wandering не е имал пред себе си твърденията за които говориш, и да е трябвало да отговаря с ДА или НЕ, т.е да гадае.
Той (тя) е имал пред себе си твоята астрологична карта и един бял лист, и е създал 12 верни твърдения, или както ти казваш 50%.
Опасявам, че ти грешиш. Или по-скоро би била права, ако твърденията на wandering бяха изключително специфични - например ако беше познал, че съм заеквал като малък или че понастоящем предпочитам компанията на животни пред тази на хората или че години наред съм изучавал бойни изкуства или нещо такова. Тогава тези 50% биха имали тежест, биха се отнасяли за специфични, трудно познаваеми неща. Аз съм доста странен като личност и има доста странни и необичайни неща за мен, които биха могли да бъдат "познати", но нищо от това не се случи.
В случая твърденията бяха от общ характер, нищо необичайно, да не говорим, че половината от тези 50% "познати" твърдения са доста видими и логически предвидими от публикуваните дотук само в тази тема мои постове. Но да оставим това настрана - приемаме, че wandering не е вадил заключения от постовете ми - ок, пак имаме около 50% познаваемост от общи твърдения - "сериозен сте", "имате добра памет", "имали сте проблеми с жените" и т.н.
Пак казвам, чисто статистически, при правене на твърдения с общ характер и 2 възможни отговора, винаги ще получаваш около 50%. Резултатът може и да варира при отделните опити, но при по-голяма извадка, процентите винаги ще клонят към 50%-те (както стана и в моя случай).
Не съм ти виждала хороскопа, но ако си заеквал то няма как Меркурий да не ти го показва в картата, друг е въпроса, че астролога не го е отбелязал. Ако обичаш спорта няма начин да нямаш силен Марс в картата си.
Можеш и сам да си я направиш виж дали съм права.
Астролога трябва да има етика, дори и да види нещо , може да е имал причини да не го споменава пред всички.
Виждаш ми се разумен човек, можеш да провериш дали казвам истината или не .Има и друго за да се направи пълен хороскоп за мен са нужни най-малко 10 дни и то работа. Тук всичко бе пришпорено.