ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 125 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
ЕЕЕ, най-после някой да напише какво става Hug
ББ
А защо ЛЕйля се жени за Оуз, а не Неджля и Оуз обича ли Лейля Thinking Кога и защо се разделя г-жа Пепелянкова, демек Ферхунде с Шевкет newsm78

# 91
  • Варна
ЕЕЕ, най-после някой да напише какво става Hug
ББ
А защо ЛЕйля се жени за Оуз, а не Неджля и Оуз обича ли Лейля Thinking Кога и защо се разделя г-жа Пепелянкова, демек Ферхунде с Шевкет newsm78
бб[Оуз се жени за Леиля ,защото мисля ,че Ферхунде го заплаши ,но какво не знам ,защото не неразбирам езика. Семейството на Али Ръза разбраха за връзката на Оуз и Леиля ,когато тя падна по стълбите и в болницата се разбра ,че е загубила бебето. Той Оуз като се ожени за нея май нея обичаше ,а беше влюбен в Неджля. После Оуз и Неджля бягат заедно. Тогава се развеждат Оуз и Леиля. Оуз като влиза в затвора се разделят с Неджля. После чак като излиза от затвора май Оуз се влюбва в Леиля. Почва да я ухажва ,подарява й цветя и т.н.]
Хайде малка клипчета на Леиля и Оуз.  Hug
http://www.youtube.com/watch?v=VtiT8YPdQoI
http://www.youtube.com/watch?v=X8V-rvWtkuo
http://www.youtube.com/watch?v=p80yz-7k_X0

# 92
# 93
Чудех се къде сте.  bouquet

# 94
  • Варна
Това го копирах от предната тема ,където съм писала доста какво става. бб[ Седеф ще стане рекламно лице на някакъв продукт. Появява се на рекламни плакати. После Седеф мисля ,че се занимава с дизайн на рокли или нещо такова.Шевкет ще влезе в затвора ,но не знам защо. През това време мисля ,че Ферхунде ще разбере ,че е бременна ,но ще направи аборт (голям плач хвърли тогава) Ферхунде тръгва на работа при някакъв на име Левент и имат връзка.Майката на Шевкет вижда Левент с Ферхунде и става един скандал. Ферхунде напуска къщата на Али Реза ,а Шевкет разбира ,че жена му изневерява мисля , защото си сваля халката. Май после се развеждат с Ферхунде. Шевкет излиза от затвора и започва работа в такси или нещо такова. Седеф целува Шевкет веднъш по устата и заминава. На другия ден разговарят Шевкет и Седеф , но явно не е било нещо хубаво защото Седеф блака после.Фикрет срешна някакъв на име Таксим , който има 3 деца 2 момчета и едно момиче и има една страмна майка . И само след една две серии се ожениха тайно без да каже на никой от семейството си. Когато Али Реза научава ,че дъщеря му се е оженила става един скандал. Фикрет заминава при мъжа си. Там дъщерята отначало не я приема ,но после се сприятеляват. Фикрет и Таксим се влюбват и са щастливи. Неджа се згодява за едно момче на име Джен ,но после развалят годежа ,а Неджа бяга с Оуз . Двамата се крият в някаква хотелска стая. Онази дето е женена за шефа на Оуз забременява от Оуз и май съпруга й разбира и я гони от вкъщи или нещо такова. Тя кара трудна бременност  и Оуз я прибира при себе си. И така живеят тримата Оуз Неджа и тая май Джейда се казваше.  35 Оуз го арестуват и него не знам защо.После бяга от затвора и пребива Ферхунде . През това време Джейда ражда и Оуз отива в болницата там го арестуват когато Оуз взема бебето в ръце. Неджа се връща при семейството си сдобряват се с Джен и се женят. Леиля горкато като я изоставя Оуз направо полудява трябваше да викат лекар да я успокоява. После ходи на психолак и започва работа ,но като вижда Оуз отново като е излязал от затвора Леиля влиза в психиятрията. После Оуз почва да ухажва Леиля и се събират двамата. Между другото Оуз доста се променя след като излиза от затвора. ]

# 95
# 96
  • Варна
Страхотни снимки mamast   bouquet   bouquet  bouquet

# 97
  • София
благодаря за ББ   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Попрочетох ви малко и разбрах, че тази вечер има 2 серии. Вече така ли ще върви сериала или е временно? И ако някой знае - в кои дни ще го излъчват, както досега ли?

# 99
Направо немога да повярвам.Тези хора ще видят ли нещо хубаво въобще?Вярно ли е,че специално книгата е написана по истински случай?

# 100
Какво означава ББ?

# 101

ББ е бели букви т.е. това което предстои се пише с ББ защото не всички искат да знаят развоя на събитията напред във филма Peace

# 102
А ка може да се прочете?
Може би като се копира поста или по друг начин?

П.С. О извинявам се за въпроса. Сега се вгедах и видях кде са ББ.
Благодаря!  bouquet

# 103
А ка може да се прочете?
Може би като се копира поста или по друг начин?

Кликаш с десен бутон на мишката и отиваш на маркирай всичко.Така всичко се оцветява в синьо и можеш да прочетеш ББ.Успех Hug

# 104
  • област Софийска
Чудех се аз къде сте изчезнали, а то имало нова тема. Записче да ви следя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт