Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с тъща/свекърва, която ми дава нежелани съвети за кърменето на детето ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с тъща/свекърва, която ми дава нежелани съвети за кърменето на детето ми?
Ситуацията изисква търпение и дистанция. Важно е да се уверите, че съпругът ви подкрепя вашата страна. Можете да ограничите контактите със свекървата си и да не й обръщате внимание. Не е нужно да й обяснявате количеството храна на детето. Важно е да се съсредоточите върху благосъстоянието на детето и да запазите спокойствие. Важно е също така да поддържате дистанция и да не позволявате нейните съвети да ви влияят, като гарантирате, че съпругът ви подкрепя вашата позиция и обсъждате как да поставите граници. Ограничете контактите със свекърва си и не й обръщайте внимание на нежеланите коментари. Съсредоточете се върху благосъстоянието на детето си и поддържайте спокойствие.