Наука ли е астрологията?

• 19 886
  • 503
  •   1
Отговори
# 345
filkam,
ясно е че т.нар "учени" няма да признаят труда на Гоклен. Защото все едно да признаят че са глупаци

Гоклен е бил съвсем безпристрастен - където е открил закономерност я е показал, където не е видял - критикувал е астрологията

# 346
Искате ли да се пробвате с мен и в полунощ да коментираме това, което сте направили? Но тук, пред целия форум?

Дайте си данните.Дата, месец, година и час на раждане както и град в който сте родени. 

Направих кратък анализ на хороскопа Ви, за цялостен е нужно  доста повече време.

Разумът при теб е тясно свързан с емоциите и настроението.Навярно си добър разказвач. Имаш добро чувство за хумор. Трудно би повярвала на нещо което не можеш да пипнеш и видиш.Навярно в ранните ти години  си имала доста пречки и  ограничения, този аспект и сега ти влияе, постигаш нещата по трудния начин.С единия родител не си била в добри отношения или по някакъв начин си била разделена от него.Имаш по-крехко здраве. Често си пренапрегната и раздразнителна, трябва да намираш начин да се отпускаш.

Не ти е много лесно в живота.Понякога прибързваш и това ти създава неприятности. Доста си непредсказуема но в това си има някакъв чар. При теб се предполага ранен брак, който може да се окаже и щастлив.
Привлича те удобството и красивото в живота. Много контактна личност но все обичаш да казваш това което мислиш и от тук може би имаш проблеми.

Необикновенна привликателност, или си много красива  или много чаровна и магнетична!Голяма любов към изкуството, идеалистка. В професията си ще имаш успехи.
Изискана, имаш изяшен вкус, хуманна. Ненавиждаш грубостта и простащината.

Мечтателка копнееща за любов, имаш дълбоки и трайни чувства.
Хората най-вероятно те виждат като недружелюбна , но това впечатление лъже.

Може би си малко ревнива.Чувството ти за отговорност е добре развито, амбициозна , храбра, великодушна и смела.
Дори и да не си станала известна в обществото, ти си лидер в твоето собствено обкръжение.
Виждала си майка си като живееща в свои собствен живот, оставяща те сама да оправяш, но щедро подкрепяща това, от което имаш нужда.

Винаги ще ти се налага да работиш повече от другите, за да докажеш себе си.
Имаш склонност да се придържаш към миналото.
Нещо в детството ти е било нещастно и трудно, единия родител може да е бил прекалено властен с теб.
Може би по някаква причина ти се налага да сменяш често дама си или местоживеенето.

Проявяваш склонност към самота.Понякога ти е трудно да бъдеш толерантна.
Може да си се оженила за някои които ти е бил колега.
Много привликателна за противоположния пол си.
Има вероятност да обичаш струнните инструменти, да си се занимавала с музика.
В по-късна възраст е възможно да имаш проблеми с теглото.
В детството по някаква причина е възможно да си била отделяна от единия родител.
Ти си човек който знае кога да се бие и кога да бяга, и ако си избрала професия на инженер или военен ще имаш успех.
За сега толкова нека ме допълни и другия любител на астрологията.

# 347
"Разумът при теб е тясно свързан с емоциите и настроението."-не

"Навярно си добър разказвач."-не съвсем

"Имаш добро чувство за хумор."-да

"Трудно би повярвала на нещо което не можеш да пипнеш и видиш.Навярно в ранните ти години  си имала доста пречки и  ограничения, този аспект и сега ти влияе, постигаш нещата по трудния начин."-да

"С единия родител не си била в добри отношения..."-да

....или по някакъв начин си била разделена от него"-не

"Имаш по-крехко здраве."-Какво значи  по-крехко? То или е крехко или не е .

"Често си пренапрегната и раздразнителна, трябва да намираш начин да се отпускаш."-да

"Не ти е много лесно в живота."-да

"Понякога прибързваш и това ти създава неприятности."-не

"Доста си непредсказуема но в това си има някакъв чар."-не

"При теб се предполага ранен брак, който може да се окаже и щастлив."-не

"Привлича те удобството и красивото в живота. Много контактна личност но все обичаш да казваш това което мислиш и от тук може би имаш проблеми."-да

"Необикновенна привликателност, или си много красива  или много чаровна и магнетична!"-не

"Голяма любов към изкуството, идеалистка. "-да

"Изискана, имаш изяшен вкус, хуманна. Ненавиждаш грубостта и простащината."-да

"Мечтателка копнееща за любов, имаш дълбоки и трайни чувства."-да

"Хората най-вероятно те виждат като недружелюбна , но това впечатление лъже."-да

"Може би си малко ревнива.Чувството ти за отговорност е добре развито, амбициозна , храбра, великодушна и смела."-да

"Дори и да не си станала известна в обществото, ти си лидер в твоето собствено обкръжение."-може би

"Виждала си майка си като живееща в свои собствен живот, оставяща те сама да оправяш, но щедро подкрепяща това, от което имаш нужда."-да

"Винаги ще ти се налага да работиш повече от другите, за да докажеш себе си."-може би

"Имаш склонност да се придържаш към миналото."-да

"Нещо в детството ти е било нещастно и трудно, единия родител може да е бил прекалено властен с теб."-да

"Може би по някаква причина ти се налага да сменяш често дама си или местоживеенето."-не много често

"Проявяваш склонност към самота.Понякога ти е трудно да бъдеш толерантна."-да

"Може да си се оженила за някои които ти е бил колега. "-не

"Много привликателна за противоположния пол си. "-не

"Има вероятност да обичаш струнните инструменти, да си се занимавала с музика."-не само струнните

"В по-късна възраст е възможно да имаш проблеми с теглото."-да

"В детството по някаква причина е възможно да си била отделяна от единия родител."-не

"Ти си човек който знае кога да се бие и кога да бяга"-може би

".....ако си избрала професия на инженер или военен ще имаш успех."-кой знае

Дано тези отговори не повлияят върху другото, което ще се появи. Не зная дали не прибързвам с тях. Утре ще можем да коментираме по-обстойно.
Преброих 10отговора "не" и 16отговора "да". Останалите 6 не са "да", но не са и "не". Какви изводи можем да направим при тези резултати?

"

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 02:14 от vl

# 348
Силни и интензивни чувства,

В зависимост от нивото на съзнание   или силни и интензивни сексуални импулси, или дълбоки и преобразяващи чувства и отношения и способност да се обича много дълбоко.

Но тъй като става дума за земни знаци (Венера и Плутон), то проявата и разбирането на тези отношения имат и материални или практически белези - секс, комфорт, естетика или желания и стремежи свързани с това.

Значение имат богатството и високия жизнен стандарт, не е изключен брак по сметка или този фактор също да е имал значение при вземане на решението.

Възможна е затвореност/непристъпност що касае отношения с другия пол.

Сдържаност и култура на поведение.

Възможен брак с по-възрастен мъж или си привличат по-зрели и надеждни мъже. Увереност и лоялност по отношение на партньора.
Развито чувство за композиция и структура. Склонност към класика.

Трудно скривате своите чувства. За вас има значение мнението на хората, които ви заобикаля, търсите тяхната Любов и признание.

Значение имат детайлите и подробностите в живота. Всяко нещо да си е на мястото. Стремен към ред и порядък.

Чувствата могат да имат  възвишен характер, склонност към мистицизъм и религиозност. Стремеж към идеална Любов.

Предразположения към изкуство, красота.

Силна енергия в професионален план, бавно, но сигурно вървите към целта. Способност за лишения в името на бъдеща цел. Отговорност в работата. Сила, дисциплинираност  и издържливост. Способности за тежък и интензивен труд, технически способности или предразположения.

Склонност към философия и изучаване на авторитетни идеи в религията и философията. Любознателност. Много приятели и контакти. Способности към преподаване и научни изследвания. Жажда за пътешествия.  

Потъване в спомените за миналото.
Възможни депресивни или напрегнати подсъзнателни състояния. Възможна меланхолия. Разочарования и несгоди.
Възможни са резки смени в емоциите и разположението.
Но и може да има силно желание за вътрешна промяна и преобразяване. Трябва да се работи за търпение и развитие на вътрешен мир и равновесие.

Проницателност и разбиране, но и възможни нервни напрежения, Да се пази нервната система от претоварване и да се избягва излишен стрес.

Може да има добра връзка между съзнание и подсъзнание, затова работата с положителни утвърждения и положително самовнушение може да спомогне забележимо за подобряване на самочувствието, здравето и разположението(както и за подобряване условията в живота)
 .

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 04:42 от wandering

# 349
за filkam:

Имате сериозна и задълбочена мисъл, ментална и подсъзнателна стабилност, разбиране и сдържаност, издържаност, това е нещо което като космически щит ви пази в живота. Психологически способности.

Дисциплина на ума, добре е за математици, естествоизпитатели, навсякъде, където трябва точна, систематична и безупречна работа Благоприятно за управляващи, способности за справяне с отговорност. Добри учени, търпеливи и способни към тежък умствен труд, но може да даде и предразположение към установени начини на мислене/стереотипи.   Благоприятни възможности за писатели, учители, практическа хватка, умение за виждане на детайлите. Добра памет. Сериозно отношение към живота.  Надеждни приятели, но комплимента им трябва да се заслужи.

Литературни и музикални способности или предразположения. Спокойствие. Приятен глас.

Добро взаимодействие межди съзнание и подсъзнание, конструктивно и творческо мислене, Здрав смисъл по отношение на нещата от живота. Добро изразяване, добри събеседници, комуникативност.

Индикации за интуиция и спонтанно разбиране на неща от живота или хора.

Въпреки, че има аспект благоприятен за семейство, в отношенията с жените е възможно да има напрежения или трудности. Емоционални разочарования и болка. Да се избягва студенина в отношенията. Възможен по-късен брак, ако до сега не е сключен, може да е за предпочитане да не се бърза с това.

Силна воля и енергия, динамичност, напористост, решителност. Оригиналност в поведението и характера.
Възможно е развитието на лечителски способности - заниманията със система като Рейки може да е успешна.

Възможни са странни емоционални желания и импулси. Да се избягват илюзии и упойващи вещества. Важен е контрола нас емоциите и желанията.

Хуманистична натура, положителност, доброжелателност. Чувство за справедливост, оптимизъм.

# 350
Цитат на: wandering в Вторник, 02 Февруари 2010, 04:13
Силни и интензивни чувства,

"В зависимост от нивото на съзнание   или силни и интензивни сексуални импулси, или дълбоки и преобразяващи чувства и отношения и способност да се обича много дълбоко. -да

Но тъй като става дума за земни знаци (Венера и Плутон), то проявата и разбирането на тези отношения имат и материални или практически белези - секс, комфорт, естетика или желания и стремежи свързани с това."-да

"Значение имат богатството и високия жизнен стандарт, не е изключен брак по сметка или този фактор също да е имал значение при вземане на решението."-не

"Възможна е затвореност/непристъпност що касае отношения с другия пол."-да

"Сдържаност и култура на поведение. "-да

"Възможен брак с по-възрастен мъж или си привличат по-зрели и надеждни мъже."-не
" Увереност и лоялност по отношение на партньора."-да

"Развито чувство за композиция и структура. Склонност към класика."-да

"Трудно скривате своите чувства."-не

" За вас има значение мнението на хората, които ви заобикаля, търсите тяхната Любов и признание."-не

"Значение имат детайлите и подробностите в живота. Всяко нещо да си е на мястото. Стремен към ред и порядък."-да

"Чувствата могат да имат  възвишен характер, склонност към мистицизъм и религиозност. Стремеж към идеална Любов."-да

"Предразположения към изкуство, красота."-да

"Силна енергия в професионален план, бавно, но сигурно вървите към целта. Способност за лишения в името на бъдеща цел. Отговорност в работата. Сила, дисциплинираност  и издържливост. Способности за тежък и интензивен труд, технически способности или предразположения."-да

"Склонност към философия...."-не и изучаване на авторитетни идеи в религията и философията."-може би "Любознателност."-да "Много приятели и контакти."-не "Способности към преподаване и научни изследвания."-да " Жажда за пътешествия." -да

"Потъване в спомените за миналото. "-да
"Възможни депресивни или напрегнати подсъзнателни състояния. Възможна меланхолия. Разочарования и несгоди."-да

"Възможни са резки смени в емоциите и разположението."-не

"Но и може да има силно желание за вътрешна промяна и преобразяване."-?

" Трябва да се работи за търпение и развитие на вътрешен мир и равновесие."-?

"Проницателност и разбиране, но и възможни нервни напрежения,"-да " Да се пази нервната система от претоварване и да се избягва излишен стрес."-може би да  

"Може да има добра връзка между съзнание и подсъзнание, затова работата с положителни утвърждения и положително самовнушение може да спомогне забележимо за подобряване на самочувствието, здравето и разположението(както и за подобряване условията в живота)"-може би

Тук отговорите "да" са 16, отговорите "не" са  5, "може би" са 2 и на 2места липса на отговор.

Благодаря за 2-та хороскопа, но кой знае какъв смисъл от тях не виждам. Неща, ясни за мен, някои далеч от мен, но като че ли повечето са близо.  Познаването на някои неща предизвиква изненада у мен. Като че ли 2-ят хороскоп е по-точен. Не познахте, че съм медиум, докато някаква ваша колежка, участваща преди 12-13години в радиопредаване, позна. Обаче от много години не практикувам говорене с духове. Не виждам смисъл от това. Като явление е интересно и какво от това? Полза няма, но може да има вреда. Засега науката физика е слаба, за да обясни това явление. Правих ескперименти с мои професори.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:52 от vl

# 351
Aз съм потребител, който рядко влиза, така че съм съгласна да си дам данните и да напиша безпристрастно дали това, което ще напишете е вярно. Само кажете на кого да ги пратя. Пратила съм на Ата.

# 352
Странно нещо сме хората. Пищяхме против законите, пищяхме за защита на личните данни в банки, институции, дори прокуратура... Но когато неизвестен човек, под псевдоним ни ги поиска в нета и ни обещава да ни каже какви сме, веднага ги даваме. Някой питал ли се и за какво ще бъдат използвани освен да ви се направи хороскоп. Колко лесно се доверяваме на анонимни хора, независимо дали ни звънят по телефона, че станала катастрофа и трябват пари или просто ти предлагат да се позабавляваш, четейки какъв си. Но дали има здравомислещи хора които да потърсят какво се крие под повърхността. На кого са му нужни лични данни? Какви престъпления могат да бъдат извършени с тях и дори не можеш да докажеш кой ги е взел... Хайде, наслука!

Аз не искам ЕГН, нито имената на хората! Така, че едва ли бих навредила с нещо.Няма от какво да се притесняваш въобще.

# 353
Странно нещо сме хората. Пищяхме против законите, пищяхме за защита на личните данни в банки, институции, дори прокуратура... Но когато неизвестен човек, под псевдоним ни ги поиска в нета и ни обещава да ни каже какви сме, веднага ги даваме. Някой питал ли се и за какво ще бъдат използвани освен да ви се направи хороскоп. Колко лесно се доверяваме на анонимни хора, независимо дали ни звънят по телефона, че станала катастрофа и трябват пари или просто ти предлагат да се позабавляваш, четейки какъв си. Но дали има здравомислещи хора които да потърсят какво се крие под повърхността. На кого са му нужни лични данни? Какви престъпления могат да бъдат извършени с тях и дори не можеш да докажеш кой ги е взел... Хайде, наслука!

Аз не искам ЕГН, нито имената на хората! Така, че едва ли бих навредила с нещо.Няма от какво да се притесняваш въобще.

Подкрепям това. Нека тук точно и безпристрастно да определим доколко са верни хороскопите. Няма да се изложим пред четящите, нито пък някой от тях ще ни навреди.

# 354
Интересно предложение, ще наблюдавам развитието на темата с интерес.

Едно въпросче към vl: Без да обиждам професионалните методи на астролозите, ама не те ли притеснява факта, че някой може да цъкне на профила ти, да прочете 433-те ти мнения на форума и да добие доста точно представа за това що за човек си, какви са убежденията и т.н.? И това може да го направи всеки що-годе проницателен човек без въобще да намесва влянието на звездите, планетите и прочее?

Аз също нямам притеснения да си дам данните за хороскоп, както wandering предложи, но предвид на това, че съм изписал тук 100-на поста, съдържащи немалко лична информация, не ми е много ясно как ще се докаже кое е предопределено от звездите и кое е изнамерено и предположено от прочита на миналите ми постове. Wink  Wandering, има ли някакъв начин да се гарантира това с нещо различно от презумпцията за твоята честност, която би те спряла да извлечеш информация от предишните ми постове (питам без ирония или сарказъм)?

