Коледа идва! - 4

• 60 235
  • 565
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, просто сте страхотни!  Много искам да се науча да правя такива торти, чета, чета в тортената тема и пак не ми е ясно как правите тези чаршафи. Явно още не съм надобряла за това. Моите са все с кремче отгоре  Sad

# 481
  • Сливен
Ето това направих на бързо кекс с кокос и парченца шоколад не изглежда много добре шоколада ми беше със сметана и нещо не се разтопи както трябва ,но стана много вкусен децата го нападнаха и едва оставих 3-4 парченца за таткото
http://naska75.snimka.bg/cooking/sladki-izkusheniya.454755.16718062
http://naska75.snimka.bg/cooking/sladki-izkusheniya.454755.16718112

stasi76 браво много са красиви с какво покритие са тортите и как преливаш цветовете много е ефектно
в събота обиколих метро ,карфур в бургас и никъде не можах да си намеря сладкарски бой само хартиено форми за бонбони си намерих 200бр за около 2,00 лв.

Последна редакция: нд, 03 яну 2010, 14:42 от andjela 09

# 482
andjela 09 покритието е Готова моделираща маса, а това преливане получих като смесих бяло, синьо, лилаво и жълто.  Wink

# 483
  • Сливен
Аз отскоро започнах да се занимавам с торти за което благодаря на всички в тази тема и за сега съм правила торта с покритие от бонбони маршмелоу предполагам ще стане като смеся с бойчки стига да си намеря ,но засега в който магазин да вляза все не откривам такива stasi76 благодаря ти бързия отговор.

# 484
  • София
Хайде де пишете по някой ред Praynig

# 485

Коледа отмина, вече на Великденската тема...... Wink

# 486
  • София

Изпревари ме, тъкмо щях да го напиша същото. Нищо, че навън е снежно като по Коледа Simple Smile

# 487
Здравейте момичета,
чета ви от доста време и не ми остава такова за да пиша. Искам и аз да ви се похваля какво направих за Коледа: меденките на Джули - 4 тави, бисквити Трюфел - 3 тави, бастунчета - 1 тава, забравени сладки (за мен коледни целувки, понеже малко ги модифицирах) - 1 тава, линцерови сладки - 2 тави. Снимки ще пусна по-късно.
Честита Коледа със закъснение и Щастлива Нова Година!
За Великден предлагам да се пусне нова тема!
 Heart Eyes

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:44 от Genoveff

# 488

Изпревари ме, тъкмо щях да го напиша същото. Нищо, че навън е снежно като по Коледа Simple Smile
Навън е снежно като по Коледа,а на Коледа беше топло като по Великден Crazy
Genoveff ,очакваме снимчици Hug

# 489

Много вярно казано. Joy

# 490

Много вярно казано. Joy

Дайте линк към Великденска тема де!Нема де да си покажа козуначеното руло и кифлите Crossing Arms hahaha

# 491

Много вярно казано. Joy

Дайте линк към Великденска тема де!Нема де да си покажа козуначеното руло и кифлите Crossing Arms hahaha
Като нищо може да започнем от сега Великденската тема Joy
Щом имаш руло и кифли давай ги насам Laughing

# 492
  • София

Много вярно казано. Joy

Като нищо може да започнем от сега Великденската тема Joy
Щом имаш руло и кифли давай ги насам Laughing
и аз тъкмо щях да кажа, че остава само от сега и Великденската тема да подхванем.  Joy

# 493

Не знам дали има стара, но ако няма можеш да направиш  Simple Smile

Нещо този път не се справих с цитатите, извинявам се  Embarassed

# 494
 Thinking Не е рано за великденска тема!!!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт