ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 125 978
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 16
  • Варна
И аз тук.  Hug Hug Hug
Страхотна тема и анкета браво.   bouquet  bouquet  bouquet

# 17
# 18
Хайде и аз в новата темичка.Филма е страхотен и като гледам ще става още по -интересен.
Снощи докато гледахме филма на няколко пъти чукахме на дърво такова чудо да не ни влезни в къщата.Тази Ферхунде е голяма лисица.Много интересно ми стана как на толкова голям град този ОУз излезе познат с най-малко трима члена на семейството и никой от семейството не знае,че другия го познава.Явно света наистина е малък.Верно ли е ,че Ферхунде им взема къщата и после Оуз я откупува?
Анкетата е много добра,поздравления за инициативата и старанието на авторката.

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 14:34 от naskaa

# 19
И аз тук.  Hug Hug Hug
Страхотна тема и анкета браво.   bouquet  bouquet  bouquet

Peace  bouquet

# 20
Аз пък искам да попитам откъде се познават Али Ръза и Оуз  Embarassed

# 21
BABA, това е специално за теб/защото за всеки влак си има пътници/, на феновете на филма smile3525 smile3525 smile3525, аз лично не съм му фен, но нямам против никой в този форум.

ТА BBABA,нещо не излизат сметките с изписани страници, с фенове, и т.н.т. ТИ ДА НИ СИ ГЛАСУВАЛ И С ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА СИ. newsm78 newsm78 newsm78

# 22
  • Варна
Аз пък искам да попитам откъде се познават Али Ръза и Оуз  Embarassed
Ако се върнеш на епизод 2 ще видиш. Оуз и Али Реза работиха в една фирма ,, Златно листо'' се казваше май.

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 12:20 от Magosniwa

# 23
Аз пък искам да попитам откъде се познават Али Ръза и Оуз  Embarassed
Ако се върнеш на епизод 2 ще видиш. Уоз и Али Реза работиха в една фирма ,, Златно листо'' се казваше май.

Благодаря ти   bouquet

# 24
нещо не излизат сметките с изписани страници, с фенове, и т.н.т. ТИ ДА НИ СИ ГЛАСУВАЛ И С ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА СИ. newsm78 newsm78 newsm78

не те разбрах? за анкетата, гласувах еднокртно и с последната опция, защото така мисля. Аз на мястото на Шефкет не бих погледнал такава ("калтак гиби" дето се казва)... айде да не уточнявам. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
И погледнете резултатите от анкетата, вече 50 души гласували, а нито един не е кликнал на отговор "ДА", тоест никой не одобрява брака на Шефкет с тази ша...тия... Sunglasses
А за какви изписани страници говориш? в предната тема, че не са 50 ли? то 50.. е като крайна страница, че повече не може. А не че не може по-рано да се стартира нова. Аз даже съм за това 100 да ги направят, за да си е всичко на едно място. ПРоблемът беше, че темата така беше оформена, без инфо, без нищо... Тук се опитах да сложа на едно място (в първия постинг) всички възможни линкове, откъдето да се теглят сериите и музиката също. За да не се пита през 2 постинга "къде мога да намеря днешната серия"... От първия постинг, оттам се кликва и се намира.
Мисля, че така е по-удобно. Вчера можеше да се редактира, ако някой беше казал нещо, нямам против. Но вече бутон "редактирай" не работи според правилника на този форум

# 25
нещо не излизат сметките с изписани страници, с фенове, и т.н.т. ТИ ДА НИ СИ ГЛАСУВАЛ И С ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА СИ. newsm78 newsm78 newsm78

не те разбрах? за анкетата, гласувах еднокртно и с последната опция, защото така мисля. Аз на мястото на Шефкет не бих погледнал такава ("калтак гиби" дето се казва)... айде да не уточнявам. Това е мое лично мнение и не ангажирам никого с него.
И погледнете резултатите от анкетата, вече 50 души гласували, а нито един не е кликнал на отговор "ДА", тоест никой не одобрява брака на Шефкет с тази ша...тия... Sunglasses
А за какви изписани страници говориш? в предната тема, че не са 50 ли? то 50.. е като крайна страница, че повече не може. А не че не може по-рано да се стартира нова. Аз даже съм за това 100 да ги направят, за да си е всичко на едно място. ПРоблемът беше, че темата така беше оформена, без инфо, без нищо... Тук се опитах да сложа на едно място (в първия постинг) всички възможни линкове, откъдето да се теглят сериите и музиката също. За да не се пита през 2 постинга "къде мога да намеря днешната серия"... От първия постинг, оттам се кликва и се намира.
Мисля, че така е по-удобно. Вчера можеше да се редактира, ако някой беше казал нещо, нямам против. Но вече бутон "редактирай" не работи според правилника на този форум

newsm10 smile3501 90 % правилно, другите 10 %, не искам да ги споделям тук. Нека феновете на филма ди си споделят мислите и разсъжденията.  bouquet

# 26
Не ! Аз гласувах и с нос!
Вчера не можах да гледам , нека някой напише най- същественото Hug

# 27

виж горе на първа страница има линкове към сериите, а най-долу на първа страница има линк конкретно към снощната серия. в сайта на бТВ го има резюмето.
Дунавска-баба... аз не претендирам за 90% вярност. То няма вярно и невярно. Това е лично мнение. Въпрос на вкус. Аз така мисля. Други не. В това му е хубавото на различните нрави, вкусове, виждания...

# 28
Благодаря! И хубава неделна вечер Hug

# 29

виж горе на първа страница има линкове към сериите, а най-долу на първа страница има линк конкретно към снощната серия. в сайта на бТВ го има резюмето.
Дунавска-баба... аз не претендирам за 90% вярност. То няма вярно и невярно. Това е лично мнение. Въпрос на вкус. Аз така мисля. Други не. В това му е хубавото на различните нрави, вкусове, виждания...

ПОКЛОН, BABA, Така е всеки си е с лично мнение. всеки си има вкус. Така е  nono, но има и нещо друго, приказката "НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРУДИЯ". Неможе да харесваш всичко,НАЛИ?

УВАЖАВАМ МНЕНИЕТО И ВКУСА НА ХОРАТА В ТОЗИ ФОРУМ, ЗАТОВА НЕ СЕ И НАМЕСВАМ.

ИЗВИНЕТЕ МИ ВСИЧКИ ПРИЯТЕЛИ НА "ЛИСТОПАД" smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт