Колко Ви е сметката за ток на месец?

• 1 143 080
  • 13 566
  •   1
Отговори
# 8 985
  • София
50 лева за ток и 100 лева за природна газ, всеки месец сумата е еднаква, 76 квадрата

природЕН газ Peace

# 8 986
Съвсем сериозно направо инфактно и всеки зимен месец 400, та сега и с 60 отгоре... С два конвектора съм един малък пуснат нон стоп , включва- изкючва и един голям само вечер в спалнята. Пералня и сушилня на нощна. Чудя се дали да не започна да иключвам бойлера през деня, но ще изтине целият.

Климатик, маслен радиатор и духалка - 240 лв. Отделно печка, бойлер..

Радиатора не го изключвам, че е в стаята на детето...бачка нон стоп.

На Енерго про ...

# 8 987
  • София
Последна информация за странната промяна в показанията на електромерите ни - всички сменени август електромери (12) са с такива ниски показания, останалите от входа - с високи. Хората и не бяха забелязали това, никой нищо не знае. Обаждах се до ЧЕЗ - там едно маце операторка си пееше стандартните отговори - че при тях няма нищо отбелязано като промяна, показанията са им последните по фактура (т.е. високите), няма смяна на електромери. Каза, че засичащите се сменят, няма фиксирана дата за засичане, явно ще трябва някой да дебне кога ще мине засичането и да пита, ама дали ще кажат какво се случва - божа работа!

Все повече се убеждавам, че монополите си правят каквото си искат, цакат ни яко и който се усети, усети. Нашите електромери все пак имат прозорчета и се виждат показанията, а ЧЕЗ по вили и селата отвън са сложили такива, които са изцяло затворени, нищо не се вижда и хората нямат достъп да си видят показанията - е там пък съвсем си правят каквото си искат.

# 8 988
171.24 лева   с 23,14 лв по-малко от миналият месец  Stop /ЕВН/

# 8 989
45 лв.
(топла вода и отопление - ТЕЦ)

# 8 990
Съвсем сериозно направо инфактно и всеки зимен месец 400, та сега и с 60 отгоре... С два конвектора съм един малък пуснат нон стоп , включва- изкючва и един голям само вечер в спалнята. Пералня и сушилня на нощна. Чудя се дали да не започна да иключвам бойлера през деня, но ще изтине целият.

От конвекторите е! Бойлера няма смисъл да се изключва. Може да опиташ за няколко дни да изключваш и да засечеш киловатите. Аз съм го правила тоя номер, киловатите пак си бяха същите, понеже водата изстива и хаби повече енергия да я затопли после. Ефекта беше че се къпахме няколко пъти със студена вода.

# 8 991
Освен и аз да пробвам номера с бойлера.

# 8 992
134 лв климатик, два бойлера, два хладилника, един фризер, две перални, две готварски печки, една миялна. Климатик и бойлери не се изключват.

# 8 993
За пореден път се убеждавам, че от Енерго Про си правят каквото искат...
Малко им е бил протестът предния път... Пак ще трябва май.  Naughty

В офиса излезе сметка над 160лв. Работят 3 климатика и 5 компютъра и то не постоянно, защото аз съм там за 4 часа на ден - за толкова работят климатикът и компютъра при мен. Другите някой път не се пускат цял ден, защото напича много приятно в стаите.  А, да... забравих и работещите по 4 часа на ден лампи...  Tired

# 8 994
09-02-2015 до 08-03-2015 - 30.38 лв
Отопление с климатик в една южна стая. С 20 лв по-малко от предния месец. Разликата може би идва от там, че ни нямаше 1 седмица в този период.
Топлата вода е на ТЕЦ.

# 8 995
  • София
Дами, ето полезна информация за това, дали електромерите ви отчитат правилно:

http://www.cez.bg/edee/content/file-other/bulgaria/we-care-2015/ … romer_leaflet.pdf

# 8 996
  • Пловдив
58.69 за месец февруари. От 01.02 до 02.03. Всичко на ток - вече сме с климатик, докато ни няма нва 16 градуса, а когато сме в къщи (18-22 часа) 22 градуса, бойлер и пералня на нощна, не се готви ежедневно. Доволна съм.

# 8 997
  • софия
58.69 за месец февруари. От 01.02 до 02.03. Всичко на ток - вече сме с климатик, докато ни няма нва 16 градуса, а когато сме в къщи (18-22 часа) 22 градуса, бойлер и пералня на нощна, не се готви ежедневно. Доволна съм.
Същата работа - 95лв. Не съм доволна  Mr. Green

# 8 998
  • Пловдив
Сега проверих- 82,01лв.Всичко на ток.

# 8 999
От колко часа започва нощната по лятното часово време?

Общи условия

Активация на акаунт