все пак ортопедите ще имат доста работа. Close

# 51
...Мента, глог и валерян...и да не се плюе за щяло и нещяло  Tired
                                  Утопия  Crazy.

# 52
Доволна ли - само да ми беше паднала в ръчичките вчера сутрин...
 #2gunfire
Не знам за кои квартали в София говорите, но нито Цариградско шосе беше почиствано, нито Йерусалим (само по Ал. Малинов беше минавал снегорин), в Горубляне имаше автобуси на градския транспорт (2 броя), които се бяха обърнали встрани от пътните плана (може би и те не са били "подготвени" за зимата), по Симеоновско шосе хората сами са разчиствали пътя (това го знам от баща ми, който минава оттам за работа).
Изобщо не говоря за малките улички - за там е ясно, че не може техниката да смогне...
Напълно съм съгласна с една моя колежка, според която изборите (каквито и да е) не трябва да се правят латно време, а около 15 януари...

# 53
Айде пак започва зимната приказка.... Rolling Eyes След 2 часа приятелят ми ще се опита да се прибере, защото в петък опитва само 3 часа на Петте кьошета. Ай да видим ще ли да си бие рекорда  Laughing

# 54
  • София
Беше ад вчера. Наглостта на кметицата до момента отвява всякаква конкуренция. Гледах новините преди малко: Фандъкова правила нощна проверка /да, но всички знаеха, че няма да вали/. Ай, сиктир от евтин популизъм! Що не провери вчера или не се разходи по Цариградско, така малко да се слее с избирателите? Нищо де, хак да ни е, заслужаваме си го!

# 55
Абе тя не го прави нарочно, че да ни е яд. Скоро стъпи в длъжност - едва ли си е ориентирала в концесията и изобщо в общинската работа.... Аз лично си мрънкам, но й давам шанс - рано е да я заклеймявам - един е супер Бойко, ама той Премиер стана  Laughing

# 56
  • София
Абе тя не го прави нарочно, че да ни е яд. Скоро стъпи в длъжност - едва ли си е ориентирала в концесията и изобщо в общинската работа.... Аз лично си мрънкам, но й давам шанс - рано е да я заклеймявам - един е супер Бойко, ама той Премиер стана  Laughing

Едно от първите й изказвания, след стъпването в длъжност, беше свързано със снегопочистването. Кой я би през устата тогава да се репчи, че е готова?! Считам вчерашното й изказване за липса на какъвто и да било опит, и професионализъм, което определено не ме кара да бъда оптимист.

# 57
О, ама тя женицата толкова си може, не е виновна
То беше ясно, че за нищо не става, ма си викахме, че като е учителка, поне МОН й приляга
Но като кмет явно ще е едно" голямо 0 (зеро)"

# 58
И аз не съм доволна.По главните улици е минал снегорина колкото да замаже положението,а др е работа на колите.
Днес ми се наложи да изляза пеше и съм вървяла по заледените патеки до блиския пазар 20мин,като се има предвид че го вземам спокойно вървяща за 5-6мин.

# 59
... един е супер Бойко, ама той Премиер стана  Laughing

Той пък все едно правеше нещо.
бул. Сливница 10.01.2009 г.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/53.jpg?t=1261249652
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/snimki/54.jpg?t=1261249667
Много "добра" работа, няма що  tooth smile3501

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 21:18 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт