ЛИСТОПАД (Yaprak dökümü) - ТЕМА 2

• 125 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • ES
Diziler,
Ако си беше сменил и аватара нямаше да разбера кой си.
Браво за подредбата на темата, да, имаше още "мегдан" за изписване на старата, но няма значение, важното е, че си се потрудил върху новата.

Но на снимката на Шефкет, не е ли друг мъж? Нещо не ми прилича на Шефкет.

Според мен Ферхундето малко късно разбра, че няма да е това, което е очаквала в семейството на новия й съпруг. Но ръкавицата вече беше хвърлена - развода с мъжа и беше неизбежен. Но това май много не я тревожи, защото тя е свикнала да стават нещата по нейния начин. Бързаше, защото остана в безтегловност след като мъжа и я напусна - без къща, разведена, млада жена, знаете в турско на това не се гледа никак с добро око, а, нали Diziler? А както каза Али Ръза, това не беше сватба, а изкупване на грешка, защото уж Шевкет я беше развел с мъжа и.

# 31
Не мисля ,че на Ферхунде й пука ,че е разведена ,млада жена.По скоро си търсеше нещо свежо,младо,невинно и необработено.Все пак Шефкет е с добри преспективи в банката-може някой ден и да се издигни в кариерата.Тя видя,че може да го върти на малкия си пръсти и определено ще се възползва от това и за напред.А и колкото и да нямат пари ,къщата прави голямо впечетление на всеки който я види.Като гледам каква е Ферхунде дори само за едната къща би се оженила.

# 32
С една дума да не не ти идва до главата такава фифундрела Ферхундела! #2gunfire На нея май от нищо не и пука - стана ми неприятно, когато на въпроса на сестрата (ако не бъркам) на Шевкет: "това не са ли гривните, които майка ти подари" каза: "да не смяташ, че ще нося такива гривни".

# 33
  • ES
Когато колежката й я попита защо толкова бързаш с сватбата, тя каза, бързам, защото ще вземе да размисли (шефкет), ще му влезнат под кожата и ще го разубедят. Може би и се страхува, че и той ще има време да я поопознае и види истинската и същност.А и не й е много приятно да шушукат в офиса зад гърба й.

# 34
Бързаше, защото остана в безтегловност след като мъжа и я напусна - без къща, разведена, млада жена, знаете в турско на това не се гледа никак с добро око, а, нали Diziler? А както каза Али Ръза, това не беше сватба, а изкупване на грешка, защото уж Шевкет я беше развел с мъжа и.

не в турско, ами никъде в арабско и т.н. (босненско, албанско, азербайджанско и пр.) не се приема с добро око. И правилно. Ти с добро око ли приемаш това?
А за Шефкет, и на мен не ми приличан много, но го взех едно към едно от сайта на КАНАЛ Д в линка за сериала
http://www.kanald.com.tr/Dizi/Characters.aspx?diziId=17

# 35
  • ES
.......А за Шефкет, и на мен не ми приличан много, но го взех едно към едно от сайта на КАНАЛ Д в линка за сериала
http://www.kanald.com.tr/Dizi/Characters.aspx?diziId=17
Да не би да сменят артиста, които играе ролята на Шефкет по-нататък?

# 36
  • Варна
Аз гледам на пред сериите и Шевкет точно така изглежда сега. Според мен ,или са сменили артиста ,или грознее с всяка изминала серия.  ooooh!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 09:05 от Magosniwa

# 37
Правилно ли чух ,че другата седмица по 2 серии ще дават

# 38
  • на пистата
да се запиша и аз при вас.

# 39
да, по две серии ще дават. От вторник.
А освен Шефкет, и Оуз сега изглежда неузнаваем, далеч не е този "красавец", който сега гледате в бТВ сериите.
След 3 години снимки... сега ги няма тия спирали за мигли, очна линия... има си мустаци човека, блъска с юмрук по масата, изобщо...

# 40
и аз немога да повярвам,че това е сегашния Шевкет

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 20:12 от naskaa

# 41
Джанер Куртаран е Шевкет в първия сезон. После се играе от Хасан Кючюкчетин
Напиши в www.google.com.tr Caner Kurtaran, после Hasan Küçükçetin , за да видиш разликата.
и дай на RESİMLER (снимки)

ето тука са изредени всички актьори в сериала http://www.diziler.com/index.php?page=shows&id=1090 колонката вляво

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 20:40 от diziler

# 42
  • София
като гледах първата и част от втората серия ..........се чудех това от къде го взеха,но сега ми е много интересно нямам търпение да дойде вторник Wink

# 43
Много от хората,който плюха сериала сигурно сега го гледат,но няма и да си признаят.Мен си ми харесва а тази Ферхунде да не ми е в къщата Laughing

# 44
Много от хората,който плюха сериала сигурно сега го гледат,но няма и да си признаят.Мен си ми харесва а тази Ферхунде да не ми е в къщата Laughing

СОРИ, НЕ ЧЕ ГО ГЛЕДАМ, ЧЕТА ВИ.

И АКО СИ ПРОЧЕЛА ПОНАПРЕД, ЗНАЕШ, ЧЕ ПРОСТО СЛЕД КАТО СЪМ ПРОЧЕЛА КНИГАТА, НЯМА,
      НЯМА КАК ДА ПРЕГЛЪТНА САПУНКАТА

И ПАК, АКО СИ ЧЕЛА, СЪВСЕМ НАСКОРО, НЕ ИСКАМ ДА ОБИДЯ НИКОГО, УВАЖАВАМ ВКУСА ВИ
      И РАЗБИРАНИЯТА ВИ ЗА ЖИВОТА, ЩОМ КАТО ТОЙ СЕ ЗАКЛЮЧВА В ТОВА, КОЙ Е ХУБАВ, КОЙ Е
      ГРОЗЕН.

smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт