Отговори
# 600
Здравейте от мен  Hug

Да се отчета и аз  Laughing
Ние с мойто бяхме доста време по Плевенско малко при свекито.
  Twisted Evil  Rolling Eyes

tufituri  Едно голямо ЧРД от мен с много закъснение.   bouquet
И да са живи и здрави бебоците много бели да правят и много усмивки да ви подаряват
  Hug  smile3525 newsm51 Two Hearts newsm59 newsm74  bigdance2

Леле че съм загубена  #Silly

инсп. Гаджет и на теб също ти желая ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си много усмихната и вечно влюбена в живота.
  smile3525 newsm51

Здравейте,

След търсене в Интернет на детска кухня в Дружба 2 и противоречива информация относно адресът й, попаднах на вашата тема. Сигурно сте го предъвкали този въпрос много пъти, но ще ми бъде много полезно ако имате актуална информация и впечатления.

Предварително ви благодаря.

Аз си взимам детска кухня от едно магазинче в 5та част на Др-2. Намира се точно до магазин "Стил 99" (за обувки).
Като разнообразие имат , защото взимат храна от 3 различни кухни сега не се сещам как се казваха че от 3 седмици не съм взимала нали не бяхме в София. Можеш да комбинираш ядене от трите или от 2 а може и само от едната да взимаш. Човека е много мил. Бурканчета и такива работи не се носят. Можеш да си поръчаш от днес за утре или за цяла седмица , месец и т.н. Едно меню което ти съдържа супа, основно и десерт излиза около 4.00лв

Дано съм ти била полезна
  Hug  smile3521

Здравейте момичета, аз се завърнах най-сетне.
Моля да ми помогнете със съвет, искам да си вкарам Интернет вкъщи, но не знам от коя фирма.
Много ще съм ви благодарна ако споделите впечатленията си с мен. Благодаря!
Става въпрос за Дружба 2 , 4 част

Щом си от 4та част мога ти препоръчам FUTURE NET
Момчето е много точно и най гот е че не ходиш ти да си плащаш ами той идва в къщи да си взима паричките. Аз и сестра ми и още един френд го ползваме и сме много доволни.   newsm10

А за кабелна та наистина NET 1 са супер и съм към тях плащам 15.90лв за 80 програми
  Peace

Продавам тези неща :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513502.0

Ако на някой му трябва нещо да свирка Simple Smile

Аз ти писах в темичката че си харесах две нещица  Mr. Green Hug

# 601
  • София
Здравейте и от нас
При нас новото е, че на 27-ми пътуваме за Щатите за 6м. и досега се занимавах с отдаване под наем на апартамента тук Mr. Green. Слава богу, всичко свърши вече и съм по-спокойна. Дайте да се организираме да се видим някой ден преди да съм заминала, все пак да се запознаем

# 602
Привет и от мен  Hug Hug Hug

Аз съм без дете 2 седмици , но ако искате да се срещем, няма проблеми, ще дойда сама Simple Smile

# 603
До петък съм в София и заминавам за Плевенско на гости .. Няма проблем с разходката  Peace Идваме с Тонито Peace Нели, на гости ли ще ходите там?

# 604
ееееее трябва да почнем да предлагаме заглавие за нова тема, ама като гледам с кво темпо пишем тая ще ни стигне до Коледа  Joy

# 605
Жега е лятото дойде всички в Дружба жадуваме Море Simple Smile
Светлушка ето ти темата за сега ...

# 606
  • София
Здравейте

Искам да попитам  някой да е правил кръщане  в параклиса Св. Илия в дружба 2

# 607

Да почерпя.
Имаме си ново бебе. Братовчетка ми има момиченце днес. Казва се Йоана-Мария Simple Smile

# 608
  • София
klodia, честито, жива и здрава да и е  Hug

СРАМЕЖЛИВКА, и аз още се чудех за детските кухни, така че благодаря Simple Smile Аз се чудех защо не съм те засичала, а ти по плевенско, няма лошо  Wink

# 609
  • София
klodia, да - майка ми живее там от доста години и реших да използвам, че съм по майчинство и да поседим повече с малката
Честито момиченце на братовчетката ти  bouquet
Карлинка, ние си правихме кръщенето преди месец в Параклиса, какво точно те интересува

# 610
Здравейте

Искам да попитам  някой да е правил кръщане  в параклиса Св. Илия в дружба 2

Аз съм присъствала, но в църквата в Дружба-1 ми хареса повече. На малката го направихме там. Беше около 1час ритуала а в параклиса около 30мин.  Hug
В др-1 струва 40.00лв със всичко, а в параклиса е 35.00лв.  Hug

Ири радвам се че съм ти била полезна  Hug

# 611
Здравейте,
Ние сега сме си в Пловдив до края на седмицата и след това съм на линия за среща  Peace
˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙ Благодаря ти,  за пожеланията
klodia Честито да ви е много щастлива малката принцеса
Тъй като съм много не наясно все още с тези неща, как става записването в яслата на пазара в Дружба1? Има ли някой на който детенцето да я посещавало?Помня, че преди се ходеше на място да се записва, сега през сайта за градините ли е?Уф, дано някой помогне ,че съм много шаш  Shocked

# 612
  • София
Здравейте,
Ние сега сме си в Пловдив до края на седмицата и след това съм на линия за среща  Peace
˙·٠•●СРАМЕЖЛИВКА●•٠·˙ Благодаря ти,  за пожеланията
klodia Честито да ви е много щастлива малката принцеса
Тъй като съм много не наясно все още с тези неща, как става записването в яслата на пазара в Дружба1? Има ли някой на който детенцето да я посещавало?Помня, че преди се ходеше на място да се записва, сега през сайта за градините ли е?Уф, дано някой помогне ,че съм много шаш  Shocked  

Записването е фасулска работа, първо трябва да се класираш. Предполагам, че говориш за "Пеперуда"?
Да, всичко е през сайта, освен ако не извадиш някакви връзки с директорката Wink
За съжаление допълнителните критерии на тази градина ме лишават от допълнително 0.1 точка, която май е решаваща за класиране изобщо в ясла.
Доколкото знам, има доволни родители от нея. Доста ме наплашиха за 96 ОДЗ... не знам

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 19:47 от Cuckoo

# 613
Cuckoo мойта е в 96 ОДЗ, би ли споделила какви са отзивите, може и на лични.

# 614
Лъчи е в 35ОДЗ "Пеперуда" на пазара - много съм доволна от яслата. Сега ще сме в градината и ще видим там как е

Общи условия

Активация на акаунт