Да се отчета и аз
Ние с мойто бяхме доста време по Плевенско малко при свекито.
tufituri Едно голямо ЧРД от мен с много закъснение.

И да са живи и здрави бебоците много бели да правят и много усмивки да ви подаряват

Леле че съм загубена

инсп. Гаджет и на теб също ти желая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си много усмихната и вечно влюбена в живота.

След търсене в Интернет на детска кухня в Дружба 2 и противоречива информация относно адресът й, попаднах на вашата тема. Сигурно сте го предъвкали този въпрос много пъти, но ще ми бъде много полезно ако имате актуална информация и впечатления.
Предварително ви благодаря.
Аз си взимам детска кухня от едно магазинче в 5та част на Др-2. Намира се точно до магазин "Стил 99" (за обувки).
Като разнообразие имат , защото взимат храна от 3 различни кухни сега не се сещам как се казваха че от 3 седмици не съм взимала нали не бяхме в София. Можеш да комбинираш ядене от трите или от 2 а може и само от едната да взимаш. Човека е много мил. Бурканчета и такива работи не се носят. Можеш да си поръчаш от днес за утре или за цяла седмица , месец и т.н. Едно меню което ти съдържа супа, основно и десерт излиза около 4.00лв
Дано съм ти била полезна

Моля да ми помогнете със съвет, искам да си вкарам Интернет вкъщи, но не знам от коя фирма.
Много ще съм ви благодарна ако споделите впечатленията си с мен. Благодаря!
Става въпрос за Дружба 2 , 4 част
Щом си от 4та част мога ти препоръчам FUTURE NET
Момчето е много точно и най гот е че не ходиш ти да си плащаш ами той идва в къщи да си взима паричките. Аз и сестра ми и още един френд го ползваме и сме много доволни.

А за кабелна та наистина NET 1 са супер и съм към тях плащам 15.90лв за 80 програми

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513502.0
Ако на някой му трябва нещо да свирка

Аз ти писах в темичката че си харесах две нещица