На коя дата ви превеждат майчинството?

• 159 289
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Това означава ли че в началото на май, след като изтекат поредицата от почивни дни, аз ще получа майчинските за март?

Да,възможно е.Няма да е в нарушение на сроковете.Но ще ги получиш през април.Доста експедитивни са от НОИ

# 601
Това означава ли че в началото на май, след като изтекат поредицата от почивни дни, аз ще получа майчинските за март?

Да,възможно е.Няма да е в нарушение на сроковете.Но ще ги получиш през април.Доста експедитивни са от НОИ

Еми дано, защото от сега ще се чудя как ще изкараме с безработен мъж и 2 деца на памперси. Честно понякога ми се плаче в тая държава.

# 602
  • Пловдив
Пик код от НОИ имаш ли?Извади си-безплатно е и ще следиш кога и колко пари ще ти преведат на сайта на НОИ

# 603
Пик код от НОИ имаш ли?Извади си-безплатно е и ще следиш кога и колко пари ще ти преведат на сайта на НОИ

да, имам, следя си аз.Много благодаря за отзивчивостта.

# 604
Извинявам се за идиотския въпрос , но малко се обърках , декларация по чл.50 и 51 ми е до 20.04. , това означава , че до 5 април ще получа майчинството за м.март , нали?

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 17:58 от bebe Selena

# 605
Извинявам се за идиотския въпрос , но малко се обърках , декларация по чл.50 и 51 ми е до 20.04. , това означава , че до 5 април ще получа майчинството за м.март , нали?
Да.

# 606
Може ли да попитам знаете ли кога се изплащат парите за януари.Втората година майчинство ми започна от 10.01.2013.До 10.01 всичко ми е изплатено.На 7 март получих превод от 240 лв за февруари,но за тези 16 дни(от 10.01 до 31.01) от януари още нямам превод.Като проверявам,ми се изписва-по случая е започнало плащане,но още нищо.В петък пратих имейл до Нои,но все още нямам отговор!

# 607
  • Пловдив

Не би трябвало така да са прескочили тези дни.Сигурна ли си,че не си ги получила?Разгледай пак справката с получените суми на сайта и чакаш отговора от НОИ

# 608

Не би трябвало така да са прескочили тези дни.Сигурна ли си,че не си ги получила?Разгледай пак справката с получените суми на сайта и чакаш отговора от НОИ
Elfita сигурна съм,че не са ги превели.Сега прегледах пак.На 5.02 имам превод за януари,но за периода от 1.01 до 10.01 2013.Това е от първата година от майчинството.Те са 6 работни дни.След това 240 лв за февруари.Към 13.00 получих някакво писмо по имейла,че писмото ми е прочетено,но отговор няма.Освен на място да отида да попитам?А те изобщо на имейли отговарят ли?

# 609
  • Пловдив
Ще ти отговорят на мейла.Имай търпение  Wink

# 610
  • varna
Майчета някоя от вас знае ли дали утре ще има превод на майчинството за 2 година-защото от началото на годината имаше превод в началото на месеца  а днес още няма инфо в сайта на НОИ.Благодаря ви предварително.

# 611
Майчета някоя от вас знае ли дали утре ще има превод на майчинството за 2 година-защото от началото на годината имаше превод в началото на месеца  а днес още няма инфо в сайта на НОИ.Благодаря ви предварително.
Парите за втората година май вече ще се изплащат след 9то число на следващия месец.

# 612
Парите за втората година май вече ще се изплащат след 9то число на следващия месец.
от къде е тази информация
на сайта на нои нищо не намирам по въпроса, аз се надявах да ги платят утре, но още нямам нищо в справката в НОИ  Sad

# 613
от къде е тази информация
на сайта на нои нищо не намирам по въпроса, аз се надявах да ги платят утре, но още нямам нищо в справката в НОИ  Sad

Такава информация се разнася от вчера из форумите, само , че не става ясно дали само този месец е забавянето, заради тия добавки , или вече ще е така.Яд ме е и мен , че в сайта им нищо не е отразено - запалили са им телефоните вчера, и се надявах днес поне да имат съобщение на сайта има какво се случва, но уви... като всяко нещо тук.... простотия

# 614
Ако забавянето е заради добавките това е поредната простотия!
Не стига, че хората нямат пари, ами ги и бавят.
Освен това добавки няма да получат всички, нали са решили, че трябва да имаш до определен доход на член на семейството. Това означава, че най-вероятно който има право на добавката, ще трябва да подава някакви документи за нея. Неоправдано е да бавят самото майчинство заради добавката, която така или иначе май още не са решили кога и как ще раздават  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт