Коледа идва! - 4

• 60 227
  • 565
  •   1
Отговори
# 495
Дайте линк към Великденска тема де!Нема де да си покажа козуначеното руло и кифлите Crossing Arms hahaha

Не знам дали има стара, но ако няма можеш да направиш  Simple Smile

Нещо този път не се справих с цитатите, извинявам се  Embarassed

Карай Laughing до Великден ще се научиш Laughing Hug

# 496
Дайте линк към Великденска тема де!Нема де да си покажа козуначеното руло и кифлите Crossing Arms hahaha

Не знам дали има стара, но ако няма можеш да направиш  Simple Smile

Нещо този път не се справих с цитатите, извинявам се  Embarassed

Карай Laughing до Великден ще се научиш Laughing Hug

Аз принципно си знам как става, ама какво изтрих, какво направих, слагах, махах и накрая се видя резултата  Joy срам и позор  Embarassed

# 497
Hug

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 22:55 от Крисси

# 498
Благодарим!  Party

# 499

Ей, не си поплювате ами действате! smile3501

# 500
Какво се случва с Великденската тема? Изтрита ли е?

# 501
Явно, да.

# 502
  • ВАРНА морето сините вълни
не мога да разбера какво пък толкова стана с тая великденска тема че беше като трън в очите че трябваше да бъде изтрита който му е рано защо влиза в нея и пуска жлъчни коментари-мен нещо като не ме вълнува просто не влизам-и новата година я подхванахме без позитивно мислене все накриво все със заяждането -толкова ли сме станали черногледи Sad

# 503
не мога да разбера какво пък толкова стана с тая великденска тема че беше като трън в очите че трябваше да бъде изтрита който му е рано защо влиза в нея и пуска жлъчни коментари-мен нещо като не ме вълнува просто не влизам-и новата година я подхванахме без позитивно мислене все накриво все със заяждането -толкова ли сме станали черногледи Sad

Момичета, помолих снощи Лео да изтрие темата.Като му дойде времето някой ще пусне нова.Хубав ден ви желая   bouquet

Доро, в изтритата тема те помолих за рецептата за звездички или елхички бяха.Моля те прати ми я на ЛС или я пусни тук Hug

# 504
И аз мисля като Бетина. Май не трябваше да се изтрива, но вече е късно   Sad

# 505
аз пък си имам копирани много страници от великденската тема  Peace

# 506

Момичета, помолих снощи Лео да изтрие темата.Като му дойде времето някой ще пусне нова.Хубав ден ви желая   bouquet

Доро, в изтритата тема те помолих за рецептата за звездички или елхички бяха.Моля те прати ми я на ЛС или я пусни тук Hug

а каква беше причината да помолиш Лео да я изтрие

# 507
аз пък си имам копирани много страници от великденската тема  Peace

Кари, от скоро съм тук и не знам, за това се извинявам за въпроса си: Преди ли е имало великденска тема или тази бързо се е разраснала без да разбера и от нея имаш странички? Много ли са интересните рецепти и идеи?

# 508
  • ВАРНА морето сините вълни
не съм Криси-но като пусна темата и я награбиха че било рано че не било сега времето че имало и други празници а някои коментари си бяха направо обидни към автора на темата и то момичето кой знае как се почувства и помолило да изтрият темата-мисля че губим човешкото в себе си и се държим като ......

# 509
темата беше от великден 2009 г. и да беше интересна  Peace ,които иска мога да му пратя това което имам копирано

betina33  благодаря ти за отговора , неразбирам защо са тези обиди ,много се ядосвам когато срещна из форума подобни заядливи мнения ,но има хора които влизат в форума заради това за съжаление ,здраве да е ще си направим нова тема

Общи условия

Активация на акаунт