ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 125 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Не визирах никого не го приемай толкова лично.Чела съм предните ти постове и честно да  ти призная ако бях на твое място дори и в темата нямаше да влизам да чета   Peace

# 46
Не визирах никого не го приемай толкова лично.Чела съм предните ти постове и честно да  ти призная ако бях на твое място дори и в темата нямаше да влизам да чета   Peace
bye bye bye

smile3505 smile3505 smile3505,

нямам нищо против, разсъждавайте си върху това, което искате,

НО, АКО ТОЗИ ГОЛЯМ КЛАСИК РЕШАТ НУРИ БЕШЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВ, НАПРАВО ЩЕШЕ
       ДА СЕ ЧУДИ НА МНОГО, АМА МНООООГО НЕЩА ТУК.

ОЩЕ ЕДИН ПЪТ, СОРИ  smile3525 smile3525 smile3525

# 47
  • ES
Дунавска баба, няма лошо, след като си чела книгата ще разказваш в резюме бъдещите серии, а и защо да не правиш аналог със сериала.

И между другото, писането с главни букви в интернет означава крещене.

ВАЖНО .::. Netiquette - network etiquette... или как да се държим в Интернет

Главните букви

Освен в краен случай, считайте ги за забранени. Редовните букви маркират нормален тон на изразяване. Според практиката, всичко написано с големи букви се приема като върховна степен на акцент, разбирай "крещене".
Използвайте главните букви там където обикновено им е мястото - в началото на изречения, имена и т.н.

# 48

Дунавска баба, няма лошо, след като си чела книгата ще разказваш в резюме бъдещите серии, а и защо да не правиш аналог със сериала.

И между другото, писането с главни букви в интернет означава крещене.

ВАЖНО .::. Netiquette - network etiquette... или как да се държим в Интернет

Главните букви

Освен в краен случай, считайте ги за забранени. Редовните букви маркират нормален тон на изразяване. Според практиката, всичко написано с големи букви се приема като върховна степен на акцент, разбирай "крещене".
Използвайте главните букви там където обикновено им е мястото - в началото на изречения, имена и т.н.

Извинявам се, но за мене това не е крещене, това е начин, по който човек да помисли по друг начин върху нещата. Както виждате мога да пиша и нормално. А, че за мене не е нормално изрази от сорта/актюра беше по хубав, а сега актюра нещо погрознява/. Това като какво ще го приемете?????? Naughty

# 49
  • Варна
Като сме почнали да разискваме Ферхундето малко клипчета с нея.
http://www.youtube.com/watch?v=MP9znpkzgss&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=VbTBuzrHjh4
http://www.youtube.com/watch?v=AGoKUaydrYY
Шевкет и Оуз мият чинии  hahaha hahaha hahaha http://www.youtube.com/watch?v=vjyMIQ_x4_U

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:22 от Magosniwa

# 50
  • Варна
А за артиста дето играе сега Шевкет според мен този не е толкова хубав като другия. Това си е мое лично мнение . Не мога да си извадя очите ,но това не значи ,че играе по лошо. А Оуз не е толкова зле с мустаци ,изглежда по зрял с тях.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:22 от Magosniwa

# 51
  • ES
...... А, че за мене не е нормално изрази от сорта/актюра беше по хубав, а сега актюра нещо погрознява/. Това като какво ще го приемете?????? Naughty

Joy
Може да не знае (няма) ер малък на клавиатурата момичето. После неграмотното писане няма нищо общо с етикецията в интернет, това са две различни неща.

А ти в оригинал ли чете романа Листопад или го има преведен на български?

Извинете но сайта, в които бяха поместени снимките на актьорите не пишеше Оуз а Огьоз, мiсля че така се произнася. И понеже е с дублаж не се чува как го произнасят в сериала. Как е превилно да се произнесе. А Шевкет е с "в" а не с "ф". Хайде дотук с правописа на tr имена.  Laughing

# 52
  • Варна
Ако говорите за моите грешки много се извинявам.  Praynig Praynig Praynig Имам някои проблеми с клавиатурата и едва сменям езиците. Rolling Eyes И с буквите нещо и става .  #Cussing out За което пак ви моля за извинение  Praynig Надявам се .че все пак ме разбирате.  Embarassed Hug

# 53
...... А, че за мене не е нормално изрази от сорта/актюра беше по хубав, а сега актюра нещо погрознява/. Това като какво ще го приемете?????? Naughty

Joy
Може да не знае (няма) ер малък на клавиатурата момичето. После неграмотното писане няма нищо общо с етикецията в интернет, това са две различни неща.

А ти в оригинал ли чете романа Листопад или го има преведен на български?

Извинете но сайта, в които бяха поместени снимките на актьорите не пишеше Оуз а Огьоз, мiсля че така се произнася. И понеже е с дублаж не се чува как го произнасят в сериала. Как е превилно да се произнесе. А Шевкет е с "в" а не с "ф". Хайде дотук с правописа на tr имена.  Laughing

Романът го няма преведен на български, така че човек сам трябва да си прави изводите, от къде е четен. И наистина с правописа да е до тука, защото всеки бърка, в бързината да изрази своите мисли. Бъркам и аз. Но това, не е до липсата са буква в клавиатурата си мисля.  newsm78 Както и да е, нека от това да не се прави проблем. Проблемът е съвсем другаде, доколкото всеки осъзнава и се замисля върху това.

Още един път, извинявам се. Всеки си има право на предпочетания.

На всички във форума от сърце  smile3525 smile3525 smile3525.
       Нека снежната приказка България, каквато е в момента, да ви носи само щастие

santa2 santa2 santa2

# 54

А кои са Шепкет и Уоз, извинете? явно аз гледам друг филм. А на клипчето виждам Шевкет и Оуз (Şevket ve Oğuz)

питам, защото си написала тези имена два пъти

А за артиста дето играе сега Шепкет според мен този не е толкова хубав като другия. Това си е мое лично мнение . Не мога да си извадя очите ,но това не значи ,че играе по лошо. А Уоз не е толкова зле с мустаци ,изглежда по зрял с тях.

# 55
  • Варна
Добро утро и хубав ден.  smile3525 smile3525 smile3525
Поправих си Шевкета и се надявам да е наред сега.  Praynig Rolling Eyes

# 56
А Уоз кой е?   newsm78

# 57
  • Варна
Поправих и Оуз.  Hug Благодарение на теб научих имената на героите.   newsm51

# 58
е защо благодарение на мен? нали гледаш сериите, там ясно казват Оуз.
Да се радваме, от утре ПО ДВЕ СЕРИИИИИИИИИИИ Simple Smile

# 59

Общи условия

Активация на акаунт