Дори и един пост не съм прочела на когото и да е, но ти едва ли ще повярваш, защото си предубеден!
Когато имам карта -асрологична, не ми трябва да чета друго. Макар, че астролога е добре да говори и анализира картата  вербално. Живия контакт не може да се сравни с това да пишеш за някого без дори да си го виждал. Астролога освен, че  борави с математика и планети трябва да претежава и интуиция. Веднага ще обясня. Един и същ аспект може да се прояви различно в зависимост от духовното израстване на човек .
Не искам да те обеждавам да вярваш, нямам такова намерение, но е хубаво сам да си построиш една карта и да се опиташ да тълкуваш- сигурна съм че ще останеш изненадан от резултатите .

# 355
  • Припят, Украйна
Здравейте, ще се включа и аз с малко по-подробни коментари относно хороскопа, който ми направи wandering:

Имате сериозна и задълбочена мисъл - Вярно, но това личи и от постовете ми - ползвам сложни изречения, дълги постове без граматически грешки, един емотикон на 3 параграфа, логично е да се предположи Simple Smile.

ментална и подсъзнателна стабилност, разбиране и сдържаност, издържаност, това е нещо което като космически щит ви пази в живота. - По рождение - не, бях много притеснителен, загрижен за мнението на околните и т.н. След доста преживени житейски перипетии, вече съм абсолютен непукист и понастящем написаното е по-скоро вярно за мен.

Психологически способности. - Вярно.

Дисциплина на ума, добре е за математици, естествоизпитатели, навсякъде, където трябва точна, систематична и безупречна работа - По-скоро не е вярно, имам добър ум, но по-скоро аналитичен, отколкото дисциплиниран. По математика съм слаб. По професия съм търговец. Simple Smile

Благоприятно за управляващи, способности за справяне с отговорност. - Мога да се справям с отговорност, но умишлено бягам от нея, защото колкото е по-отговорна е една позиция, толкова по-малко време ми остава за семейството.

Добри учени, търпеливи и способни към тежък умствен труд, но може да даде и предразположение към установени начини на мислене/стереотипи. - Отчасти е вярно. Вярно е, че ми предлагаха да остана в университета, за да продължа с научна кариера, но избрах кариера в частни фирми, защото парите ме блазнят повече.  

Благоприятни възможности за писатели, учители, практическа хватка, умение за виждане на детайлите. - Вярно, но пак си личи от постовете ми.

Добра памет. - Вярно.

Сериозно отношение към живота.  - Вярно, но това пак личи дори и от няколкото ми поста в тази тема.

Надеждни приятели, но комплимента им трябва да се заслужи. - По-скоро не е вярно. Както казвам аз "Приятели са ми животните, хората са ми познати." Понастоящем имам само един приятел, с който се чуваме веднъж на 2-3 месеца. Извън работните ми задължения, предпочитам компанията на семейството ми или на животни, но не и на приятели. Саможив съм.

Литературни и музикални способности или предразположения. - Литературни - да, музикални - никакви (литературните обаче пак личат донякъде от постовете ми).

Спокойствие. - Вярно, след определена възраст и под влияние на житейския опит. Преди бях доста притеснителен.

Приятен глас. - Не е вярно. Говоря тихо и обикновено леко дрезгаво. Като малък заеквах и за няколко години не можех да вържа цяло изречение за по-малко от 20-на секунди Grinning Постепенно се излекувах сам, но ми трябваха години.

Добро взаимодействие межди съзнание и подсъзнание, конструктивно и творческо мислене - Отчасти вярно. Съзнанието и конструктивното при мен е водещо и доминиращо.

Здрав смисъл по отношение на нещата от живота. - Вярно, но пак си личи от постовете ми.

Добро изразяване, добри събеседници, комуникативност. - Вярно, но пак си личи от постовете ми.

Индикации за интуиция и спонтанно разбиране на неща от живота или хора. - Не, никога не прибягвам до интуиция. Психология - да, интуиция - никога.

Въпреки, че има аспект благоприятен за семейство, в отношенията с жените е възможно да има напрежения или трудности. - По-скоро вярно, макар че зависи от гледната точка. Като тийнейджър и ученик - пълен провал, след университета - добре, че съм женен, че иначе нямаше да мога да се отърва от кандидатки. Просто хората като мен се оценяват след една определена възраст от жените. Но да кажем, че е вярно заключението.  Simple Smile

Емоционални разочарования и болка. - Е, кой не ги е имал?  Simple Smile

Да се избягва студенина в отношенията. Възможен по-късен брак, ако до сега не е сключен, може да е за предпочитане да не се бърза с това. - Не е вярно. Ожених се на 24, най-бързо от всичките ми колеги студенти и познати. Към момента - щастлив близо 4 годишен брак, след връзка, продължила 10-на години преди това.

Силна воля и енергия, динамичност, напористост, решителност. - Вярно.

Оригиналност в поведението и характера. - Не е вярно. Саможив съм, но в обществото се държа сдържано, възпитано, според приетите норми.

Възможно е развитието на лечителски способности - заниманията със система като Рейки може да е успешна. - Не е вярно. Почти всички от фамилията ми са лекари, категорично отказах да се занимавам с тази професия. От източните системи съм практикувал 3 години бойни изкуства, но това не са лечебни системи.

Възможни са странни емоционални желания и импулси. - По-скоро вярно.

Да се избягват илюзии и упойващи вещества. - Никога не съм ползвал опиати, твърд алкохол не пия и никога не съм бил привлечен към това. 1-2 чаши вино или бира седмично, 1 пура ва всеки месец или два, придружена с шоколад и чаша ликьор - това са ми опиатите. Не мисля, че е много на фона на българската действителност на повсеместно разпространен битов алкохолизъм.  Simple Smile

Важен е контрола на емоциите и желанията. - Никога не съм имал проблеми със самоконтрола, винаги съм бил сдържан човек.

Хуманистична натура, положителност, доброжелателност. - Категорично не отговаря на истината. Положителен, доброжелателен и хуманист съм към животните. Към хората изпитвам чувствата, описани от Сартр в "Погнусата".

Чувство за справедливост - Вярно.

оптимизъм. - Не е вярно, песимист съм и винаги очаквам и се подготвям за най-лошото.

Wandering, благодаря за безплатния хороскоп и както виждаш, постарал съм се да отговоря изчерпателно и подбробно. Сам разбираш от моите отговори, че съм далеч от това да бъде убеден в научната достоверност на астрологията.

В интерес на истината, при странни обстоятелства, преди години на улицата срещнах непознат човек, който с един поглед, без да му казвам нищо, без дори да ме докосва, ми каза всичко за мен, неща, които никой освен мен не знае. Предизвиках го да ми прочете мислите  - направи го с лекота. Ченето ми увисна. За пари въобще не ставаше въпрос, човекът просто знаеше и можеше, не си изкарваше прехраната с това. Позаинтересувах се за него и разбрах, че е ходил да се обучава дълги години в Тибет.

Така че да, от личен опит зная, че има хора със странни, свръхчовешки способности, но няма да ги срещна на площада или във форума. Това, което те правят обаче, никога няма да бъде наука, защото на всеки такъв човек има още 1 000 заблудени и още 10 000 шарлатани.

С горното не искам да те обидя или да те причисля към някоя от тези категории, просто обяснявам защо за мен астрологията, ясновидството, телепатията и производните им никога няма да имат статут на наука.

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 17:15 от filkam

# 356
  • Припят, Украйна
Ata,

не съм "предубеден" Simple Smile. Скептик съм, но мога да бъда убеден със сериозни доказателства. До този момент доказателствата липсват. Simple Smile

Нямам предвид, че ти ще тръгнеш да четеш всички постове назад. Но аз съм търговец и като такъв ще ти кажа следното - нека един човек да говори с мен 5 минути (или дори да чета нещо по-дълго написано от него) и начинът му на изразяване, маниерът, обосновката ще ми позволят да си съставя доста точна представа за него.

Това го мога, защото такава ми е професията, затова ми плащат в края на всеки месец. Няма нищо общо с астрологията, нарича се проницателност. За да стане астрологията наука, тя трябва по-безспорен начин да докаже, че отива отвъд границите на човешката проницателност и почива на доказани и познаваеми причинно-следствени връзки. Което до момента не е направено.  Simple Smile

# 357
За Аз съм. Много на кратко!

Притежаваш великолепни качества на водач, а твоите най- силни оръжия са личния магнетизъм и способността да виждаш всичко отдалеч.Вашата интуиция, предчувствия  и въображение са силни.Вие харесвате хората, интересувате се от тях и ги разбирате. Хората те обичат защото никога не смяташ, че техните проблеми са банални.
Дълбоко емоционална, аспекта е благоприятен за домашен бизнес. Вие не можете да бъдете принуден да правите нещо което не искате.Бликаш от енергия която е добре контролирана и регулирана. Много е вероятно хората да те вземат за  кошче на душевни отпадъци, защото можеш да изслушваш и разбираш техните мъки и проблеми.

Другите хора си мислят, че те познават но истината е че никои не е познава. Ако усетиш, че натиска върху теб е по-голям имаш склонност да избухваш.Често си в отбранителна позиция
дори и към най-близките си хора.

Имате опозиция на Луна и Венера -този аспект често паказва страдание причинено от обич или безразличие.Възможно е родителите ти все да не одобряват партньорите ти.Склонна си да очакваш повече от другите а това често води до разочарования. Много си чувствителна.Успехът ще дойде късно в живота ти , и понякога чувствате че никога не сте получили истинско  признание. Имаш склонност да зарязваш нещо ако то претърпи неуспех, но е хубаво да се бориш отново въпреки това и тогава гаранция че ще успееш.

Твоята общителност успокоява другите, милосърдна, благосклонна, знаеш какво искаш от живота но можеш да бъдеш на моменти разглезена и мързелива. Рядко бягаш от отговорнст. Вулгарните и невъзпитани неща те отвращават.

Роден философ и романтик, мечтател на сбъднати мечти. Словесна лекота при писане и говорене, твърде пряма .Добро чувство за ориентация и в добър синхрон с настоящето време и място.Възможно е да преживеете страдание с вашите деца.
Имаш склонност да се осамотяваш.
Обичаш да вършиш домашна работа, представям си те как всяко прозорче блесва у дома ти, всичко на местото си.Макар, че ако имаш възможност би платила за да свърши някои друг това.
Склонна си да търсиш силен и властен партньор. Отношението ти към секса може да бъде прекалено морално и скромно, за теб изневяра е чужда дума.
Добре би работила и управлявала парите на другите хора.
Има аспект който показва религиозност.Каквото и да постигнеш в живота си ще го направиш със собствени сили, усилията ще бъдат само ваши.Вие наистина обичате приятелите си и чувствата са взаймни, вашите цели може да са тясно свързани с областта на творчеството и развлеченията, от вас би излязло и добър спортист.

# 358
Ata,

не съм "предубеден" Simple Smile. Скептик съм, но мога да бъда убеден със сериозни доказателства. До този момент доказателствата липсват. Simple Smile

Нямам предвид, че ти ще тръгнеш да четеш всички постове назад. Но аз съм търговец и като такъв ще ти кажа следното - нека един човек да говори с мен 5 минути (или дори да чета нещо по-дълго написано от него) и начинът му на изразяване, маниерът, обосновката ще ми позволят да си съставя доста точна представа за него.

Това го мога, защото такава ми е професията, затова ми плащат в края на всеки месец. Няма нищо общо с астрологията, нарича се проницателност. За да стане астрологията наука, тя трябва по-безспорен начин да докаже, че отива отвъд границите на човешката проницателност и почива на доказани и познаваеми причинно-следствени връзки. Което до момента не е направено.  Simple Smile

Съгласна но това означава едно -не може да се каже, че е наука но не може и да се отхвърли като такава . Затова мисля, че спора е безмислен, а и на кого му пука астрологията наука ли е или не!?

# 359
Ata,

Съгласна но това означава едно -не може да се каже, че е наука но не може и да се отхвърли като такава . Затова мисля, че спора е безмислен, а и на кого му пука астрологията наука ли е или не!?

"На кого му пука?"-звучи извънредно грозно
По-добре да кажем:"Кой се интересува?"
Аз мисля, че доста хора се интересуват. Затова пуснах темата. Можем да си направим изводите от участията в нея.

Общи условия

Активация на акаунт